Puiki proga įsigyti pigų nešiojamą kompiuterį: speciali kaina mūsų skaitytojams ir nemokamos „Xiaomi“ dovanos

Puiki proga įsigyti pigų nešiojamą kompiuterį: speciali kaina mūsų skaitytojams ir nemokamos „Xiaomi“ dovanos

Kad ir kokį gerą išmanųjį telefoną turėtume kišenėje, šiandien vis dar neišvengsime momentų, kai prireikia nešiojamo kompiuterio. Pavyzdžiui, tada, kai reikia atsakyti į ilgą elektroninį laišką, paruošti „Excel” lentelę, rimčiau paredaguoti nuotraukas ar tiesiog patogiai atsisiųsti filmą. O kas, jeigu visus šiuos veiksmus norite atlikti ne tik namie, bet ir kelionėje? Tokiu atveju turime išties puikų pasiūlymą.

Mūsų partnerių „Wiibuying“ internetinėje parduotuvėje dabar galite įsigyti „KUU Yobook Pro“ nešiojamą kompiuterį, kuris jums kainuos vos 348,31 eurus, o tam tereikia panaudoti specialų mūsų nuolaidos kodą – TELEYPRO. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Negana to, jūs galite gauti ir 10 litrų talpos „Xiaomi“ kuprinę visiškai nemokamai.

Norėdami gauti papildomą dovaną – pridėkite „KUU“ nešiojamą kompiuterį į savo pirkinių krepšelį, tuomet viršutiniame meniu spauskite „View Cart“ ir iššokusiame lange pasirinkite norimą kuprinės spalvą, kurių yra net keturios. Tai puiki proga ne tik įsigyti puikų kompiuterį, bet ir, žinoma, gauti naudingą dovaną visiškai nemokamai.

Vienas didžiausių naujojo „KUU Yoobook Pro“ privalumų – kompaktiškas dydis ir itin lengvas jo korpusas. Visų pirma, šis nešiojamas kompiuteris pasižymi 13,5 colių įstrižainės LCD ekranu. Gamintoju teigimu, ekranas dengia 90 proc. priekinės įrenginio dalies, o trys, iš keturių, kraštinių turi itin siaurus rėmelius. Negana to, šis produktas yra vos 16 mm storio, o jo svoris siekia tik 1,2 kilogramo.

Kalbant apie galią, „KUU Yoobook Pro” montuojamas 4 branduolių ir 4 gijų „Intel Celeron N4120” procesorius, pasiekiantis 2,6 GHz taktinį dažnį, galia stipriai lenkiantis pirmtakus ir pasižymintis itin nedidelėmis energijos sąnaudomis. Jo galios bus per naršymui, dokumentų redagavimui ir kitoms paprastoms užduotims, o retkarčiais galbūt netgi pavyks vidutiniais nustatymais pažaisti vieną kitą žaidimą. Daug papildomo greičio suteikia 8GB operatyviosios atminties ir 256GB M.2 SSD diskas. Jis akimirksniu užkraus aplikacijas, tad naudojimas taps vienu dideliu malonumu.

Kompiuteryje montuojamos baterijos, gamintojo teigimu, turėtų pakakti 4-6 valandoms naudojimosi. Žinoma, reikėtų nepamiršti, kad tai iš esmės priklauso nuo jūsų naudojimosi įpročių. Šiuo skaičiumi tikrai galima tikėti dėl efektyvaus procesoriaus. Verta paminėti ir tai, jog baterijos talpa šiame įrenginyje siekia 5000 mAh.

Taigi, jei visada norėjote nebrangaus laptopo, kurį galėsite be sąžinės graužaties mesti į kuprinę lekiant atostogų ar neštis į smėlėtą paplūdimį, „KUU Yoobook Pro” yra idealus variantas. Jis ne tik ganėtinai pigus, bet ir atitinka visas šiuolaikines tendencijas bei yra itin kompaktiškas. Vargu, ar Lietuvoje rastumėte kažką geriau už tokią sumą.

Kaip jau minėjome, mūsų partnerių „Wiibuying“ internetinėje parduotuvėje šį nešiojamą kompiuterį galima įsigyti vos už 348,31 eurus, o tam tereikia panaudoti specialų mūsų nuolaidos kodą – TELEYPRO. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Negana to, jūs galite gauti ir 10 litrų talpos „Xiaomi“ kuprinę visiškai nemokamai.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

6 komentarų

Nesakysiu

Kodėl rašoma LPDDR4 RAM ant nuotraukos nurodantcios kompiuterio komponentus nors visur perkant yra LPDDR3 kartos RAM operatyvioji atmintis? Akyvaizdiai meluojama klientams ar kaip?

Lukas Snarskis

Kompiuteryje naudojama LPDDR4, tokį pavirtinimą gavome iš gamintojo.

Hm

Nuo kada sąvokos Galia ir Celeron yra suderinamos?

>hm

Tai ir kalba apie celeron galia ne amd ryzen ar dar ko. Prie ko čia suderinimas, tau biudžetini pc siulo, o tu tikėjaisi gal ten kažko mandresnio? Naršymui kokiam ir paprastam naudojimui galios pakaktu

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas