Išspręskite sulėtėjusios „Chrome“ naršyklės problemą: paprastas triukas, kuris ir vėl leis mėgautis sklandžiu naršymu internete

Kaip ir dauguma žmonių, savo naršyklėje naudoju daug „Chrome“ plėtinių ir nors dauguma jų yra geri, kai kurie gali neigiamai paveikti naršyklę. Nesu tikras, ar tai sukėlė plėtinys, bet prieš kelias dienas mano „Chrome“ vis užstrigdavo, kai bandžiau naršyti skirtukus.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Išspręskite sulėtėjusios „Chrome“ naršyklės problemą: paprastas triukas, kuris ir vėl leis mėgautis sklandžiu naršymu internete

Laimei, „Chrome“ yra patogi funkcija, padedanti išspręsti tokias problemas - ji vadinasi „Reset settings“ (Nustatymų atstatymas). Štai kaip pasinaudoti funkcija, jei jūsų „Chrome“ taip pat veikia lėtai.

Norėdami pradėti, turite paspausti trijų taškų meniu mygtuką „Chrome“ naršyklėje ir atidaryti „Nustatymai“. Skiltyje „Nustatymai“ pažiūrėkite į kairįjį naršymo meniu ir apačioje ieškokite „Reset settings“ (Nustatymų atstatymas). Kai tai paspausite, būsite nukreipti į puslapį su galimybe atkurti pradinius numatytuosius nustatymus.

Jei paspausite šią parinktį, pasirodys langas, nurodantis, kad jei tęsite, paleidimo puslapis, naujo skirtuko puslapis, paieškos variklis ir prisegti skirtukai bus nustatyti iš naujo. Taip pat informuojama, kad jūsų plėtiniai bus išjungti (nepašalinti) ir kad laikini duomenys, pvz., slapukai, bus išvalyti, todėl būsite atjungti nuo tinklalapių.

Laimei, žymės, naršyklės istorija ir išsaugoti slaptažodžiai išlieka. Kai paspausite galutinį nustatymų atstatymo mygtuką, procesas prasidės. Taip pat galite nusiųsti dabartinius nustatymus „Google“ paspausdami žymimąjį laukelį.

Kai procesas bus baigtas, verta uždaryti ir iš naujo atidaryti naršyklę. Pastebėsite, kad paskyros sinchronizavimas buvo pristabdytas. Galite tiesiog paspausti ir prisijungti, kad iš naujo įjungtumėte sinchronizavimą. Dabar turėtumėte pastebėti, kad naršyklės našumas pagerėjo.

Jei paspausite trijų taškų meniu ir pasirinksite Daugiau įrankių > Plėtiniai, būsite nukreipti į „Chrome“ plėtinių puslapį, kuriame galėsite įjungti plėtinius po vieną. Šioje vietoje turėtumėte atidžiai nuspręsti, kuriuos plėtinius iš tikrųjų naudojate, ir atsikratyti likusių, nes tai padės išvengti problemų ateityje.

Štai ir viskas. Vienintelis šio proceso nepatogumas yra tas, kad dabar turite vėl prisijungti prie naudojamų svetainių, tačiau su „Chrome“ slaptažodžių tvarkykle tai neužtrunka labai ilgai. Tikiuosi, kad tai padės išspręsti visas su naršykle kilusias problemas, kaip padėjo man.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas