LG pristatė naują „Smart“ serijos monitorių: daugiafunkcinis namams skirtas monitorius įkvėps naujam gyvenimo būdui

„LG Electronics“ (LG) pristato 32 colių 4K UHD LG SMART monitorių (modelis 32SQ780S). Universalus SMART monitorius prisideda prie gyvenimo namuose, tobulinimo. Jis leidžia be kompiuterio prijungimo naudotis nuotoline darbo vieta, treniruočių namuose galimybėmis, aukščiausio lygio žaidimais ir įvairiomis pramoginėmis programomis, įskaitant populiarias transliacijos paslaugas.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
LG pristatė naują „Smart“ serijos monitorių: daugiafunkcinis namams skirtas monitorius įkvėps naujam gyvenimo būdui

Dėl integruotų funkcijų ir LG ergonomiško stovo su maksimaliomis reguliavimo galimybėmis unikalus 32SQ780S leidžia naudotojams mėgautis mėgstamu turiniu taip, kaip jie nori ir kada nori – prie darbo stalo ar nuo sofos.

Pagal prekės ženklo šūkį „Work Smarter, Play Better“, LG SMART monitorius teikia pirmenybę daugiafunkciškumui, tam kad vartotojai, ieškantys vieno ekrano, prijungiamo prie stalinio, nešiojamojo kompiuterio ar žaidimų įrenginio, galėtų viską atlikti vienoje vietoje. Šis modelis palaiko pripažintą LG televizorių operacinę sistemą „webOS 22“, todėl jis užtikrina maksimalų turinio gavimo patogumą. Dėl to „YouTube“ ir „Netflix“ srautinės transliacijos paslaugos teikiamos sklandžiai net be atskiro ryšio su kompiuteriu.

LG SMART yra daugiafunkcinis namams skirtas monitorius su 4K UHD (3840 x 2160) ekranu, užtikrinančiu aukštą vaizdo kokybę bet kokiam naudotojo darbui ir apimančiu 90 proc. DCI-P3 spalvų gamos su HDR10 palaikymu. Monitoriaus ekrane rodomi aiškūs ir tikslūs vaizdai, kurie žiūrovui padeda geriau pasinertų į matomą vaizdą – nuo komedijų ir populiariausių filmų iki tiesioginių sporto transliacijų ir žaidimų. Kartu su aukščiausia vaizdo kokybe jo garsą užtikrina integruotas 5W dviejų kanalų stereo garsiakalbis, suteikiantis žiūrovų įspūdžiams papildomą dimensiją.

Sparčiam ir lanksčiam darbui į LG SMART monitorių iš „LG Content Studio" studijos galima atsisiųsti įvairių programų, kurios yra pritaikytos darbui namuose, , o LG išmanus namų darbastalis „ThinQ Homeboard“ palaiko intuityvias „webOS“ paremtas daiktų interneto paslaugas, leidžiančias naudotojams lengvai valdyti namų prietaisus. Be to, „MiraCast“ palaikomas išmanusis belaidis ryšys leidžia vartotojams matyti savo išmaniojo telefono ekraną naujajame monitoriuje.

LG SMART monitorius turi ir „LG Ergo“ ergonomišką stovą, kuris leidžia lengvai ištiesti, atitraukti, pasukti, paversti, pakelti ar pakreipti ekraną, kad būtų pasiektas optimalus žiūrėjimo kampas darbui ar turinio žiūrėjimui. Rinkoje nemažai dėmesio dėl savo patogumą didinančių savybių sulaukęs „LG Ergo“ siūlo vertikalų ir horizontalų režimus, leidžiančius pritaikyti jį prie įvairių naudojimo scenarijų ir naudotojo pageidavimų, o jo C formos spaustukas ir įvorė leidžia jį lengvai sumontuoti, užimant mažiau vietos.

„Išmanieji monitoriai sukurti taip, kad atitiktų šiuolaikinio gyvenimo būdo įvairovę“, – sako „LG Electronics Business Solutions Company“ vyresnysis viceprezidentas ir IT verslo padalinio vadovas Seo Young-Jae. „Su naujuoju LG išmaniuoju monitoriumi naudotojai dabar gali beveik viską daryti naudodami vieną ekraną – nuo darbo ir mokymosi namuose iki srautinių transliacijų ir filmų žiūrėjimo lengvai ir patogiai“.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas