Stadiono stiprumo Wi-Fi jūsų namuose: įsigykite bene galingiausią maršrutizatorių pasaulyje

Partnerio turinys

2021-08-08, 17:51

0 komentarų
Stadiono stiprumo Wi-Fi jūsų namuose: įsigykite bene galingiausią maršrutizatorių pasaulyje

Šiais laikais bene kiekvieno lietuvio būste, kokiame nors tamsiame kampelyje, galima rasti nedidelę dėžutę, kuri atlieka labai svarbų darbą - užtikrina, kad namuose veiktų Wi-Fi. Deja, nors Lietuva vis dar gali pasigirti išties puikiais laidinio interneto greičiais, neretas tautietis skundžiasi stringančiomis filmų, „YouTube” peržiūromis, lėtu naršymu ir failų atsisiuntimu bei negalėjimu žaisti interneto reikalaujančių žaidimų. Ką jau kalbėti, jog minėta dėžutė dažnai internetu nepadengia viso būsto ploto ir nuolat tenka išvysti vos vieną ryšio padalą. Tačiau šiandien tam padarysime galą - skaitytojams pasiūlysime turbūt galingiausią Wi-Fi maršrutizatorių pasaulyje.

Paspaudę šią nuorodą galite užsisakyti „Xiaomi Router AX9000” vos už 212,49 euro, kas yra tiesiog juokinga, turint galvoje šio prietaiso galimybes. Na, o geriausia dalis, jog į šią sumą įskaičiuoti visi įmanomi mokesčiai ir pristatymas iš Vokietijos sandėlio.

Daugiau apie „Xiaomi Router AX9000”

Ką tik pristatytas „Xiaomi Router AX9000” yra galingiausias maršrutizatorius kompanijos istorijoje ir tai galima pastebėti vien iš jo dizaino. Netradicinė aštuonkampio forma ir aukštas trapecijas primenančios antenos leidžia suprasti, jog reikalų turime su tikru monstru, o ne su eiline Wi-Fi dėžute. Prietaisą taip pat puošia viršutinėje dalyje išdėstytos LED juostelės, kurių spalvas ir blyksėjimo tipą galima reguliuoti specialioje programėlėje. Nepaisant visko, „Xiaomi Router AX9000” nėra gigantas, todėl jam surasti vietos namuose tikrai nebus iššūkis.

Flagmano vardą pateisina ir įspūdingi parametrai. Maršrutizatoriaus viduje slepiasi net 1GB operatyviosios atminties ir sunkiai suvokiamos galios 6 branduolių „Qualcomm” procesorius, kurio šių įrenginių rinka dar nematė. 4 procesoriaus branduoliai yra skirti maksimaliai našiai apdoroti prijungtų prietaisų siunčiamus ir prašomus atsiųsti duomenų paketus, o likę du - skirti užtikrinti maksimalią interneto spartą. Visa tai leidžia vienu metu prie Wi-Fi prijungti net tūkstantį (!!!) telefonų, planšečių, kompiuterių, daiktų interneto aksesuarų ir kitų panašių įrenginių.

Tačiau linksmybės čia dar nesibaigė. „Xiaomi Router AX9000” gali užtikrinti net 9000Mbps interneto spartą. Akivaizdu, jog to Lietuvoje negali pasiūlyti joks ryšio paslaugų tiekėjas, tačiau jei netyčia jūsų namuose yra du laidinio interneto įvadai, „Xiaomi” maršrutizatorių karalius turi net 2 Ethernet įvesties lizdus.

Be to, „Xiaomi Router AX9000” Wi-Fi gali skleisti ne tik dviem tradiciniais 2,4GHz ir 5GHz kanalais, bet ir papildomu 5,8GHz. Kam reikalingas pastarasis? Žaidėjams, norintiems mažiausio įmanomo vėlinimo ir maksimalios spartos bei kad šio kanalo neužimtų kiti prietaisai. Tai ypač pajus „Xiaomi” ir „Redmi” telefonų savininkai - maršrutizatorius atpažins, kada juose įjungėte žaidimą ir atvers interneto autostradai prilygstanti kanalą.

Tuo metu MU-MIMO papildanti OFDMA technologija iki maksimumo pagreitins interneto ryšį, kai prie maršrutizatoriaus prijungta galybė skirtingų prietaisų.

Vis dėlto didelė interneto sparta dar ne viskas - ne ką mažiau svarbi maršrutizatoriaus savybė ryšio stiprumas. Čia „Xiaomi Router AX9000” taipogi turi kuo pasigirti. Net 12 antenų pasirūpins, kad Wi-Fi veiktų stadiono dydžio plote, o 12 stiprintuvų - kad net toliausiame namų kampelyje internetas būtų maksimaliai greitas. Kitaip tariant, įsigiję šį įrenginį komfortiškai Wi-Fi galėsite naudotis net ir terasoje ar nuėję pasisėdėti pas kaimynus.

Jei to neužtektų, „Xiaomi Router AX9000” palaiko „Mesh” funkciją - prie jo galite prijungti papildomus „Xiaomi” maršrutizatorius ir Wi-Fi stiprintuvus (iš viso 10) bei taip namuose ar biure sukurti Wi-Fi supertinklą.

Na, o viską pabaigia galimybė per USB jungtį prie „Xiaomi Router AX9000” prijungti USB atmintinę ir kietąjį diską bei taip susikurti savo debesijos talpyklą kaip „Google Drive” ar „Dropbox”.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą galite užsisakyti „Xiaomi Router AX9000” vos už 212,49 euro, kas yra tiesiog juokinga, turint galvoje šio prietaiso galimybes. Na, o geriausia dalis, jog į šią sumą įskaičiuoti visi įmanomi mokesčiai ir pristatymas iš Vokietijos sandėlio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas