Pasirūpinkite savo patogumu: ergonomiška biuro kėdė dabar parduodama už itin žemą kainą

Partnerio turinys

2022-03-12, 13:25

1 komentaras
Pasirūpinkite savo patogumu: ergonomiška biuro kėdė dabar parduodama už itin žemą kainą

Dirbant ar mokantis prie kompiuterio – labai svarbu yra pasirūpinti savo patogumu. Tinkama klaviatūra, ergonomiška pelė, tinkamo aukščio stalas – tai savaime suprantami dalykai. Žinoma, ne ką mažiau svarbu yra pasirūpinti patogia kėde. Būtent tai dažnai gali pareikalauti nemažų investicijų.

Šiandien, turime jums specialų pasiūlymą, kurio metu galėsite įsigyti itin ergonomišką biuro kėdę vos už 75,99 eurus. Mūsų partnerių „Cafago“ pateikiamą pasiūlymą galite rasti paspaudę čia. Norėtumėme atkreipti dėmesį, jog tai yra riboto kiekio pasiūlymas, todėl rekomenduojame nedelsti ir įsigyti jau dabar. Norėdami pasinaudoti pasiūlymu – spauskite čia.

Kaip galite matyti iš tekste pateikiamų nuotraukų, „Cafago“ rekomenduojama kėdė pasižymi ganėtinai paprastu dizainu, kuris puikiai derės prie jūsų namų ar darbo vietos interjero. Ši biuro kėdė taip pat pasižymi tuo, jog leis jums reguliuoti jos aukštį, turi itin patogią galvos atramą, o pati kėdė – itin stabili ir tvirta.

Nors šis produktas kainuoja vos 75,99 eurus, tačiau turi puikių savybių, kurių už tokią kainą dažnai nerasime. Tikriausiai sutiksite, jog ne visos biuro kėdės yra patogios, tačiau tai tikrai neapibūdina šio produkto. „Cafago“ rekomenduojama kėdė yra itin patogi, o dėl naudojamų medžiagų apsaugo nuo prakaito bei galimų nugaros skausmų.

Kaip jau minėjome, ši biuro kėdė suteiks galimybę reguliuoti aukštį, kas taip pat yra didelis privalumas. Minimalus aukštis siekia 113 cm, o maksimalus – 122 cm. Negana to, šis produktas gali išlaikyti iki 136 kilogramų svorį. Reguliuojamas čia ir galvos atlošas, kas suteiks jums dar daugiau komforto.

Kaip jau minėjome, šią itin ergonomišką biuro kėdę dabar galima įsigyti vos už 75,99 eurus. Mūsų partnerių „Cafago“ pateikiamą pasiūlymą galite rasti paspaudę čia. Norėtumėme atkreipti dėmesį, jog tai yra riboto kiekio pasiūlymas, todėl rekomenduojame nedelsti ir įsigyti jau dabar. Norėdami pasinaudoti pasiūlymu – spauskite čia.

1 komentarų

R

Nėra kokio nors kodo? Nes "partneriai" jus tada apgavo :D
Nes paspaudus nuorodą, kaina yra 204 eur :D

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas