Neįtikėtinas pasiūlymas iš Vokietijos: nuostabus nešiojamas kompiuteris su talpia 512GB SSD atmintine nekainuoja nė €320

Neįtikėtinas pasiūlymas iš Vokietijos: nuostabus nešiojamas kompiuteris su talpia 512GB SSD atmintine nekainuoja nė €320

Nauji metai daugeliui prasideda su daugybe pažadų ir planų. Vieni siekia nuo šiemet pradėti sportuoti, kiti - išmokti naują užsienio ar programavimo kalbą, o treti - kilti į naujas aukštumas profesinėje srityje. Kad ir ką būtumėte suplanavę, svarbu ne tik pasiryžti, bet ir apsirūpinti tinkamomis priemonėmis. Būtent dėl to savo skaitytojams šiandien nusprendėme pasiūlyti kokybišką ir šiuo metu labai pigų nešiojamą kompiuterį iš Vokietijos, kurio galėsite netausoti ir nudirbti darbus dar lengviau bei sklandžiau.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą L5F5D03B98D53001 elegantišką „KUU Xbook” nešiojamą kompiuterį su itin talpiu 512GB SSD disku galite įsigyti vos už 316,77 euro. Į kainą taip pat įskaičiuotas greitas ir visų mokesčių išvengiantis pristatymas iš Vokietijos sandėlio.

Daugiau apie „KUU Xbook”

Kas iš karto patraukia dėmesį žvelgiant į šį kompiuterį, yra itin elegantiškas jo dizainas. Gamintojas šioje srityje nė kiek netaupė ir pasirinko ne kokį plastiką, o šioje kainų kategorijoje retai sutinkamą metalą. Maža to, korpuso dalys iš metalo lakštų išpjautos naudojant deimantus, todėl yra itin tikslios, o briaunos dar papildomai nušlifuotos. Tai jau suteikia ne tik estetikos, bet ir prabangos pojūtį. Visgi toks solidus korpusas nereiškia, kad „KUU Xbook” bus griozdiškas - netgi atvirkščiai, jis sveria vos 1,18 kg ir yra kompaktiškų matmenų, tad puikiai įsitaisys kiekvienoje kuprinėje, krepšyje ar galės būti nešamas tiesiog jūsų rankose.

Ploname kompiuterio kūne kažkokiu būdu buvo surasta vietos ir visoms reikalingiausioms jungtims. HDMI leis lengvai prietaisą prijungti prie projektoriaus ar monitoriaus, o du greiti USB 3.0, atminties kortelių ir ausinių lizdai leis nesusidurti su jokiomis problemomis kasdienybėje.

Ekranu nusivilti taip pat neteks. Bendrovė pasirinko montuoti aukso viduriuko dydžio 14 colių įstrižainės matricą, kuri suteikia daugiau erdvės darbui, nei 13 colių ekranai, tačiau leidžia kompiuteriui būti kur kas kompaktiškesniam nei 15,6 colių įrenginiams. Be to, FullHD raiška užtikrins ryškų vaizdą ir leis ekrane maloniau skaityti tekstą, o IPS technologija garantuos puikius apžvalgos kampus ir pakankamą šviesumą.

Atidarius ekraną dėmesį patrauks ypatingai suprojektuota klaviatūra. Gamintojas džiaugiasi išnaudojęs kiekvieną korpuso milimetrą, todėl mygtukai yra maksimaliai dideli ir patogūs spausti.

Labai praktiškas dalykas šiuo metu - kokybiška HD raiškos kamera, kuri padės profesionaliai atrodyti vaizdo konferencijų ar nuotolinio mokymosi metu.

Gražiame korpuse taip pat slepiasi ir puikūs parametrai. „KUU Xbook” aprūpintas „Intel J4115 Gemini Lake” lustu, turinčiu 4 branduolius ir galinčiu veikti net iki 2,5GHz taktiniu dažniu. Tokios galios daugiau nei per akis tokioms kasdienėms užduotims, kaip dokumentų kūrimas, naršymas internete, nuotraukų redagavimas ar pernelyg grafiškai nereiklūs žaidimai. Maža to, kompiuteris yra visiškai pajėgus atkurti 4K raiškos filmus, kas itin aktualu, kai laisvalaikį esame priversti leisti namuose.

Tuo metu 8GB operatyviosios atminties užtikrins, kad vienu metu galėtumėte atsidaryti daug naršyklės langų, įsijungti kelis skirtingus „Office” dokumentus ir žaibiškai perjungti programėles. Kalbant apie programas, jos kompiuteryje bus atveriamos itin sparčiai, kadangi čia montuojamas ne akmens amžiaus laikus siekiantis kietasis (HDD), o spartus 512GB SSD diskas. Beje, dėl jo prietaisas užsikraus per keletą sekundžių. Žodžiu, jei niekada neteko bandyti kompiuterio su SSD disku, „KUU Xbook” jums bus malonus atradimas.

„KUU” siekia, kad jų produktų pirkėjams nereikėtų gaišti laiko ruošiant kompiuterį darbui, todėl „Xbook” jau gamykliškai diegiama į profesionalus orientuotą „Windows 10 Pro” operacinė sistema.

Iš malonių dalykų galima paminėti dviejų dažnių Wi-Fi ac standarto palaikymą, kas leis džiaugtis sparčiu lietuvišku internetu - tai labai svarbu, kadangi šios kainų kategorijos prietaisai netgi neleidžia pagalvoti apie tokią prabangą. Kitaip tariant, stringančius „Teams” ar „Zoom” skambučius galėsite pamiršti. Taip pat nemažas privalumas ir kokybiški, žemus dažnius puikiai perteikiantys garsiakalbiai, leidžiantys žiūrėti filmus be ausinių.

Paskutinis aspektas - ištvermingas veikimas. „KUU Xbook” montuojamas procesorius yra labai efektyvus ir lyg naujoviškas mažalitražis motoras, būdamas toks pats spartus, naudoja labai nedaug elektros energijos. Tai lemia, kad kompiuteryje net 13 valandų be įkrovimo galėsite žiūrėti filmus ir ilgai dirbti.

Viską pasvėrę, šį pasiūlymą galime atsakingai rekomenduoti savo skaitytojams. Retai pasitaiko, kada tokį nuostabiu kainos/kokybės santykiu pasižymintį produktą galima įsigyti ne iš tolimosios Kinijos, o iš Vokietijos sandėlio ir dar už tokią mažą kainą.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą L5F5D03B98D53001 elegantišką „KUU Xbook” nešiojamą kompiuterį su itin talpiu 512GB SSD disku galite įsigyti vos už 316,77 euro. Į kainą taip pat įskaičiuotas greitas ir visų mokesčių išvengiantis pristatymas iš Vokietijos sandėlio.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

As

Apmokejimas padarytas pries 3 savaites, o kompas dar neissiustas. Cia tas gearbest visada taip dirba, ar jau sunerimti reiketu?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas