Jūsų pamėgtos programėlės atkeliauja ir į kompiuterius: „Microsoft“ pagaliau išleido bene laukiamiausią „Windows“ atnaujinimą

Arnas Balčiūnas

2022-09-29, 17:00 (atnaujinta 2023-02-10, 16:25)

0 komentarų

Daugelis tikėjosi, jog „Windows 11“ jau su pirmuoju leidimu pasiūlys ir „Android“ programėlių palaikymą, kuris buvo anonsuotas gerokai anksčiau. Deja, tačiau ši galimybė vartotojams nebuvo pasiekiama iki šiol.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Jūsų pamėgtos programėlės atkeliauja ir į kompiuterius: „Microsoft“ pagaliau išleido bene laukiamiausią „Windows“ atnaujinimą

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ pagaliau pasidalino geromis naujienomis – „Android“ aplikacijų palaikymas atkeliauja į „Windows 11“ operacinę sistemą ir jau dabar bus prieinama 21 šalyje. Naujasis naujinys leis naudotis tam tikromis mūsų pamėgtomis programėlėmis, kurias galima atsisiųsti iš „Microsoft Store“ parduotuvės.

Pranešama, jog norint išbandyti šią naujovę, kompiuteris turi turėti mažiausiai 8 GB operatyviosios (RAM) atminties, SSD, ne senesnį kaip aštuntos kartos „Intel Core i3“ procesorių bei įjungtą „Virtual Machine Platform“ galimybę.

Norėdami išbandyti šią galimybę, jūs turite keliauti į „Microsoft Store“ ir ten susirasti „Amazon Appstore“ programą bei įsidiegti „Windows Subsystem for Android“. Kai ši procedūra bus atlikta, belieka atsidaryti „Amazon Appstore“, prisijungti su „Amazon“ paskyra ir jau galėsite peržiūrėti ir įsidiegti palaikomas programėles. Tiesa, šiuo metu palaikomų aplikacijų skaičius yra ganėtinai ribotas.

Skelbiama, jog ši galimybė jau yra prieinama Andoroje, Austrijoje, Belgijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Gibraltare, Gernsi, Airijoje, Meno salose, Italijoje, Japonijoje, Džersyje, Lichtenšteine, Liuksemburge, Monake, San Marine, Ispanijoje, Šveicarijoje, Jungtinėje Karalystėje, JAV bei Vatikane.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas