Funkcionalumas, kurio nežinojote, jog reikia: „Lenovo“ ruošia išskirtinį nešiojamą kompiuterį

Leonardas Sindaravičius

2021-12-30, 08:30 (atnaujinta 2023-03-04, 11:45)

0 komentarų
Funkcionalumas, kurio nežinojote, jog reikia: „Lenovo“ ruošia išskirtinį nešiojamą kompiuterį

Technologijų milžinė „Lenovo“ nenustoja stebinti - per pastaruosius porą mėnesių kompanija pristatė gausybę naujų nešiojamų bei planšetinių kompiuterių, o negana to ruošiasi pristatyti dar ne vieną visiškai naują produktą. Vienas iš jų (ir ko ero įspūdingiausias) yra naujasis 17-os colių „ThinkBook Plus“, šalia kurio klaviatūros yra įmontuota nedidelė planšetė produktyvesniam darbui paverčia tai vienu įdomiausių šių metų nešiojamų kompiuterių.

„Twitter“ naudotojo „Evleaks“ dėka gauname pirmąjį žvilgsnį į būsimąjį produktą - vizualizacijose matoma, jog įrenginyje bus įdiegta „Windows 11“ operacinė sistema, o nedidelį planšetinį kompiuterį primenantis ekranas yra įtaisytas klaviatūros dešinėje pusėje. Panašu, kad šiame papildomame ekrane veiks pačios „Lenovo“ pritaikyta grafinė vartotojo sąsaja, šiek tiek panaši į „Start Menu“ langą. Bent vizualizacijose rodoma, jog šiame ekrane bus galima nusistatyti įvairių aplikacijų bei failų trumpinius bei dirbti naudojant pridedamą pieštuką. Iš esmės tai lyg gerokai funkcionalesnė buvusios „MacBook Pro“ integruotos „Touchbar“ versija.

Prie viso to naujasis „ThinkBook Plus“ turės dvi USB-C, dvi įprastas USB ir vieną HDMI jungtis bei standartinį ausinių kištuką. Oficialaus šio ir keletos kitų naujų produktų debiuto galime tikėtis jau už savaitės vyksiančios „CES 2022“ parodos metu - ji prasidės sausio 5-ąją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas