Keičiasi „PlayStation 5“ komponentai: nauja konsolės versija bus lengvesnė

Keičiasi „PlayStation 5“  komponentai: nauja konsolės versija bus lengvesnė

Paskutiniu metu netyla kalbos apie naujas konsoles ir jų atnaujinimus bei išankstinius užsakymus. Šitame fronte daugiausiai tenka atlaikyti naujosioms „Nintendo Switch OLED“ bei „Steam Deck“, tačiau ir jau kurį laiką pardavinėjama „PlayStation 5 Digital Edition“ bus šiek tiek atnaujinta iš techninės pusės. Japonijos pardavėjai išplatino techninę informaciją apie įrangos pasikeitimus, kurie ją padarys patvaresnę, o kartu lengvesnę.

Daugelyje užsienio internetinių parduotuvių galima rasti pavienių modelių serijos numerius. Šiuo metu „PS5 Digital Edition“ kodas yra „CFI-1000B“, tačiau ant naujos ir atnaujintos versijos puikuojasi jau „CFI-1100B“ ir tai reiškia, kad pastarasis jau gali skirtis nuo jo pirmtako. Pirminiais duomenimis, naujasis modelis bus 3 šimtais gramų lengvesnis bei bus pakeistas stovo pritvirtinimo varžtas, kuris turėtų pridėti daugiau stabilumo ir tvirtumo. Tuo tarpu dėl svorio pasikeitimo, lieka neaišku kodėl taip buvo pasielgta, galbūt dizaineriai ir inžinieriai atrado vietų, kuriose ją būtų galima patobulinti.

Nors pasikeitimas ir yra nedidelis, bet atsirado tokių, kurie nusprendė pašiepti „Sony“ dėl per ankstyvų pasikeitimų. Be jų sunku kažką ir pridėti, nes daugiau kažkokių patobulinimų nėra matyti. Bent jau šiuo metu dar nebuvo jokių panašių procedūrų diskasukio versijai, tai greičiausiai tai bus tik menkas „Digital Edition“ modelio pasikeitimas. Na visi dar planuojantys įsigyti konsolę, dabar galės pasižiūrėti ar įsigijo naujesnę ar seną versiją.

Tai tikriausiai yra pirmasis ženklas iš daugelio planuojamų konsolės pasikeitimų, o faktas, kad jie prasidėjo taip greitai reiškia, kad gali būti, kad „Sony“ planuoja ir visiškai naują versiją, tokią kaip „PS4 Slim“ arba „PS4 Pro“. Na ar taip atsitiks parodys tik laikas ir dabar lieka laukti naujausių „PlayStation“ veiksmų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas