Tobulas kompiuteris vasarai: galybė atminties ir vos €250 kaina

Tobulas kompiuteris vasarai: galybė atminties ir vos €250 kaina

Kasdien vis šviesiau pradedanti šviesti saulė ir pamažu kylanti temperatūra skatina vis dažniau vakare ant sofos įsijungti išmanųjį ir pasidairyti, kur atostogauti. Tačiau planuojant kelionę svarbu ne tik išsirinkti kryptį, bet ir pasirūpinti atostogų priemonėmis. Viena svarbiausių jų neabejotinai yra lengvas nešiojamas kompiuteris, kuriuo galima sutvarkyti visus darbo reikalus, žiūrėti filmus ar tiesiog planuoti maršrutą, o grįžus namo - panaudoti ir kasdieniams darbams. Kaip tik tokį pasiūlymą šiandien ir turime savo skaitytojams.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą Q69433F4CC153001 „KUU Kbook Pro” nešiojamąjį kompiuterį galite įsigyti vos už 249,37 euro. Gera žinia, kad į šią kainą įskaičiuotas pristatymas iš Ispanijos, tad prekę gausite per kelias dienas ir be jokių papildomų mokesčių.

Daugiau apie „KUU Kbook Pro”

Pagrindinis „KUU Kbook Pro” privalumas - jo lengvumas. Vos 1,35 kg sveriantis kompiuteris lengvai tilps į bet kokią kuprinę, krepšį ar lagaminą, nesudarydamas jokių nepatogumų.

Pats korpusas taip pat džiugins plonumu ir dailia forma, kad „Kbook Pro” Jūsų rankose neatrodys kaip pigi juoda plastiko dėžė, kurią primena dauguma šio kainos segmento modelių.

Gera naujiena, kad plonas korpusas gamintojui nesutrukdė sutalpinti visų būtinų jungčių. Čia rasime 2xUSB 3.0, vieną USB 2.0, ausinių, Ethernet, atminties kortelių ir netgi HDMI lizdus, kurie pravers kelionėje ir bet kokioje kitoje situacijoje.

Atvėrus ekraną mus pasitinka patogi klaviatūra. Bendrovė išnaudojo praktiškai kiekvieną milimetrą, tad klavišai dideli ir patogūs spausti bei padengti specialia danga, kad renkant tekstą pirštai neslystų.

Pats ekranas yra universalios 14,1 colio įstrižainės, tad nebus per mažas žiūrėti filmams ir bus juntamai didesnis už 13 colių konkurentus. „KUU” pasirinko naudoti brangesnę IPS matricą, tad vaizdas bus šviesus, spalvingas ir matomas iš visų kampų.

Pereinant prie techninės dalies, „Kbook Pro” žvaigždė yra naujos kartos keturių branduolių „Intel N3450” lustas, kuris yra beveik 20% galingesnis už šios pirmtaką, kurį naudoja dauguma šio segmento įrenginių. Tokios galios daugiau nei per akis tokioms kasdienėms užduotims, kaip dokumentų kūrimas, naršymas internete, nuotraukų redagavimas ar pernelyg grafiškai nereiklūs žaidimai.

Tuo metu 6GB operatyviosios atminties užtikrins, kad vienu metu galėtumėte atsidaryti daug naršyklės langų, įsijungti kelis skirtingus „Office” dokumentus ir žaibiškai perjungti programėles. Kalbant apie programas, jos kompiuteryje bus atveriamos itin sparčiai, kadangi čia montuojamas ne akmens amžiaus laikus siekiantis kietasis (HDD), o spartus 256GB SSD diskas. Beje, dėl jo prietaisas užsikraus per keletą sekundžių. Žodžiu, jei niekada neteko bandyti kompiuterio su SSD disku, „KUU Kbook Pro” jums bus malonus atradimas.

„KUU” siekia, kad jų produktų pirkėjams nereikėtų gaišti laiko ruošiant kompiuterį darbui, todėl „Kbook Pro” jau gamykliškai diegiama „Windows 10” operacinė sistema.

Paskutinis aspektas - ištvermingas veikimas. „KUU Kbook Pro” montuojamas procesorius yra labai efektyvus ir lyg naujoviškas mažalitražis motoras, būdamas toks pats spartus, naudoja labai nedaug elektros energijos. Tai lemia, kad kompiuteryje net 10 valandų be įkrovimo galėsite žiūrėti filmus ir ilgai dirbti.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą Q69433F4CC153001 „KUU Kbook Pro” nešiojamąjį kompiuterį galite įsigyti vos už 249,37 euro. Gera žinia, kad į šią kainą įskaičiuotas pristatymas iš Ispanijos, tad prekę gausite per kelias dienas ir be jokių papildomų mokesčių.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas