„Philips“ pristatė naują monitorių: itin platus ekranas bei didelis našumas

„Philips“ pristatė naują monitorių: itin platus ekranas bei didelis našumas

Norint neatsilikti nuo šiandienos darbo spartos, specialistams reikia veiksmingų sprendimų kasdieninių užduočių sprendimui – būtent šiomis sąlygomis didelio našumo monitorius ir atlieka svarbų vaidmenį. Norint patenkinti poreikius profesionalų, tokių kaip finansinių patarėjų, grafikos dizainerių, architektų, programuotojų ir bet kurio kito naudotojo, manančio, jog jam kad reikia daugiau erdvės apimančio ekrano, idant geriau matytų visus atidarytus programos langus, naujas ir šiuolaikinis 49 colių (48,8 colio / 124 cm įstrižainės) ekranas „Philips 498P9Z“, kurio kraštinių santykis 32:9, atskuba jiems į pagalbą. Šis apdovanojimų pelnęs monitorius turi patikimą ir aukštos kokybės lenktą VA panelę, 165 Hz atnaujinimo dažnį ir „Adaptive-Sync“ technologiją, užtikrinančią aukštą darbo našumą bei nepakartojamą laisvalaikį mėgstantiems kompiuterinius žaidimus ir kitas pramogas.

Praplėskite savo akiratį

Šis itin platus 49 colių ekranas su 5120 x 1440 skiriamąja geba sukurtas pakeisti kelių monitorių sąrankas užtikrinant, jog matomas vaizdas išliktų platus, 32:9 formato santykiu. Jausmas naudotojui toks, lyg jie naudotų du 27 colių 16: 9 „QuadHD“ (2560 x 1440) monitorius. Bet kurį profesionalą nustebins papildoma ekrano erdvė, kuomet atsinaujinsite savo sąranką 49 colių monitoriumi: skaičiuoklės tampa matomos viso ekrano plote; vaizdo įrašų kūrėjai ir programuotojai vienu metu gali stebėti peržiūras ir laiko juostas. Ekrano 1800R išlinkis užtikrina visapusiškesnę ir patogesnę patirtį, atspindint natūralų regėjimo lauką ir sumažinant akinimą ir iškraipymus. Architektams, grafikos dizaineriams, vaizdo įrašų kūrėjams, programuotojams ir tiems, kurie dirba finansų srityje, reikalinga darbo erdvė, leidžianti vienu metu matyti kelis programos langus, tokiu būdu išlaikant jų kūrybiškumą bei padidinant jų produktyvumą. Tačiau, žinoma, šis ekranas sužavės bet kurį naudotoją.

Aukščiausio lygio vaizdas, neapkraunantis akių

Dėl 165 Hz atnaujinimo dažnio „Philips 498P9Z“ yra ne tik našumo etalonas, bet tuo pačiu ir svajonių mašina žaidimams. Su savo VESA sertifikuotu „DisplayHDR 400“ palaikymu jis žymiai geresnis už kitus SDR ekranus ir sukuria nuostabų ryškumą, kontrastą ir spalvas. Į pilnesnę ir turtingesnę naujų spalvų paletę žiūrėti – vienas malonumas, o 165 Hz atnaujinimo dažnis ir „Adaptive-Sync“ technologija užtikrina sklandaus žaidimo patirtį atlikus visus dienos darbus. Bet kuri ekrane rodoma laikmena yra patobulinta ir pateikiama geriausiu būdu, o monitorius taip pat gali lengvai palaikyti atsitiktinius žaidimų seansus, keletą „Battle Royale“ žaidimo raundų, trumpus pakilimus ir nusileidimus skrydžio simuliatoriuose ar tiesiog suteikt maksimalų komfortą ralio lenktynių metu. Sukurta profesionalams ir daug laiko prie kompiuterio ekranų praleidžiantiems naudootjams, vizualizacijos perteikimas sukurtas taip, kad neapkrautų jūsų akių. Vaizdai perteikiami be perdėto blizgesio, o atspindžiai yra silpni, taip pat matomi ekrane vaizdai - visiškai skaidrūs bei grynos spalvos. Akių priežiūros technologijos, tokios kaip „FlickerFree“, „EasyRead“ režimas ir „LowBlue“ režimas, veikia vienu metu, taip užtikrinant malonų ekrano stebėjimą naudotojui bei filtruojant kenksmingą mėlynos šviesos emisiją ir pašalinant mirgėjimą.

Sukurtas kelių užduočių atlikimui vienu metu

Toks platus ekranas idealiai tinka daugelio užduočių atlikimui vienu metu. Ekrano kraštinių santykis ir dydis leidžia naudotojams atverti kelias programas ir dokumentus vienu metu bei žongliruoti kitomis atvertomis programėlėmis: pokalbių kanalai, el. laiškai, vaizdo įrašai ir duomenų lapai - visa tai sutelpa šiame 49 colių monitoriuje. Patiems ekstremaliausiems nustatymams ir daugiafunkcinėms užduotims atlikti taip pat yra „MultiView“ technologija ir įmontuotas KVM jungiklis. „MultiView“ leidžia sujungti kelis šaltinius ir žiūrėti juos greta, todėl naudotojai gali vienu metu dirbti su keliais įrenginiais, tokiais kaip asmeninis kompiuteris ir nešiojamasis kompiuteris, o „MultiClient Integrated KVM“ jungiklio dėka naudotojai galės valdyti du atskirus kompiuterius vienu monitoriumi tuo pačiu metu su jūsų klaviatūros ir pelės sąraka, taip lengvai persijungiant tarp šaltinių. Patogiam ir lengvam naudojimui šis modelis pasižymi plačiomis prijungimo galimybėmis, taip pat su išmaniuoju kabelių valdymu, kad darbo vietos išliktų švarios ir tvarkingos. Verslai gali gauti naudos iš tokio didelio ekrano su panašiomis funkcijomis darbo vietose, kuriose svarbus bendradarbiavimas tarp darbuotojų, taip aprūpindamas darbuotojus vienu, bet užtektinai dideliu ekranu.

„Philips 498P9Z“ bus galima įsigyti nuo 2021 m. rugpjūčio mėn. už gamintojo siūlomą mažmeninę kainą – €1149.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas