„Logitech G“ pradeda naują žaidimų erą: pristatė naują kolekciją, kuri palaiko integraciją ir leidžia visiems žaidėjams žaisti savo stiliumi

„Logitech G“ pristatė „Aurora“ kolekciją, kurią sudaro: G735 belaidės ausinės, G715 belaidė klaviatūra, G713 klaviatūra, G705 belaidė pelė ir aštuoni specialūs priedai. Naujoji kolekcija sukurta siekiant atsižvelgti į lytį, ir neleisti jaustis atmestu. Ji turi atitikti žaidžiančių moterų poreikius ir norus, taip pat ji skirta žaidėjams, kurie ieško išskirtinio dizaino ir įvairių patirčių.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Logitech G“ pradeda naują žaidimų erą: pristatė naują kolekciją, kuri palaiko integraciją ir leidžia visiems žaidėjams žaisti savo stiliumi

Kolekcija „Aurora“ pasižymi išskirtine estetika ir dizainu, o kartu leidžia suasmeninti įrenginius dėl papildomų priedų ir spalvų. Taip pat turi pažangias „Logitech G“ žaidimų technologijas, tokias kaip „LIGHTSPEED“ didelio našumo belaidę technologiją ir „Blue VO!CE“ mikrofono technologiją. Šiandien pristatyta kolekcija skatina visus žaidėjus išreikšti savo individualumą, kartu suteikiant pažangių funkcijų, kurių visi žaidėjai nori.

„Didžioji sektoriaus dalis įstrigo mąstyme: vienas dydis tinka visiems. Tačiau tai neatspindėjo daugybės vartotojų, kurie nori išreikšti save ir žaisti žaidimus savo malonumui, poreikių, ir tai tikrai neatitiko „Logitech“ įmonės įsipareigojimo teikti sprendimus visiems žaidėjams. Žiūrėdami į savo gaminius supratome, kad galime padaryti daugiau. Sukūrėme į lytį orientuotą, patogią, prieinamą ir linksmą kolekciją, kuri palaiko mūsų ilgalaikį įsipareigojimą suteikti galimybę kiekvienam patirti visišką žaidimo malonumą“, – sakė Ujesh Desai, „Logitech G“ viceprezidentas ir generalinis direktorius.

„Aurora“ kolekcija sukurta remiantis atsiliepimais iš kompiuteriniais žaidimais žaidžiančių moterų bendruomenės ir ją įgyvendino moterų komanda, kurią sudaro „Logitech“ inovacijų, dizaino, inžinerijos ir rinkodaros lyderės. Kolekcija buvo sukurta siekiant patenkinti nepakankamai atstovaujamų žaidėjų norus ir poreikius bei sukurti žaidimų ateitį, kurioje įtraukumas yra labai svarbus. Projektavimo procesas buvo vykdomas pagal šiuos tris principus:

  • Patogumas: Projektavimo etape komanda pasirūpino, kad būtų atsižvelgta į tokius dalykus kaip ilgesni plaukai, akiniai, auskarai ir mažesni rankų dydžiai. Nesiribojant tik pritaikymui, komanda sutelkė dėmesį į gaminių, kurie tarnaus ilgiau, kūrimą, išbandydama įvairias medžiagas ir apdailos variantus, kurie būtų lengvi ir švelnūs liesti.

  • Prieinamumas: Siekdama atkreipti dėmesį į įperkamumo galimybes, komanda atsisakė įprastų aštrių briaunų, juodų spalvų ir agresyvios estetikos, kad gaminys teiktų draugiškesnę patirtį su švelniais tonais, skaidriomis medžiagomis ir raminančiu apšvietimu.

  • Žaidimas: Kolekcija „Aurora“ skatina saviraišką. Gaminius galima įsigyti su bazine „White Mist“ versija su galimybe pritaikyti su „Pink Dawn“ ir „Green Flash“ spalvų priedais. Žaidėjai taip pat gali parodyti savo kūrybiškumą naudodamiesi tūkstančiais tinkinamų apšvietimo derinių, kuriuos galima rasti „G HUB“ programėlėje, su išskirtiniu „Aurora“ kolekcijos apšvietimu vadinamu „Play Moods“.

„Mūsų iniciatyva - sukurti žaidimų įrangos kolekciją, kurioje būtų atsižvelgiama į lytį - paskatino mus atidėti senas idėjas ir užduoti sau keletą svarbių klausimų apie mūsų aistrą žaidimams. Siekdami kurti visų pirma moterims žaidėjoms, suprojektavome kolekciją, kuri, tikimės, bus svarbi dar didesniam žaidėjų segmentui, neatsižvelgiant į lytį ir stereotipus. Džiaugiamės „Aurora“ kolekcija ir tuo, ką ji simbolizuoja“, – sakė TIffany Beers, „Logitech G“ žaidimų inovacijų vadovė.

„Aurora“ kolekcijos sudėtis

G735 belaidės ausinės – su „White Mist“ apdaila, eteriniu RGB apšvietimu ir dvigubu garsu, G735 yra universalus pasirinkimas kiekvienam žaidėjui. G735 yra pirmosios „Logitech G“ ausinės su naujomis „Blue VO!CE Mic Technology“ funkcijomis, leidžiančiomis moduliuoti žaidėjo balsą ir galimybę išsaugoti pageidaujamus garso nustatymus „G HUB“ programėlėje ir tiesiogiai ausinių rinkinyje. G735 ausinės taip pat suteikia maksimalų komfortą visiems žaidėjams ir tinka mažesnei galvai. Žaidėjai gali mėgautis ilgais žaidimais dėl baterijos, kurios veikimo laikas viršija 56 valandas (be foninio apšvietimo), ir patirti belaidžio ryšio laisvę dėl apdovanojimus pelniusios „Logitech G LIGHTSPEED“ technologijos ir „Bluetooth®“ ryšio.

G715 ir G713 mechaninės klaviatūros – G715 belaidė klaviatūra ir G713 klaviatūra užtikrina žemą vibraciją ir didelį efektyvumą, todėl žaidėjai gali išreikšti save ir žaisti savo stiliumi. Kompaktiška, sistema be skaičių klavišų ir reguliuojamas aukštis užtikrina komfortą visą dieną. Dėl įkraunamos baterijos (G715) ir „LIGHTSPEED“ arba „Bluetooth®“ belaidžio ryšio galima ją supakuoti ir padėti bet kur, kad galima būtų žaisti 25 valandas be pertraukos. Abi klaviatūros turi „Cloud-Soft“ riešų atramą, kuri užtikrina patogumą per visą dieną.

G705 belaidė pelė – G705 belaidė pelė sukurta atsižvelgiant į mažesnes rankas, ji yra kompaktiškos formos ir turi pažangių technologijų. Tik 85 gramus sverianti G705 pelė skirta ilgalaikiam komfortui ir efektyvumui. Naudodami žaidimams pritaikytą jutiklį, greitai reaguojančią „LIGHTSPEED“ belaidę technologiją, „Bluetooth®“ ryšį ir lengvai pasiekiamą „DPI“ mygtuką, žaidėjai gali pakilti į aukščiausią lygį.

Priedai – žaidėjai galės papildyti savo kolekciją aštuoniais naujais priedais, tokiais kaip debesies formos riešo atrama, laidų žymos ir širdies formos dėklas. Kiti priedai apima ausines, mikrofoną, G713 ir G715 klaviatūrų dangtelius, elastinę gumą ir klavišų šepetėlį bei pelės kilimėlį, su kuriais naudotojai gali pritaikyti savo žaidimo stilių.

Norėdami papildyti „Aurora“ kolekciją, žaidėjai galės atnaujinti savo transliacijas naudodami specialią „Blue Yeti“ USB mikrofono versiją, kurią galima įsigyti dviejų naujų spalvų versijomis – „Pink Dawn“ ir „White Mist“. Šie „Yeti“ mikrofonai bus teikiami su išskirtinėmis „Aurora“ kolekcijos „Streamlabs“ įmonės perdangomis, kurios suteiks transliuotojams galimybę pritaikyti transliacijas „Twitch“, „YouTube“ ir „Facebook“ paskyrose. „Yeti“ taip pat palaiko „Blue VO!CE“ programinę įrangą su linksmais balso efektais, tokiais kaip „DJ Robot“ ar „Helium Chipmunk“, studijos įrankiais, tokiais kaip EQ, ribotuvas ir „NVIDIA Broadcast Noise Removal“ bei HD garsų pavyzdžiais. „Blue VO!CE“ galima gauti iš „Logitech G HUB“.

Kaip ir visi mūsų žaidimų gaminiai, visa „Aurora“ kolekcija turi anglies dioksido neutralumo sertifikatą, o tai reiškia, kad finansuojame aukštos kokybės sertifikuotus anglies dioksido kompensavimus, kad sumažintų gaminio anglies pėdsaką iki nulio. Produktų dėžutėse yra perdirbtas užpildas, o popierinė pakuotė gamina iš FSC sertifikuotuose miškuose augančių medžių. Pasirinkę šiuos žaidimų produktus, prisidedate prie atsakingo pasaulio miškų tvarkymo. Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų tvarumo pastangas, apsilankykite mūsų svetainėje.

Kaina ir prieinamumas

Visus kolekcijos gaminius galite rasti svetainėje LogitechG.com ir pas vietinius pardavėjus. „Logitech G735“ rekomenduojama mažmeninė kaina yra 229,99 €. „Logitech G715“ ir „Logitech G713 TKL“ klaviatūrų rekomenduojamos mažmeninės kainos yra atitinkamai 199,99 € ir 169,99 €. Specialios „Aurora“ kolekcijos „Blue Yeti“ USB mikrofono versijos rekomenduojama mažmeninė kaina yra 129,99 €. „Logitech G705“ rekomenduojama mažmeninė kaina yra 99,99 €.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas