Paskutinis šansas legalizuotis: legalių „Windows 10“ kaina privers suabejoti savo akimis

Partnerio turinys

2021-07-30, 10:20 (atnaujinta 2021-10-18, 01:16)

0 komentarų
Paskutinis šansas legalizuotis: legalių „Windows 10“ kaina privers suabejoti savo akimis

Dauguma mūsų naudoja kompiuterius, kurie veikia su „Microsoft“ kuriama operacine sistema „Windows“, o tuo pačiu naudojame ir „Microsoft Office“ pakuotę. Tačiau ar esate pasirūpinę licencijomis, kurios reikalingos, jog galėtumėte pilnai naudotis šia operacine ar programine įranga?

Jeigu ieškote kaip aktyvuoti savo „Windows 10“ operacinę sistemą ar kur galėtumėte pigiau įsigyti „Office“ pakuotės registracijos kodus – mes turime Jums puikų pasiūlymą. Dabar internetinėje parduotuvėje „URcdkey“ vyksta akcija, kurios metu galite įsigyti daugumos „Microsoft“ produktų registracijos kodus su 20 proc. Nuolaida, kuri skirti mūsų portalo lankytojams.

Internetinė parduotuvė „URcdkey“ gali Jums pasiūlyti „Windows 10“ operacinės sistemos registracijos kodus, o taip pat ir „Microsoft Office 2019“ bei daugybę kitų dalykų. Mūsų partnerių parduotuvėje rasite ir įvairių žaidimų kodus, o daugiau prekių rasite paspaudę čia.

Geriausi „Windows“ pasiūlymai

Ar prieš kelerius metus būtumėte galėję pagalvoti, kad naujausios „Windows“ operacinės sistemos licencija kainuos vos kelis eurus? Bet kuriuo atveju, tai ne utopija, o realybė. Bene geriausias Microsoft“ sukurtos operacinės sistemos pasiūlymas – tai „Windows 10 Pro OEM“ registracijos kodas, kurį galite įsigyti vos už 13,92 euro. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant, nurodykite mūsų nuolaidos kodą telefonai20.

„URcdkey“ turi ir daugiau įvairių pasiūlymų tiems, kurie ieško „Windows“ registracijos kodų:

Ne paslaptis, jog „Office“ ir „Windows“ yra lyg vaflis ir ledai – galima valgyti atskirai, bet kartu skaniau. Tą pačią analogiją galima pritaikyti ir perkant šią programinę įrangą – šiuo metu įgalite ne tik įsigyti „Office 2019“, bet kartu pirkti ir legalią „Windows 10“ licenciją ir taip sutaupyti keletą eurų. „URcdkey“ suteikia galimybę įsigyti visą komplektą arba tiesiog „Office“ pakuotę atskirai, o pasiūlymus rasite žemiau. Tiesa, nepamirškite panaudoti mūsų nuolaidos kodo telefonai20.

„URcdkey“ yra vienas didžiausių licencijų ir žaidimų aktyvacijos kodų prekybininkų. Visa produkcija yra 100 proc. legali ir tikrai veikianti. Kompanija priima praktiškai visų tipų mokėjimų būdus – kredito korteles, bankinius pervedimus bei „PayPal“, kas garantuoja, jog bendrovė nesukčiauja.

Po sėkmingo apmokėjimo „URcdkey“ licencijos kodą išsiunčia per 24 val. nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į Spam aplanką, kadagi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@urcdkeys.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

Pardavėjas pabrėžia, jog prieš aktyvuojant įsigytą kodą būtina atsisiųsti teisingą „Windows“ ar „Office“ versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas