Niekaip nepavyksta įsigyti „PlayStation 5“? Visa tai gali tęstis ilgiau nei galvojote

MiTech.lt

2021-05-11, 16:20 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
Niekaip nepavyksta įsigyti „PlayStation 5“? Visa tai gali tęstis ilgiau nei galvojote

„PlayStation 5” konsolė yra daugiausiai kalbų susilaukiantis prietaisas žaidimų pasaulyje. Daugelis žaidėjų visame pasaulyje dėl ribotos pasiūlos iki šiol negali įsigyti šios konsolės, o dėl „Sony” vadovai netgi negali garantuoti, kad žaidimų kompiuterį laisvai bus galima nusipirkti net metų pabaigoje.

Net nesidomintys konsolėmis žino, kad jų trūkumas yra didžiulis. „Sony“ neturi gerų žinių. Kompanija prognozuoja besitęsiantį „PlayStation 5“ konsolių trūkumą net 2022 metais. Iki kovo 31 dienos buvo parduota 7,8 mln. PS5 konsolių, o iki finansinių metų pabaigos tikimasi parduoti 14,8 mln. PS5 žaidimų kompiuterių. Tokie pardavimo tempai yra labai panašūs kaip buvo su PS4 konsolėmis.

„Sony“ norėtų didinti „PlayStation 5“ konsolių gamybą, bet to negali padaryti dėl puslaidininkių industrijoje esančių perkrovų. Todėl daugiau lustų pagaminti yra tiesiog neįmanoma. Situaciją taip pat blogina ir perpardavinėtojai. Jei jų nebūtų, tai daugiau konsolių patektų į žaidėjų rankas, o ne gulėtų pas kažką ir lauktų desperatiško pirkėjo pasiryžusio sumokėti daugiau.

Primename, jog „Sony“ savo naująją konsolę pristatė kone prieš metus, praėjusių metų birželio mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas