Vos už 39 eurus namuose turėkite greičiausią įmanomą Wi-Fi: „Huawei“ sukurtas šedevras nustebins daugelį

Vos už 39 eurus namuose turėkite greičiausią įmanomą Wi-Fi: „Huawei“ sukurtas šedevras nustebins daugelį

Nors dažnai mėgstame paburnoti dėl savo šalies orų ar ekonominių problemų, dėl vieno dalyko tikrai neturime teisės skųstis - žaibiško visoje Europoje garsėjančio interneto. Daugelis namie turime pažangų šviesolaidinį ar bent jau plačiajuostį interneto ryšį, kuris teoriškai turėtų garantuoti sklandų naršymą ir greitus atsisiuntimus, tačiau dėl prasto, dažnai paties paslaugos tiekėjo suteikto, maršrutizatoriaus praktiškai negalime tuo pasinaudoti.

Tačiau sprendimas yra - „Huawei” už sunkiai suvokiamai žemą kainą siūlo vieną pažangiausių Wi-Fi maršrutizatorių, kurį prijungę vietoje arba prie jau namuose esančio modemo galėsite džiaugtis daug geresne ryšio aprėptimi ir keliskart išaugusiu greičiu.

Paspaudę šią nuorodą „Huawei WiFi AX3 Pro” maršrutizatorių, palaikantį naujausią Wi-Fi 6+ standartą, galite įsigyti vos už 39 eurus. Greitas siuntimas jau įskaičiuotas į kainą.

„Huawei“ sukurtas maršrutizatorius yra ganėtinai standartinės išvaizdos – plona stačiakampė dėžutė, kuri turi keturias antenas. Nors ir dizaino sprendimai ganėtinai įprasti, tačiau šis prietaisas puikiai derės prie bet kokio interjero.

Visgi svarbiausia ne kaip toks daiktas atrodo, o kaip veikia, tiesa? Na, kuo jau kuo, bet „ Huawei WiFi AX3 Pro” tuo pasididžiuoti tikrai gali. Įrenginyje montuojami net 256MB RAM ir pačios aukščiausios klasės „Gigahome” 4 branduolių procesorius, milžinišku greičiu apdorojantis duomenų srautus ir užtikrinantis sklandų maršrutizatoriaus veikimą net ir sudėtingiausiomis situacijomis - visa tai leidžia vienu metu prie prijungti net 128 prietaisus.

Labai dideliu privalumu galima laikyti naujausio Wi-Fi 6+ standarto palaikymą. Jei turite naujesnį telefoną, kompiuterį ar planšetę, taip pat palaikančius šią technologiją, galėsite džiaugtis dar greitesniu internetu ir net didžiausios apkrovos situacijomis - prelegentas pajėgus suteikti 1800Mbps arba beveik dviejų gigabitų per sekundę spartą. Kitaip tariant, „ Huawei WiFi AX3 Pro” yra maždaug 2 kartus spartesnis už jūsų namuose stovintį Wi-Fi maršrutizatorių.

Visas maršrutizatoriaus valdymas atliekamas per specialią ir paprastą naudoti programėlę. Joje lengvai galėsite pasikeisti tinklo pavadinimą ir slaptažodį, matyti visus prijungtus prietaisus, blokuoti jų prisijungimą ir uždėti naršymo filtrus (patogu, jei turite internetu piktnaudžiaujančių vaikų), taip pat nesudėtingai keisti DNS nustatymus ir kas kažkiek laiko optimizuoti maršrutizatoriaus veikimą, siekiant pritaikyti jo signalą prie pasikeitusio interjero ar naudojamų prietaisų.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą „Huawei WiFi AX3 Pro” maršrutizatorių, palaikantį naujausią Wi-Fi 6+ standartą, galite įsigyti vos už 39 eurus. Greitas siuntimas jau įskaičiuotas į kainą.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

4 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Nida

Kad ir kaip moderniai aprasysite, vis tiek yra brangu. Moku 10 e už neribotą namų internetą ir vien tam, kad turėti namuose internetą "prabangiu" pavadinimu niekaip neprisiversiu pakeisti sutarties.

Vasiliauskaitė?Nida

Nida, turbūt nenutuokiat apie ką kalbat, sutarties Jums keisti nereikia, galit nusipirkti modemą ir turėti maksimaliausią interneto spartą, kurio Jūsų dabartinis turimas modemas greičiausiai nesuteiks. Sutarties dėl to keisti nereikia, kiekvienam pagal poreikį :)

O gal ne?Vasiliauskaitė?

Siaip neteko susidurt su interneto tiekejo tokiais, jusu minimais, feilais. Vienintelis pliusas porkt sita daikta, nors mazai tiketina, tureti wifi(ji greiciausiai dalina ir modemas(jei intermetas ne utp kabeliu ateina)).
Minusas tiketinas kaip ir visu pigiuku daugiau nei 3 irenginiu online'o palaikymu.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas