Ieškantiems pigaus nešiojamo kompiuterio: vos 261,14€ kainuojantis įrenginys Jus pasieks vos per keletą dienų!

Lukas Snarskis

2021-02-22, 18:20 (atnaujinta 2021-05-08, 14:41)

2 komentarai (-ų)
Ieškantiems pigaus nešiojamo kompiuterio: vos 261,14€ kainuojantis įrenginys Jus pasieks vos per keletą dienų!

Pernai metais prasidėjusi pasaulinė pandemija pakeitė daugelio mūsų gyvenimo įpročius – pradedant nuo laisvalaikio, baigiant darbiniais ar mokslo įpročiais. Būtent dėl šių priežasčių rinkoje pastebimas ir išaugęs nešiojamų kompiuterių poreikis, o šiandien turime puikų pasiūlymą tiems, kurie ieško nebrangaus produkto.

Dabar, internetinėje parduotuvėje „Gearbest“, galite įsigyti „KUU A8S“ nešiojamą kompiuterį, kurio kaina siekia vos 261,14 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą O5F5CDC0F7153000. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti, jog šis produktas atkeliauja iš Ispanijoje esančių sandėlių, todėl Jums ne tik, kad nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių, bet ir naujuoju pirkiniu galėsite džiaugtis vos už keletos dienų.

Liko tik keli vienetai: greitas ir darbui paruoštas nešiojamas kompiuteris tekainuoja €264

„KUU”, išleidusi ne vieną didelio populiarumo sulaukusi nešiojamą kompiuterį, kurdama „A8S” stengėsi suderinti su priešingus dalykus - portabilumą ir produktyvumą. Visa tai pavyko labai neprastai, kadangi prietaiso korpusas yra labai plonas, o to įspūdį dar labai sustiprina pleišto formą, kurią išpopuliarino „MacBook Air”. Tai leis kompiuterį sutalpinti bet kokiame krepšyje, o dviejų kilogramų nesiekiantis svoris vilios jį pasiimti visur, kur bevažiuotumėte.

Žvelgiant iš dizaino perspektyvos, „KUU A8S” neprimena nieko, ką už panašią sumą rastume mūsų šalies prekybininkų parduotuvėse - sidabrinė korpuso spalva, pirštų antspaudų nerenkanti danga ir juoda ekrano rėmų spalva, juos vizualiai paslepianti, sukuria solidumo ir modernumo įspūdį. Kitaip tariant, galima būti ramiam, kad nereikės visą dieną žiūrėti į juodą plastiko dėžę.

Šis kompiuteris ypatingas ir tuo, jog nepaisant plono korpuso, jame kompanija pasirinko montuoti didelį 15,6 colio įstrižainės ekraną, o ne kokį 13 ar 14 colių nykštuką. Žodžiu, galėsite ne tik patogiai dirbti, bet ir jaukiai pažiūrėti filmą. Kalbant apie kokybę, stebėtina, jog tokiame nebrangiame prietaise įdiegta IPS technologijos matrica, suteikianti puikų šviesumą ir gerus matymo kampus. Jos raiška siekia FullHD standartą, tad nematysite atskirų pikselių, kas itin pravers, jei kompiuteryje daug skaitote ar redaguojate dokumentus. Na, o maksimalų komfortą akims garantuos speciali atspindžius sugerianti danga. Sutikime, tikrai neblogas komplektas, kurio pavydėtų net ir brangesni įrenginiai.

Atidarius ekraną dėmesį patrauks ypatingai suprojektuota klaviatūra. Gamintojas džiaugiasi išnaudojęs kiekvieną korpuso milimetrą, todėl mygtukai yra maksimaliai dideli ir patogūs spausti, o vietos užteko netgi ir atskiriems skaičių mygtukams - jei daug dirbate su „Excel” ar kitomis skaičiavimo programomis, turbūt žinote, kaip nepatogu naudotis ta horizontalia universalių klavišų eile, po kuria dažnai slepiasi ir lietuviškos raidės. Taip pat „KUU A8S” nusipelno liaupsių už kelis lietimus vienu metu palaikančią liečiamąją aikštelę - ja naudotis bus daug patogiau, todėl galbūt galėsite su kompiuteriu nebesinešioti tradicinės pelės.

Kompiuterio viduje slepiasi „Intel J3455” procesorius, kurio taktinis dažnis siekia 2,3 GHz, bei „Intel HD Graphics 500” grafikos plokštė. Ką tai reiškia žmonių kalba? „KUU A8S” visas kasdienes užduotis atliks su vėjeliu. Nesvarbu ar tai būtų nemažai naršyklės langų, daugybė „Office” dokumentų ar dar kokių kitų procesorių paprakaituoti verčiančių scenarijų, viskas veiks ir nestrigs. Taip pat galima paminėti dosnius 6GB RAM ir net 256GB SSD diską. Pastarasis yra daugybę kartų greitesnis už panašiai kainuojančiuose kompiuteriuose montuojamus HDD kietuosius diskus, todėl „KUU A8S” įsijungs vos per kelias sekundes, aplikacijas atvers akimirksniu be erzinančios pauzės ir panašiai.

Gerai ir tai, kad kompiuteryje jau gamykliškai įdiegta „Windows 10” operacinė sistema ir „Office” paketas, tad nereikės vargintis įsigyjant jų licencijas ir instaliuojant. Tik išpakuojate ir kompiuteris jau pasiruošęs darbui.

Kalbant apie jungtis, jų čia visa galybė. Kompiuteryje rasime du USB 3.0 kištukus, ausinių lizdą, LAN, HDMI (pravers jungiant kompiuterį prie projektoriaus ar televizoriaus) bei microSD jungtį - ji leis ne tik nuskaityti daug kur naudojamas korteles, bet ir išplėsti įrenginio atmintį.

Nemažas pliusas ir kokybiški garsiakalbiai - „KUU A8S” savininkams nereikės jaudintis, jei kažkur paliksite ausines. Paskutinis svarbus aspektas - baterija. Dėl modernaus procesoriaus ir taupaus ekrano „KUU A8S” vienu įkrovimu leidžia dirbti maždaug 8h, kas yra tikrai neblogas rezultatas.

Pasvėrus viską, „KUU A8S” yra tiesiog nuostabus pirkinys ieškančiam nebrangaus darbinio arkliuko, kurio nereikėtų tausoti, tačiau jis puikiai susidorotų su visomis mums svarbiomis užduotimis. Norint surasti kažką panašaus mūsų šalies prekybininkų parduotuvėse reikėtų išleisti maždaug pusantro-du kartus didesnę sumą, tad griebkite šį kompiuterį, kol galite.

2 komentarų

Jonas

Tik nepamirskite pamineti kad gali buti taip :
Jie gave pinigus po menesio laukimo atrasys kad preke isparduota ir reikes atsigrazinti pinigus :D

Gintautas Balsys

Sveiki
Atsargiai su siuo pardaveju-menuo kai sumoketi pinigai ,o preke net nepajudejo is vokietijos sandelio.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Mercedes“ ruošia įspūdingų savybių elektromobilį? 2026 metais galime sulaukti itin galingo modelio pristatymo, aiškėja pirmosios detalės

Arnas Balčiūnas

2024-04-20, 09:00

0 komentarų

„Mercedes“ galimai atšaukė savo keistą pusiau sedaną, pusiau „Maybach“ visureigį, tačiau jie akivaizdžiai dirba ties kita specialia sportine transporto priemone. „Autocar“ praneša, kad „AMG“ kuria specialų, elektra varomą visureigį su keturženkliu arklio galių skaičiumi, kurį pristatys 2026 metais.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Mercedes“ ruošia įspūdingų savybių elektromobilį? 2026 metais galime sulaukti itin galingo modelio pristatymo, aiškėja pirmosios detalės

„Mercedes“ galimai atšaukė savo keistą pusiau sedaną, pusiau „Maybach“ visureigį, tačiau jie akivaizdžiai dirba ties kita specialia sportine transporto priemone. „Autocar“ praneša, kad „AMG“ kuria specialų, elektra varomą visureigį su keturženkliu arklio galių skaičiumi, kurį pristatys 2026 metais.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Tvirtinama, kad jis nebus susijęs su jokiu egzistuojančiu „Benz“ prekės ženklo produktu, nes jis bus paremtas būsima „AMG.EA“ platforma.

Teigiama, kad jis yra beveik tokio paties dydžio, kaip „Vision AMG“, todėl galima tikėtis, kad bendras jo ilgis sieks apie 200 colių, o ratų bazė – apytiksliai 118 colių. Įspūdingo dydžio visureigis sudarys konkurenciją „Lotus Eletre“ ir būsimam elektriniam trijų sėdynių eilių „Porsche“. Jis taip pat netiesiogiai konkuruos su „BMW XM“ „plug-in“ tipo hibridu.

„Autocar“ tikisi, kad prieš pristatydami serijinį modelį po poros metų, „AMG“ apžvelgs savo pirmąjį elektrinį visureigį. Dar nėra aišku, kiek variklių jis turės, tačiau kadangi elektromobilis bus varomas keturiais ratais, yra suplanuoti mažiausiai du varikliai. Britų žurnale, kuriame cituojamas su „AMG“ darbotvarke dėl paslaptingojo modelio, siūlančio „visiškai naują kintamos traukos galimybių lygį“, susipažinęs asmuo yra minima „gerokai virš 1000 arklio galių“ siekianti bendra galia.

Neįvardintas modelis galėtų būti „Vision AMG“ visureigio atitikmuo, skirtas būti elektrine, sudėtingai pavadinto „ AMG GT“ keturių durų kupė, versija. Slogus sedanas bus pirmasis „AMG“ pagal užsakymą gaminamas automobilis, nuo tada, kai „SLS AMG Electric Drive“ buvo atlikta konversija iš benzino į elektrą. Sportiškieji „EQ“ modeliai yra tik sustiprinti „Benz“.

Sklinda gandai, kad „Mercedes“ jau atlieka pakeitimus Vokietijos „Sindelfingen“ gamykloje, kad galėtų joje gaminti savo super visureigį. Tikėtina, kad jis bus gaminamas ant tos pačios surinkimo linijos, kaip ir sedanas, kuris pirmasis pasieks rinką.

Panašu, kad teks dar ilgiau palaukti pilnai elektrinio sportinio automobilio, nes panašu, kad „AMG“ pirmumą teikia į apimtį orientuotiems gaminiams. Tikėkimės, kad sedanas ir visureigis bus pakankamai sėkmingi ir verti išbandymo visureigių apsėstame pasaulyje. „AMG“ nuosavos elektrinės platformos įgijimas yra drąsos įkvepiantis ženklas, kad elektromobilių eroje, kuri neateis taip greitai, kaip prognozuoja „Mercedes“, bus įdomių automobilių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas