Monitorius, sukurtas legendoms: pristatytas „Agon Pro AG254FG“ su 360 Hz ir „Nvidia Reflex“

Pranešimas spaudai

2021-07-30, 11:15

0 komentarų
Monitorius, sukurtas legendoms: pristatytas „Agon Pro AG254FG“ su 360 Hz ir „Nvidia Reflex“

pasaulyje pirmaujantis žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklas „AGON by AOC“ šiandien išleidžia visiškai naują produktų kategoriją reikliausiems ir konkurencingiausiems atletams bei esporto žaidėjams: „AGON PRO“. Pirmasis „AGON PRO“ kategorijoje pristatytas modelis suteikia žaidėjams pažangiausias technologijas, kurioms reikalingos legendinės specifikacijos. 24,5 colių (62,2 cm) „AGON PRO AG254FG“ veikia greita IPS panelė su „Full HD“ raiška ir 360 Hz atnaujinimo dažniu, kad žaidimai būtų nenugalimai suderinami su 1 ms GtG atsako laiku, ir „Nvidia G-Sync“ su „NVIDIA Reflex“ delsos analizatoriumi, skirtų sumažinti sistemos vėlavimą.

„Esporto scena – nepaprastai sudėtinga aplinka, o esporto sportininkai ir entuziastai reikalauja pačios geriausios įrangos, kokią tik gali gauti. Bendradarbiaudami su legendinėmis komandomis, tokiomis kaip „G2 Esports“, žinome, ko nori profesionalai, ir, atsižvelgdami į jų poreikius, atgaivinome „AGON PRO“,- sako Stefanas Sommeris, AOC pasaulinės rinkodaros vadovas.

Tikras meistriškumas – nenugalimas

24,5 „AGON PRO AG254FG“ įkūnija savyje galingą dizainą geriausiems žaidėjams ir jam buvo suteiktas „Reddot“ dizaino apdovanojimas. 3 pusių berėmis priekinis dizainas yra sąmoningai minimalus ir skirtas tam, jog sumažėtų trukdžiai, o šešėlių skydas padidina matomumą turnyrų metu, kuomet scenos šviesa šviečia pernelyg ryškiai. Monitoriaus galinėje pusėje - sodrios linijos ir ryškūs „AGON Light FX RGB“ apšvietimo akcentai, suteikiantys 14 apšvietimo režimų ir 10 000 RGB šviesos derinių, kuriuos galima pritaikyti specialia AOC programine įranga „G-Menu”. „AGON LED“ logotipo projekcija priekyje taip pat padidina žaidėjams malonumą demonstruojant savo unikalų žaidimo stilių.

24,5 colių sparčioji „AG254FG“ IPS panelė pasižymi išskirtinėmis funkcijomis: ji siūlo 360 Hz atnaujinimo dažnį, o 1 ms GtG atsako laikas užtikrina, kad vaizdai bus rodomi be vaizdo susidvejinimo. „Full HD“ skiriamoji geba šiame 24,5 colių monitoriuje suteikia sodrų, ryškų vaizdą – tokį, kokį mėgsta žaidėjai - ir suteikia naudotojo vaizdo plokštei galimybę parodyti visą savo greitį generuojant daug kadrų per sekundę. Naudojant IPS panelę, šis e-sporto klasės monitorius palaiko 110% sRGB aprėptį2, kad būtų atkurta tikrai ryški ir natūrali spalvų kokybė, ir siūlo platų 178 ° / 178 ° žiūrėjimo kampą. Dėka „VESA DisplayHDR 400“ sertifikato ekranas taip pat gali iššifruoti ir teisingai atspindėti HDR duomenis realiam dinaminiam diapazonui.

Be to, „AG254FG“ turi įgimtą „NVIDIA G-Sync“ procesorių, kurio kintamo dažnio diapazonas yra 1-360 Hz, pašalinantis bet kokį galimą vaizdo plyšinėjimą ar delsą, suderinant monitoriaus atnaujinimo dažnį su vaizdo plokštės kadrų generuojamų dažniu. Be to, jei problema yra judesio suliejimas, „NVIDIA Ultra Low Motion Blur“ technologija naudoja foninį apšvietimą, kad sumažintų judesio neryškumą ir suteiktų jums itin sklandžiai judantį vaizdą.

„AGON PRO AG254FG“ yra pirmasis „AGON by AOC“ monitorius komplekte su „Nvidia Reflex“ technologija, kuri sumažina sistemos vėlavimą iki neįtikėtinai žemo lygio. Integruodami „Nvidia Reflex“ technologiją, žaidimų kūrėjai gali pašalinti grafikos procesoriaus apdorojimui skirtų duomenų kiekį ir sumažinti procesoriaus apkrovą, kai intensyviai naudojama vaizdo plokštė. Be to, įmontuotas „Nvidia Reflex” delsos analizatorius gali išmatuoti tikslų laiką tarp pelės paspaudimo ir ekrane esančių taškų keitimo, o tai anksčiau buvo įmanoma tik naudojantis greitaisiais fotoaparatais ir specialia įranga.

Optimali laikysena - labai svarbi patogumui ir našumui žaidimo metu. „AG254FG“ tai palengvina ergonomišku stovu, leidžiančiu reguliuoti pasukimą, aukštį ir stovėjimo kampą. 4 prievadų USB šakotuvas leidžia žaidėjams prijungti pelę ir klaviatūrą tiesiai prie monitoriaus, o 5W stereo garsiakalbiai su DTS garsu suteikia puikų garsą kasdieniniam naudojimui, kai nereikia ausinių.

Norėdami pritaikyti monitorių pagal savo poreikius, naudotojai gali naudoti pridėtą laidinį nuotolinio valdymo pultą „QuickSwitch“ norėdami pakeisti įvairius nustatymus, arba naudoti AOC „G-Menu“ programinę įrangą savo kompiuteriuose. Papildomos žaidimų funkcijos yra „Dialpoint“ (taikiklio perdanga), padedanti žaidėjams pagerinti tikslumą; „Frame Counter“, kad būtų rodoma kadrų per sekundę informacija bet kuriame iš keturių kampų; „AOC Shadow Control“ funkcija tamsioms vietoms apšviesti, nedarant įtakos likusiai ekrano daliai ir atvirkščiai; AOC „Game Color“ nustatymas, norint pakeisti spalvų sodrumo lygį ir 6 skirtingiems žaidimo žanram pritaikyti režimai (3 iš jų naudotojas gali pritaikyti pagal savo poreikius).

Pirmąjį „AGON PRO“ modelį, 24,5 colių „AGON PRO AG254FG“, galima įsigyti nuo 2021 m. rugsėjo mėn. už gamintojo nustatytą kainą - €849.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Buvę darbuotojai ir toliau kritikuoja „Microsoft“: kompanija sulaukė aštrios kritikos dėl planuojamo pakeitimo, susijusio su reklamų rodymu

Lukas Snarskis

2024-04-20, 14:55

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Buvę darbuotojai ir toliau kritikuoja „Microsoft“: kompanija sulaukė aštrios kritikos dėl planuojamo pakeitimo, susijusio su reklamų rodymu

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Kadangi oficialiai palaikomi procesoriai yra gana modernūs, žmonės iš savo kompiuterių su „Windows 11“ paprastai tikėjosi didesnio našumo. Nors SSD diskas nėra privalomas, dauguma sistemų šiais laikais jį turi ir čia taip pat negalima kaltinti naudotojų lūkesčių, nes pati „Microsoft“ teigė, kad būtent tam ir buvo sukurta ši platformos versija.

Nepaisant viso to, naudotojai ir toliau skundžiasi, kad jų kompiuteriai su „Windows“ tiesiog nėra pakankamai spartūs net ir palyginti galingose sistemose. Todėl daugelis nusprendė pereiti prie „Linux“, kuri gauna didžiulį AES šifravimo našumo padidinimą, arba naudoti patobulintas „Windows 11“ versijas.

Buvęs „Microsoft“ inžinierius Andy Youngas yra vienas iš tų, kurie pastebėjo, kad „Windows 11“ yra lėta ir nusprendė pasiskųsti Redmondo milžinei. A.Youngas pastebi, kad jis turi 1 600 eurų kainuojantį kompiuterį su 128 GB operatyviosios (RAM) atminties, tačiau „Start“ meniu veikimas yra „komiškai prastas“.

Praėjus vos keletui dienų po A.Youngo kritikos į buvusio darbdavio stovyklą – pasisakė ir buvęs ‚Microsoft“ vartotojo patirties (UX) vadovas Jensenas Harrisas. Kaip ir A.Youngas, jis socialiniame tinkle „X“ sarkastišku tonu išreiškė nusivylimą ir nepritarimą naujajai skelbimų sistemai, kurią „Microsoft“ testuoja naujausioje operacinės sistemos versijoje.

J.Harriso tviterio žinutė buvo tiesioginis atsakas į „The Verge“ pranešimą apie šią naujieną, kurioje buvo pažymėta, kad „Microsoft“ eksperimentuoja su reklamomis „Windows“ operacinėje sistemoje jau daugiau nei 10 metų".

Buvusio „Microsoft“ atsakas leidžia manyti, kad jis ne visai patenkintas tuo, kaip šiuo metu vyksta bendrovėje, nes iš jos išėjo prieš dešimtmetį. Todėl „Microsoft“ tai dvigubas smūgis, nes ji sulaukė priekaištų dėl dabartinių „Windows“ vartotojo sąsajos ir UX sprendimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas