Pavasarį pasitikite su elegantišku staliniu kompiuteriu: jis tekainuoja €167

Ignas Petrikonis

2021-02-16, 17:40 (atnaujinta 2021-05-08, 14:41)

0 komentarų
Pavasarį pasitikite su elegantišku staliniu kompiuteriu: jis tekainuoja €167

Kai išgirstame frazę „stalinis kompiuteris”, daugelis pirmiausia pagalvojame apie didelę ir dulkėtą dėžę, kuri guli po stalu ir mūsų kambarį pripildo aušintuvo ūžimu. Visgi, nepaisant nekokios išvaizdos, daugelis šį daiktą turime ir naudojame - tik klausimas, kaip komfortiškai? Jei jau seniai dairotės, kuo pakeisti savo griozdišką ir vėžlio greičiu užduotis atliekantį stalinį kompiuterį - turėtumėte suklusti. Šiandien papasakosime apie prietaisą, kuris ne tik puošia jūsų stalą, sparčiai veikia, bet ir kainuoja labai padorią pinigų sumą.

Paspaudę šią nuorodą išskirtinio dizaino „Acute Angle AA B4 Mini PC” galite įsigyti vos už 166,93 euro. Į šią suma įskaičiuotas ir greitas bei papildomų mokesčių išvengiantis „Priority Line” siuntimas (norėdami mokėti mūsų nurodytą sumą mokėjimo lange nuimkite varnelę nuo „Shipping Guarantee”).

Daugiau apie „Acute Angle AA B4 Mini PC”

Turbūt labiausiai stebinantis šio kompiuterio aspektas - išskirtinė išvaizda. Gamintojas pasirinko madingą, bet šioje produktų kategorijoje neįprastą trikampio formą, kas šiam daiktui leidžia tiek stovėti vertikaliai, tiek būti padėtam horizontaliai. Tuo metu jūsų stalą puoš klasikinis prabangos atributas - medžio apdaila, kurią esame pratę sutikti prašmatniuose automobiliuose ar biuruose, o korpusui tvirtumo suteiks tvirto bei lengvo aliuminio rėmas. Tiesą sakant, bendrovė net nesigėdija šio įrenginio vadinti meno kūriniu, kadangi jis atrodo išties unikaliai.

Tačiau, nepaisant to, kad dėl nedidelių matmenų „B4 Mini PC” vietos galėsite surasti ant bet kurio rašomojo stalo, lentynos ar netgi televizoriaus stalelio, tai nereiškia, kad teks paaukoti funkcionalumą. Priekinėje dalyje, žemiau įjungimo mygtuko rasime dvi greitąsias USB 3.0 jungtis, o nugarėlėje įtaisyti HDMI, LAN, 3,5 mm ausinių ir dar vienas USB 3.0 lizdai.

Laimė, ir „Acute Angle AA B4 Mini PC” viduje nesutiksime nemalonių siurprizų. Jame montuojamas labai efektyvus „Intel Apollo Lake N3450” lustas ir 8GB operatyviosios atminties. Gamintojas deklaruoja, kad to daugiau negu pakanka naršymui internete, dokumentų kūrimui, filmų peržiūrai ir netgi lengviems žaidimams.

Kadangi tai modernus ir naujas kompiuteris, jis be vargo susitvarko ir su 4K vaizdo įrašų peržiūra, tad esant reikalui jį galite naudoti kaip itin galingą išmaniosios televizijos dėžutę. Galbūt laikas nustoti filmus žiūrėti nešiojamame kompiuteryje ir persikelti prie televizoriaus? Na, o išmanus aušintuvų išdėstymas ir apgalvotas korpuso dizainas užtikrins, kad neįsidurtumėte su perkaitimu.

Tam, kad nereikėtų niekuo rūpintis, kompanija gamykliškai instaliuoja „Windows 10” operacinę sistemą, todėl išsitraukę ką tik įsigytą prietaisą iš dėžutės galėsite iškart kibti prie darbų - niekuo rūpintis nereikės.

Labai dideliu privalumu galima laikyti įmontuotą 128GB SSD diską - jis daug kartų greitesnis už daugelio lietuvių kompiuteriuose randamą kietąjį diską, todėl „Acute Angle AA B4 Mini PC” įsijungs vos per kelias sekundes, o kiekviena programėlė atsidarys tiesiog žaibiškai. Jei iki šiol nebandėte pasinaudoti tokio tipo atmintinę turinčiu kompiuteriu, rekomenduojame išbandyti ir pajausti naudojimosi malonumą. Na, o jei pritruktų atminties, papildomai diegiama šiek tiek lėtesnė 64GB eMMC atmintinė, o esant reikalui 128GB SSD diską galite akimirksniu pakeisti į talpesnį.

Kitas svarbus aspektas - kokybiški ryšiai. Šiuo metu, kai daugelio mūsų darbui tiesiog gyvybiškai būtinas sklandžiai veikiantis internetas, stiprus Wi-Fi imtuvas užtikrins stabilius konferencinius skambučius, o Bluetooth leis belaide klaviatūra naudotis nors ir iš kito kambario galo.

Viską pasvėrus, šį pasiūlymą praleisti yra tiesiog nuodėmė. Jei norite kažkuo modernesniu pakeisti savo seną stalinį kompiuterį ar tiesiog kažko, kas neužimtų daug vietos jūsų darbo vietoje, savo vyresnius tėvus aprūpinti nebrangiu ir greitu kompiuteriu arba tiesiog prie savo televizoriaus turėti maksimalias turinio galimybes suteikiantį bei interjerą puošiantį įrenginį - tai tiesiog tobulas šansas tai įgyvendinti.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą išskirtinio dizaino „Acute Angle AA B4 Mini PC” galite įsigyti vos už 166,93 euro. Į šią suma įskaičiuotas ir greitas bei papildomų mokesčių išvengiantis „Priority Line” siuntimas (norėdami mokėti mūsų nurodytą sumą mokėjimo lange nuimkite varnelę nuo „Shipping Guarantee”).

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas