Išpardavimų sezonas dar nesibaigė: tokių gerų „Windows“ ir „Microsoft“ pasiūlymų dar nebuvote matę!

Partnerio turinys

2021-12-03, 16:05 (atnaujinta 2023-02-10, 16:25)

0 komentarų
Išpardavimų sezonas dar nesibaigė: tokių gerų „Windows“ ir „Microsoft“ pasiūlymų dar nebuvote matę!

Didžiausi šių metų išpardavimai jau praūžė, o juos pažymėjo „Black Friday“ ir „Cyber Monday“. Daugelis elektroninių ir fizinių parduotuvių siūlė nemažai nuolaidų, tačiau viskas taip paprastai tikrai nesibaigė.

„Keysfan.com“ tęsia išpardavimus ir toliau ir šiam savaitgaliui yra paruošę ne vieną puikų pasiūlymą. Programinės įrangos ir žaidimų kodus pardavinėjanti parduotuvė pristatė „Cyber Week“ išpardavimų periodą, kurio metu galite įsigyti puikių produktų už išskirtinai žemą kainą. Jeigu dar nenusipirkote norimos programinės įrangos – šis savaitgalis turėtų būti puiki proga tai padarytai.

Pirkite vieną ir antrą gaukite dovanų

Norite išbandyti naująją „Windows 11“ operacinės sistemos versiją. Dabar ją galite gauti nemokamai pirkdami vieną iš žemiau pateikiamų „Microsoft Office“ pakuočių. Tai reiškia, kad jūs gausite ne tik pilną „Microsoft“ įrankių paketą, bet ir naujausią operacinę sistemą.

Jeigu „Windows 11“ nėra tai ko jums reikia – tai ne problema. „Keysfan.com“ analogišką pasiūlymą turi ir visiems tiems, kurie nori įsigyti „Office“ pakuotę ir gauti „Windows 10 Pro“ operacinės sistemos versiją nemokamai. Tokiu atveju rekomenduojame pasinaudoti vienu iš šių pasiūlymų:

„Windows“ operacinė sistema su 50% nuolaida

„Keysfan.com“ turi ir daugiau įvairių pasiūlymų. Su specialiu mūsų nuolaidos kodu dabar galite įsigyti ir daugiau programinės įrangos ir taip sutaupysite net 50 proc. Nesunku nuspėti, jog dauguma pasiūlymų taikomi būtent „Windows 10“ operacinei sistemai, tačiau tarp žemiau esančių pasiūlymų rasite ir daugiau pasiūlymų. Žemiau pateiktiems pasiūlymams galioja nuolaidos kodas SKF50.

Didelių nuolaidų mėgėjams – 62 proc. nuolaidos

Ir tai dar ne viskas! „Keysfan.com“ siūlo dar daugiau įvairiausių produktų, o su nuolaidos kodu SKF62 – jūs sutaupysite 62 proc. savo pirkinio sumos. Šis nuolaidos kodas galioja žemiau pateiktiems pasiūlymams:

Apie pardavėją

„Keysfan.com” siūlo išskirtinį vartotojų aptarnavimą, o sklandžiam ir nenutrūkstamam darbui naudoja automatinę sistemą. Tai reiškia, jog sumokėję pinigus, licencijos kodą į savo elektroninio pašto dėžutę gausite vos per kelias minutes. „Keysfan.com” siekia 100% vartotojų pasitenkinimo, todėl iškilus nesklandumams jie visada bus išspręsti kliento naudai.

Po sėkmingo apmokėjimo „Keysfan.com“ licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į Spam aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis support@keysfan.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas