„Realme“ jau suplanavo spaudos konferenciją: netrukus išvysime naujuosius produktus, tarp jų ir kompiuteris

Lukas Snarskis

2021-06-13, 07:45 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
„Realme“ jau suplanavo spaudos konferenciją: netrukus išvysime naujuosius produktus, tarp jų ir kompiuteris

Kinijos kompanija „Realme“ į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė tarsi uraganas ir, panašu, kad artimiausiu metu neketina niekur trauktis. Internete jau kuris laikas sklando kalbos, jog bendrovė jau kuris laikas ruošia įvairių naujų produktų. Praėjusiais metais gamintojas pademonstravo pirmąjį savo išmanųjį laikrodį, belaidžius ausinukus ir net televizorių. Tačiau ir tai nėra viskas.

Jau birželio 15 dieną, „Realme“ rengia spaudos konferenciją, kurios metu bus pristatyti ir dar keli nauji produktai, o tarp jų ir „Realme Book“ nešiojamas kompiuteris. Apie pastarąjį internete informacija pasklido dar šios savaitės pradžioje. Be pirmojo kompiuterio, „Realme“ taip pat ketina pristatyti ir planšetinį kompiuterį, o taip pat ir „Realme GT 5G“ išmanųjį telefoną, kuris pagaliau atkeliaus ir į Europą.

Akivaizdu, jog „Realme“ planuose yra ne tik išmaniųjų telefonų kūrimas, o tai tik dar kartą patvirtina artėjanti spaudos konferencija. Pranešama, kad jau antradienį pristatomi bendrovės produktai bus sėkmingai integruoti su „Realme“ kuriamais telefonais, o tai suteiks vartotojams puikią patirtį, naudojantis jais kartu. Dabar trumpam grįžkime prie „Realme Book“ nešiojamo kompiuterio.

Kaip galima matyti iš tekste esančių nuotraukų, nešiojamas kompiuteris pasižymės ekranu su 3:2 kraštinių santykiu ir ganėtinai siaurais ekrano rėmeliais. Apatinėje ekrano dalyje, juodame rėmelyje, nesunkiai pastebimas „Realme“ logotipas. Skelbiama, jog šis įrenginys pasižymi aliuminio korpusu, o taip pat yra labai plonas.

Kairėje „Realme Book“ briaunoje galime matyti du USB-C lizdus, kas sufleruoja, jog šis nešiojamas kompiuteris bus įkraunamas pasitelkiant „USB Power Delivery“ technologiją. Apatinėje įrenginio dalyje galima pastebėti ir du garsiakalbius bei ganėtinai didelę erdvę aušinimui. Akivaizdu ir tai, jog ši „Realme“ naujiena veiks su „Windows 10“ operacine sistema.

Kaip jau minėjome, „Realme“ spaudos konferencija įvyks jau birželio 15 dieną, antradienį, 15:00 val. Lietuvos laiku. Kaip ir įprasta, visa naujausia informacija bus paskelbta ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas