„Google“ naršyklė sulauks atnaujinimo: paieška naršyklėje įgaus naujų galimybių, kurios patiks daugeliui

TopCom.lt

2022-12-07, 13:07 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų

„Google“ sukurta ir nuolat plėtojama „Chrome“ naršyklė yra pati populiariausia, o ją naudoja ir daugelis mūsų. Kūrėjai nuolat pasiūlo ir naujų galimybių, kurios palengviną mūsų darbą internete. Dabar, „Google“ paskelbė apie dar kelias naujienas, kurios netrukus pasieks jų sukurtą interneto naršyklę.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ naršyklė sulauks atnaujinimo: paieška naršyklėje įgaus naujų galimybių, kurios patiks daugeliui

Su kitu atnaujinimu „Google Chrome“ naršyklės kompiuterinė versija įgijo naujų naudingų funkcijų. Dabar su jos paieškos pagalba galite rasti ne tik informacijos internete, bet ir naršyklės istorijos įrašą, žymę ar atidarytą skirtuką, pasimetusį tarp dešimčių kitų.

Norėdami pradėti vietinę paiešką norimoje kategorijoje, adreso juostoje turite įrašyti (arba pasirinkti iš sąrašo) atitinkamą raktinį žodį, įvedę @ simbolį: skirtukai, žymės arba istorija (tabs, bookmarks arba history). Pavyzdžiui, @tabs Samsung parodys žymių, kuriose minimas Pietų Korėjos prekės ženklas, sąrašą.

„Google“ pažymi, kad naujoji funkcija bus ypač naudinga atliekant užduotis, kurioms reikia naudoti kelis informacijos šaltinius. Pavyzdžiui, planuodamas kelionę vartotojas galės greitai persijungti tarp viešbučio paieškos internete, atsiliepimų apie jį iš pastarųjų metų naršyklės istorijos ir alternatyvių nuomos variantų, anksčiau išsaugotų žymėse.

Be to, „Chrome“ naudotojai turi galimybę susikurti savo raktinį žodį, kad galėtų ieškoti kai pasirinktose svetainėse. Atitinkamas nustatymas pasiekiamas adresu chrome://settings/searchEngines.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas