„Logitech G“ pristato viso dydžio ir TKL versijų G413 SE mechaninę žaidimų klaviatūrą

„Logitech G“ pristato viso dydžio ir TKL versijų G413 SE mechaninę žaidimų klaviatūrą

„Logitech G“, „Logitech“ prekės ženklas (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) bei pagrindinis žaidimų technologijų ir įrangos novatorius šiandien paskelbė apie Logitech G413 SE mechaninės žaidimų klaviatūros ir G413 TKL (Tenkeyless) SE mechaninės žaidimų klaviatūros pristatymą. Šios naujos klaviatūros už prieinamą kainą, sukurtos tikslumui ir našumui, siūlo žaidimams pritaikytus mechaninius jungiklius su ypač patvariais PBT klavišų dangteliais, kurie yra atsparūs dilimui, blukimui ir šviesai.

„Mes praleidome daug laiko kruopščiai kurdami klaviatūras, kurios užtikrina pažangų našumą ir tik tinkamą funkcijų rinkinį“ – sakė Ujeshas Desai, „Logitech Gaming“ viceprezidentas ir generalinis direktorius. „Pagamintos iš tvirtų, patvarių medžiagų ir didelio našumo funkcijų, šios klaviatūros yra puikus pasirinkimas žaidėjams, kurie ieško mechaninės klaviatūros už puikią kainą.

Mechaninėse žaidimų klaviatūrose G413 SE yra lytėjimo mechaniniai jungikliai, kurie užtikrina bekompromisį veikimą ir aiškiai suveikia žaidėjus, kurie mėgsta tiesioginį grįžtamąjį ryšį. Be to, klaviatūros turi PBT klavišų dangtelius, pagamintus iš kokybiškos medžiagos, suprojektuotos taip, kad išsilaikytų laikui bėgant, atsparios karščiui ir nusidėvėjimui; todėl jie yra vieni iš patvariausių PBT klavišų dangtelių rinkoje.

Su baltu LED apšvietimu ir juodu šlifuoto aliuminio-magnio lydinio viršutiniu dėklu kaip klaviatūros stuburas, rezultatas yra minimalus dizainas, subalansuotas su funkcijomis, dėl kurių šią klaviatūrą privalo turėti žaidėjai.

Be to, klaviatūros buvo sukurtos taip, kad pateiktų patikimą klavišų įvestį, palyginti su kitomis ne žaidimams skirtomis mechaninėmis klaviatūromis, pridėjus šešių klavišų apvertimo funkciją, apsaugančią nuo dubliavimosi, o tai reiškia, kad vienu metu galima paspausti kelis klavišus ir visi užsiregistruos vienu metu, kad būtų suaktyvintas specialus žaidimo judesys.

Kainos ir prieinamumas

Tikimasi, kad „Logitech G413 SE“ ir „Logitech G413 TKL SE“ mechanines žaidimų klaviatūras bus galima įsigyti nuo 2022 m. vasario mėn. svetainėje LogitechG.com ir pas pasaulinius mažmenininkus už atitinkamai 79,99 EUR ir 69,99 EUR.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas