„Blackview“ pristatė sau neįprastą produktą: puikus įrankis darbui ir mokslams

Lukas Snarskis

2021-07-15, 11:55

0 komentarų
„Blackview“ pristatė sau neįprastą produktą: puikus įrankis darbui ir mokslams

Kinijos kompanija „Blackview“ yra gerai žinoma dėl kuriamų itin atsparių telefonų, o visai neseniai pristatė ir visiškai kitokį produktą, kokio savo asortimente dar neturėjo. Gamintojas pademonstravo pirmąjį nešiojamą kompiuterį, kuris bus žinomas kaip „Blackview Acebook1“.

Pagamintas iš didelio atsparumo aliuminio lydinio, šis kompiuteris turi aukščiausios kokybės dvigubus BOX garsiakalbius, 6000 mAh akumuliatorių ir pasižymi kompaktišku 14 coliu ekranu. Gamintojas įsitikinęs, kad naujasis „Blackview Acebook1” bus vienas geriausių plonų ir lengvų nešiojamųjų kompiuterių, kuris puikiai tiks darbui ir studijoms.

Kaip jau minėjome, minimalistinio dizaino „Blackview Acebook1” turi tvirtą aliuminio lydinio metalo korpusą, užtikrinantį tvirtumą ir patikimą naudojimą. Magnio lydinio arba plastiko medžiaga šiuo metu naudojama daugumai nešiojamųjų kompiuterių konstrukcijų, tačiau „Acebook1” naudoja brangesnę aliuminio lydinio medžiagą, kuri pasižymi didesniu metalo tvirtumu ir viso korpuso atsparumu smūgiams.

Nešiojamasis kompiuteris pagamintas su aukščiausios kokybės smėliavimo apdaila, todėl geriau apsaugo nuo oksidacijos ir atsparumo dilimui, įbrėžimams ar pirštų atspaudų dėmėms. Jis taip pat gali pasigirti viengubo korpuso konstrukcija, kuri yra patvaresnė ir padeda atlaikyti smūgius, kurių kiti ne viengubo korpuso nešiojamieji kompiuteriai neatlaikytų. Be to, griežti kokybės bandymai buvo atliekami kiekvieno proceso metu, kad nešiojamasis kompiuteris būtų ilgaamžis ir patvarus.

Net ir turėdamas tvirtą ir atsparų metalinį korpusą, „Blackview Acebook1” nepraranda ir kompaktiškumo. Šio įrenginio storis siekia vos 16,3 mm, o svoris - 1,3 kg. Tai reiškia, kad jis 35 proc. lengvesnis už vidutinį tokio pat dydžio nešiojamąjį kompiuterį. Kompaktiško korpuso viduje yra 6000 mAh (45,6Wh) talpos akumuliatorius, kas suteiks iki 12 valandų vaizdo įrašų žiūrėjimo, 13 valandų įprasto darbo ir 21 valandą ekrano budėjimo režimu vienu įkrovimu.

Dauguma nešiojamųjų kompiuterių garsiakalbių paprastai būna silpni, tačiau „Acebook1” yra kitoks. Iš abiejų pusių įrengti du puikūs erdvinio garso BOX garsiakalbiai, todėl jie geba užtikrinti simetrišką, gerą ir aiškų garsą, kuris tiesiog sužavi. Tai gali būti gana naudinga vaizdo susitikimuose / pristatymuose ar internetinėse pamokose.

Nesvarbu, ar klausotės muzikos, ar transliuojate filmus, ar žaidžiate žaidimus, ar net dalyvaujate vakarėliuose - tai bus šventė jūsų ausims.

„Blackview Acebook1“ taip pat nenusileidžia ir technine bei programine įranga. Jame naudojamas pažangus „Intel® Gemini Lake N4120” procesorius ir „Intel® UHD Graphics 600” su „Windows 10” operacine sistema. Turėdamas 4 GB DDR4 operatyviosios atminties, kurią galima išplėsti iki 8 GB, „Acebook1” sukurtas taip, kad būtų lengviau atlikti kelias užduotis ir padidėtų jūsų produktyvumas. Vienu metu galite laikyti atidarytas kelias programas, o jas paleisti greitai ir sklandžiai. Savo failams Jūs rasite 128 GB SSD saugyklą, kurią galima praplėsti iki 256 GB.

Puikių funkcijų, kurios patenkins visus darbo, mokymosi ir lengvų pramogų poreikius, turintis „Blackview Acebook1” parduodamas jau dabar, o jo kaina siekia maždaug 342 eurus. Norėdami jį įsigyti – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas