Nepaprastas ryškumas ir kvapą gniaužiantis greitis: pristatytas 4K žaidimų monitorius su 144 Hz ir 1 ms

Nepaprastas ryškumas ir kvapą gniaužiantis greitis: pristatytas 4K žaidimų monitorius su 144 Hz ir 1 ms

AOC, pasaulyje pirmaujantis žaidimų monitorių prekės ženklas, išleidžia žaidimams skirta monitorių, derinantį savyje 4K raišką ir 144 Hz atnaujinimo dažnį - 71 cm (28 colių) U28G2XU iš pasaulyje pripažintos G2 serijos. Sukurtas specialiai tiems žaidėjams, ieškantiems tik geriausių ir naujausių technologijų, „U28G2XU“ perteikia sudėtingas detales ir ryškias spalvas dėka savo IPS panelės su krištolo skaidrumo 4K (UHD) raiška.

Monitorių žaibiškas 144 Hz atnaujinimo dažnis ir 1 ms GtG (Gray to Gray) atsako laikas užtikrina, kad žaidėjams visuomet būtų greitas ir sklandus vaizdo grįžtamasis ryšys. „U28G2XU“ siūlo suderinamumą su „AMD FreeSync Premium“ ir „Nvidia G-Sync“ ir yra sertifikuotas VESA DisplayHDR 400, užtikrinantis anksčiau neregėtą dinaminį diapazoną. „AOC U28G2XU“ bus galima įsigyti nuo 2021 m. rugpjūčio už rekomenduojamą kainą - 739 EUR.

Naujoji era

Rinkoje turėdami prieigą prie reikiamos vaizdo plokščių galios galimybė žaisti žaidimus su 4K raiška ir dideliu atnaujinimo dažniu dabar tapo prieinama ir masėms. Konkurencinio lygio žaidimuose 144 Hz atnaujinimo dažnis tapo minimaliu reikalavimu, idant žaidėjai galėtų reaguoti į vaizdą nesugaišę nė akimirkos. Didesnę skiriamąją gebą, pvz., 4K turintys žaidėjai gali įsitikinti, jog kai kurių žaidimų vaizdo tikslumas beveik nesiskiria nuo realybės.

Žaidėjams, kurie neapsiriboja vien tik konkrečiais žaidimų žanrais, monitorius su 4K raiška ir 144 Hz atnaujinimo dažniu gali būti geriausias funkcijų, kurias kada nors matė kompiuterinių žaidimų konkurencinė scena, derinys.

Turėdami 4K raišką, RTS žanro žaidėjai gali pamatyti daugiau savo žaidimų pasaulio vienu metu ir tiksliau planuoti savo strategijas. RPG ir veiksmo žaidimuose dažnai sutinkami vaizdai ir tekstūros ir demonstruojančios neonu apšviestas gatves, nuostabą keliančius vaizdus ir blizgančius metalinius šarvus, kurių kokybė yra panaši į tą, kurią matome realybėje. Tokio lygio turinys gali būti rodomas su 144 Hz atnaujinimo dažniu ir be jokio pastebimo uždelsimo, nes 1 ms GtG atsako laikas pakelia „susiliejimo su žaidimu“ įspūdį į visiškai kitą lygį. Šiandien, naudojant pažangias vaizdo plokščių technologijas, tokias kaip DLSS, pasiekti didesnę nei 60 kadrų per sekundę spartą esant 4K yra lengviau nei bet kada anksčiau. Norintiems gauti geriausius įmanomus žaidybinius pojūčius, „AOC U28G2XU“ siūlo nenuginčijamai geriausias sąlygas.

Pritaikytas ateičiai ir išskirtinės specifikacijos

71 cm (28 colių) „AOC U28G2XU“ - su subtiliais ir aptakiais raudonais akcentais bei su tripusiu bekraščiu dizainu. Jame yra IPS panelė, kurios raiška - 4K (3840x2160). 144 Hz atnaujinimo dažnis esant 4K raiškai palaikomas per dvi „DisplayPort“ (1.4) jungtis, o du „HDMI 2.0“ prievadai palaiko 4K @ 60 Hz atnaujinimo dažnį. Nors „U28G2XU“ yra skirtas kompiuterinių žaidimų scenai, naujos kartos konsoles taip pat galima naudoti 120 Hz atnaujinimo dažniu ir QHD raiška per monitoriaus HDMI 2.0 prievadą.

Dėl savo IPS panelių technologijos monitorius siūlo 178/178 ° žiūrėjimo kampus, platų spalvų gamos diapazoną ir optimalią spalvų patirtį (98,8% DCI-P3 aprėptis). „U28G2XU“ ryškumas pasiekia 370 nitų, o jo kontrastas - 1000:1. „VESA DisplayHDR 400“ sertifikatas taip pat užtikrina aukštą dinaminį diapazoną ir gerą tamsių kampų matymą.

Šiais laikais žaidėjai vis dažniau atlieka kelis veiksmus vienu metu: žaidžia, bendrauja su savo draugais, tiesiogiai transliuoja ir komentuoja savo turinį. Tokiais atvejais (ir ne tik) „U28G2XU“ palaiko režimą „Vaizdas Šalia Vaizdo“ (angl. Picture by Picture, PiP), todėl du vaizdo šaltiniai ekrane gali būti rodomi vienu metu šalia.

„AOC U28G2XU“ kasdieniniam naudojimui pritaikytas lankstumas ir jo galimybės panaudojimui tiesiogiai iš namų yra labai didelės: įmontuotas 4 prievadų USB 3.2 šakotuvas leidžia labai lengvai prijungti išorinius įrenginius, tokius kaip klaviatūros, pelės ir internetinės kameros, tokiu būdu išvengiant netvarkos bei išlaikant darbo ir žaidimų stalą švarų ir tvarkingą. Nors monitoriuje jau yra du 3 W garsiakalbiai, ausinių išvestis taip pat gali būti naudinga prijungiant išorines ausines, tokias kaip naująsias „AOC GH200“.

Siekiant patenkinti visus žaidėjų poreikius atsižvelgiant į ergonomišką laikyseną, „U28G2XU“ stovas yra reguliuojamo aukščio (130 mm) ir siūlo platų pakreipimo (-5 / 21,5 °) ir pasukimo (-32 / 32 °) diapazoną. Jame taip pat yra VESA 100 mm tvirtinimas, skirtas ekranui pritvirtinti prie monitoriaus laikiklio. Žaidimui užsitęsus iki gilios bei vėlyvos nakties, „LowBlue Light“ režimas sumažina potencialiai kenksmingą mėlynųjų bangų ilgį, o „FlickerFree“ technologija pašalina ekrano pašvietimo mirgėjimą.

Kaip ir visa kita AOC G2 serija, „AOC U28G2XU“ taip pat palaiko šešis žaidimo režimus ir tokias funkcijas kaip „Dial Point“ (taikiklio perdanga), „Game Color“ (spalvų sodrumas) ir „Shadow Control“, kad žaidėjai galėtų išnaudoti visas savo žaidimų galimybes ir gauti pranašumą prieš savo varžovus.

„AOC U28G2XU“ bus galima įsigyti nuo 2021 m. rugpjūčio už fiksuotą kainą - 739 EUR.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas