„Nvidia“ turi naują „Titan RTX“ prototipą, tačiau dėl jo išleidimo smarkiai abejojama

MiTech.lt

2022-12-21, 10:34

0 komentarų

Panašu, kad „Nvidia“ svarsto galimybę išleisti aukščiausios klasės žaidimų modelį, priklausantį „Titan“ serijai. Jau kurį laiką nematėme naujos „Titan“ serijos vaizdo plokštės, nes bendrovė daugiausia dėmesio skiria „GeForce“ produktams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nvidia“ turi naują „Titan RTX“ prototipą, tačiau dėl jo išleidimo smarkiai abejojama

Šiuo metu nesitikima, kad artimiausiu metu debiutuos pilnas AD102 grafikos procesorius RTX 40 serijoje. Beveik neabejotinai kada nors pasirodys RTX 4090 Ti modelis, tačiau šis gandas rodo, kad „Nvidia“ lygiai taip pat ant šio būsimo produkto galėtų uždėti „Titan“ ženkliuką ir dar labiau padidinti kainą.

Teigiama, kad „Nvidia“ šiuo metu laboratorijoje turi veikiančius prototipus ir jie tikrai atrodo kaip baigtas produktas. Kad tai patvirtintų, MLID dalijasi viena stipriai redaguota vaizdo plokštės nuotrauka, o likusios yra pagal kitas nuotraukas sukurtos vizualizacijos. Galime pastebėti dvi 16 kontaktų maitinimo jungtys, o tai reiškia, kad vaizdo plokštės TDP būtų tikrai didelis. Apie didelį TDP byloja ir keturis lizdus užimantis aušinimas.

Ankstesni gandai sakė, kad „Nvidia“ planavo AD102-450 pagrindu sukurtą modelį su 18176 CUDA branduoliais ir 48 GB GDDR6X atminties. Dabar teigiama, kad ši vaizdo plokštės gali turėti net 24 Gb/s atminties modulius, kurie 14 % padidintų duomenų pralaidumą, palyginti su RTX 4090.

Šis „Titan“ prototipas neturi išleidimo datos, taip pat nesitikima, kad jis bus išleistas artimiausiu metu. Šiame gande tik teigiama, kad „Nvidia“ laboratorijose turi prototipą, paruoštą tam atvejui, jei jo kada nors prireiktų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas