Pakelkite žaidimų patirtį į kitą lygį: pristatyti „AGON PRO“ monitoriai iki 240 Hz, su HDR ir greitomis IPS panelėmis

Pranešimas spaudai

2021-10-28, 13:20

0 komentarų
Pakelkite žaidimų patirtį į kitą lygį: pristatyti „AGON PRO“ monitoriai iki 240 Hz, su HDR ir greitomis IPS panelėmis

Vienas iš pirmaujančių pasaulyje žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklų „AGON by AOC“ praplečia savo AGON PRO asortimentą, sukurtą konkurencingam žaidėjui, ir pristato legendinių monitorių trijulę: 68,6 cm (27 colių) „AG274QXM“ (QHD @ 170Hz), kurioje yra Mini LED IPS panelė su VESA „DisplayHDR 1000“ sertifikatu, 27 colių „AG274UXP“ (4K @ 144 Hz) ir 27 colių „AG274QG“ (QHD @ 240 Hz): abu su keturiuose šonuose berėmiais ekranais, su greita IPS anele ir „VESA DisplayHDR 600“ palaikymu.

Kompiuterinių žaidimų bendruomenės legendos seniai laukė šio momento: dvi skirtingų pasaulių frakcijos apjungia savo jėgas geresniam rytojui užtikrinti. Žaidimams konkurencingu lygiu reikia didelio atnaujinimo dažnio ir itin gerą atsaką turinčių ekranų. Kita vertus, istorijos atpasakojimais pagrįsti lėtesnio tempo žaidimai su gražia vaizdine medžiaga žiūrisi geriausiai tuomet, kuomet juos perteikia plataus diapazono HDR ekranai. AGON PRO vienu prestižiniu paketu siūlo viską: didelės spartos, gerą atsaką turinčios panelės (iki 240 Hz ir 1 ms GtG), didelę skiriamąją gebą (QHD arba 4K) ir tikrą VESA sertifikuotą HDR palaikymą („DisplayHDR 600“ arba „DisplayHDR 1000“).

Žaidimas be kompromisų

27 colių „AG274QXM“ atvyksta su apdovanojimų pelniusiu dizainu („Red Dot Design Award“) ir turi savyje monitoriaus panelę („Shadow Shield“), kuri sumažina saulės spindulių ar ryškių scenos šviesų atspindžius. Išskirtinė Mini LED apšvietimo technologija ir greita IPS panelė su QHD raiška (2560 x 1440) siūlo 576 pritemdymo zonas, skirtas „DisplayHDR 1000“ palaikymui tam, kad būtų pasiektas minimalus halo efektas ir daug geresnis ryškumas lyginant su kraštuose apšviestais HDR ekranais, tuo pačiu metu sumažinant monitoriaus storį. Aukštos pakopos „DisplayHDR 1000“ sertifikuoja didžiausią 1000 nitų ryškumą ir gilius, juodos spalvos atspalvius tame pačiame kadre. „AG274QXM“, turintis 1,07 milijardo spalvų ir 99% DCI-P3 gamos pedengimą, suteikia puikią spalvų perteikimo įspūdį. Visų lygių žaidėjai, o ypač - konkurencingi, teigiamai įvertins monitoriaus 170 Hz atnaujinimo dažnį ir 1 ms GtG, užtikrinančius, jog vaizdas būtų švelnus ir sklandus. Dėl savo suderinamumo su G-SYNC, monitorius siūlo žaidimo patirtį be vaizdo trūkinėjimo ar plyšinėjimo, net esant įjungtai HDR.

27 colių „AG274UXP“ yra aprūpintas Nano IPS panele, turinčia 4K skiriamąją gebą (3840 x 2160), idant būtų pateikti itin ryškūs vaizdai, turintys 163 PPI pikselių tankį. Sujungus 4K skiriamąją gebą su 144 Hz atnaujinimo dažniu ir 1 ms GtG atsako laiku, monitorius puikiai veikia konkurencinėje srityje. Spalvas tiksliai perteikiantis monitorius palaiko „DisplayHDR 600“ ir suteikia turtingą, ryškų ir dinamišką vaizdą, pasižymintį itin dideliu ryškumu, 1,07 milijardo spalvų ir padengiantį 98% DCI-P3 gamos srities. Monitorius turi keturšonę berėmę konstrukciją, suteikiančią ypač elegantišką išvaizdą, kuriai suteiktas „Red Dot Design Award“ apdovanojimas, bei taip pat komplektuojamas su „Shadow Shield“ technologija saugančia nuo atspindžių. Dėl HDMI 2.1 palaikymo „AG274UXP“ yra visiškai suderinamas su naujos kartos konsolėmis, kurios gali generuoti 4K @ 120 Hz ir gali palaikyti kintamą atnaujinimo dažnį. Plyšimas ir susiliejimas tiek konsolėse, tiek kompiuteryje pašalinami, nes monitorius suderinamas su G-SYNC technologija.

Daugumai užkietėjusių žaidėjų ir esporto žvaigždžių, kuriems reikia maksimalaus kadrų per sekundę kiekio, bet kurie nenori daryti kompromisų idant palaikyti grakščią spalvų tėkmę, G-SYNC ULTIMATE monitorius „AG274QG“ yra tiesiog tobulas pasirinkimas. 27 colių „AG274QG“ turi greitą IPS panelę su QHD raiška (2560 x 1440) ir atnaujinimo dažnį iki 240 Hz, užtikrinančius neįtikėtinai išsamų ir it sviestu pateptą žaidimo potyrį. Su savo 1 ms GtG atsako laiku, vaizdo dvejinimasis tiesiog neegzistuoja, o delsos fanatai netgi turi galimybę išmatuoti savo sistemos delsą dėl įmontuoto NVIDIA „Reflex Analyzer“. Prijungus „Reflex“ palaikančią pelę, pavyzdžiui „AOC GM500“, analizatorius gali pateikti naudotojams greitą atsakymą apie sistemos delsą. Turtingi, ryškūs vaizdai taip pat yra vieni iš „AG274QG“ privalumų. Turėdamas 1,07 milijardo spalvų, 98% DCI-P3 srities aprėptį, „AG274QG“ taip pat palaiko „DisplayHDR 600“, kad tuo pačiu metu ekrane būtų rodomi akis ašaroti priverčianti ryški saulės šviesa ir gąsdinantys gilūs šešėliai. NVIDIA G-SYNC ULTIMATE sertifikatas reiškia, kad monitoriuje naudojamas aukščiausio lygio NVIDIA G-SYNC procesorius, užtikrinantis tikrovišką HDR, puikų kontrastą ir itin mažą delsą, kad būtų užtikrinta įspūdinga, įtraukianti žaidimų patirtis. Monitorius taip pat turi tą patį apdovanojimą pelniusį dizainą ir „Shadow Shield“.

Visuose trijuose monitoriuose taip pat yra 120 mm reguliuojamo aukščio universalus stovas patogiems žaidimų seansams užtikrinti. Įmontuotas 4 prievadų USB 3.2 šakotuvas, kuris padės žaidėjams prijungti išorinius įrenginius, tokius kaip klaviatūros, pelės, apšvietimo lemputes transliavimui ar internetinės kameros.

Monitoriai taip pat pasižymi RGB apšvietimu („Light FX“) ir AGON logotipo projekcija, įdiegta ankstesniuose AGON PRO modeliuose, siekiant padidinti personalizavimą. „QuickSwitch“ valdiklis, laidinis nuotolinio valdymo pultas, yra visuose modeliuose, kad būtų galima lengvai pritaikyti žaidimui būdingas OSD funkcijas. OSD taip pat galima valdyti pačiame monitoriuje arba naudojant „G-Menu“ programinę įrangą („AG274QXM“ ir „AG274UXP“).

Norėdami užtikrinti puikią garsinę ir vaizdinę patirtį, visi modeliai turi du 5 W garsiakalbius, palaikančius DTS, kad būtų aiškus ir sodrus garsas. „AG274QXM“ ir „AG274UXP“ turi USB-C jungtį (65 W įkrovos galios tiekimas) ir įmontuotą KVM jungiklį. „AG274UXP“ taip pat siūlo Picture-by-Picture režimą. Turinio kūrėjams ir turinio transliuotojams, kurie naudoja kelis kompiuterius, ši funkcija leidžia lengvai persijungti per du kompiuterius naudojant tą patį monitorių ir išorinius įrenginius arba perteikti savo išmaniųjų telefonų vaizdą per USB-C norint transliuoti mobiliuosius žaidimus.

„AGON PRO AG274QXM“ bus pardavinėjamas nuo 2021 m. spalio už gamintojo nustatytą kainą - 1049€.
„AGON PRO AG274UXP“ bus pardavinėjamas nuo 2022 m. vasario už gamintojo nustatytą kainą - 999€.
„AGON PRO AG274QG“ bus pardavinėjamas nuo 2022 m. vasario už gamintojo nustatytą kainą - 999€.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

Pranešimas spaudai

2024-04-17, 19:54

0 komentarų

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Dėka lengvos bei kompaktiškos konstrukcijos, objektyvas ne tik užtikrina aukščiausią vaizdų kokybę, tačiau ir yra patogus nešioti.

Naujasis objektyvas pasižymi didele raiška, puikiu bokeh efektu ir greitu, tiksliu, tyliu automatiniu fokusavimu. Įspūdingai lengvas, 409 g sveriantis objektyvas lengvai nešiojamas, todėl galite lengvai mėgautis kasdieniu fotografavimu, iš perspektyvos, kurią galima išgauti tik naudojant plačiakampį objektyvą.

Objektyvas turi tą patį filtro skersmenį, darbines savybes ir yra beveik tokio pat dydžio bei svorio kaip ir 2024 m. vasario mėn. paskelbtas „FE 24-50mm F2.8 G“, todėl lengva fotografuoti fotoaparatą laikant tiek rankose, tiek naudojant stabilizatorių.

„FE 16-25mm F2.8 G“ praplečia tiek fotografijos tiek videografijos galimybes fiksuojant įvairias scenas, pavyzdžiui kraštovaizdžius, architektūrą ar portretus.

Pagrindinės FE 16-25mm F2.8 G savybės

  • Kompaktiškas ir lengvas dizainas su naujausia optine ir mechanine konstrukcija.

  • Filtro skersmuo φ67 mm, didžiausias skersmuo 74,8 mm, ilgis 91,4 mm, svoris apie 409 g.

  • Efektyviai išdėstant tris ypač mažos dispersijos stiklus ir keturis asferinius lęšius, įskaitant vieną mažos dispersijos asferinį lęšį, sumažinamos įvairios aberacijos, pvz., chromatinė aberacija, ir pasiekiamas aukštos skiriamosios gebos vaizdas nuo ekrano centro iki kampo.

  • 11 lapelių žiedinė diafragma ir sferinių aberacijų optimizavimas užtikrina gražų bokeh efektą, kuris yra skiriamasis „Sony G“ objektyvų bruožas.

  • Labai gera fotografavimo stambiu planu geba - mažiausias fotografavimo atstumas yra 0,18 m, o didžiausias didinimas - 0,20x.

  • Įmontuoti du linijiniai varikliai leidžia greitai, tiksliai, bei tyliai fokusuoti net ir greitai judančius objektus. Taip pat palaikomas greitas, nepertraukiamas fotografavimas su AF/AE sekimu iki maždaug 120 kadrų per sekundę kartu su α9 III pilno kadro veidrodiniu fotoaparatu. Sklandus sekimas net ir filmuojant 4K120p/FHD240p didelės kadrų spartos vaizdo įrašus, kuriems reikia tikslaus fokusavimo. Naudojant rankinį fokusavimą, linijinis atsakas leidžia tiksliai išgauti aukštos kokybės vaizdą.

  • Kvėpavimo kompensacija leidžia stabilizuoti vaizdą filmuojant.

  • Suderinamas su α serijos fotoaparato vaizdo stabilizavimo funkcija „Active mode“, pasiekiamas aukštas vaizdo stabilizavimo efektas.

  • Ypač patogus valdymas naudojant fokusavimo išlaikymo mygtuką, diafragmos žiedą, diafragmos paspaudimo įjungimo / išjungimo jungiklį ir fokusavimo režimo jungiklį.

  • Sukurtas taip, kad būtų atsparus dulkėms ir drėgmei, padengtas fluoro danga, neleidžiančia purvui prilipti prie priekinio objektyvo paviršiaus.

Kaina ir prieinamumas

Naująjį FE 16-25 mm F2,8 G bus galima įsigyti xx m. už maždaug xxx. Jį parduos „Sony“ įgaliotieji platintojai visoje Europoje.

Čia galima rasti įvairių išskirtinių istorijų, vaizdo įrašų ir įdomaus naujo turinio, nufilmuoto naujausiais fotoaparatais ir kitais „Sony“ gaminiais. „Sony“ Europos fotografijos centras prieinamas 22 kalbomis, jame pateikiamos naujienos, konkursai ir naujausias „Sony“ renginių kiekvienoje šalyje sąrašas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas