„Realme“ naujiena veiks su naujausia „Windows“ versija: pretenduoja tapti pirmu tokiu kompiuteriu pasaulyje

„Realme“ naujiena veiks su naujausia „Windows“ versija: pretenduoja tapti pirmu tokiu kompiuteriu pasaulyje

Kinijos kompanija „Realme” ruošiasi plėsti savo pasiūlą ir pasiūlyti naujų produktų, įskaitant nešiojamuosius ir planšetinius kompiuterius. Internete jau kuris laikas sklando įvairūs gandai apie bendrovės planus, o ypatingai apie artėjantį nešiojamo kompiuterio pristatymą. Gamintojas neseniai patvirtino, jog netrukus bus pristatytas naujasis „Realme Book“.

Naujame bendrovės „Twitter” pranešime patvirtinama, kad pirmajame šio prekės ženklo nešiojamajame kompiuteryje bus įdiegta naujoji „Windows 11” operacinės sistemos versija. Tačiau dar nepatvirtinta, ar „Realme Book” turės „Windows 11” iš karto, ar ne, tačiau įrenginys tikrai bus suderinamas su naujausia „Windows” platforma.

Net jei nešiojamajame kompiuteryje nebus iš anksto įdiegta operacinė sistema „Windows 11”, jis gali būti vienas pirmųjų įrenginių, kuriame bus įdiegta naujos kartos „Microsoft” operacinė sistema su keliomis naujomis funkcijomis.

Tikimasi, kad „Realme Book” bus oficialiai pristatytas Indijoje, maždaug tada kai turėtų prasidėti Dyvalis, kuris šiemet numatytas lapkričio 4 dieną, o tai reiškia, jog nešiojamajame kompiuteryje bus įdiegta „Windows 10”, o vėliau gaminys bus atnaujintas į „Windows 11” operacinę sistemą. Žinoma, ši data kol kas nėra oficialiai patvirtinta.

Šiuo metu apie pirmąjį „Realme” prekės ženklo nešiojamąjį kompiuterį nieko daug nežinoma, tačiau, remiantis bendrovės pasidalytomis užuominomis, atrodo, kad dizaino įkvėpimo semtasi iš „Apple MacBook Air”. Tikimės, kad daugiau apie prietaisą sužinosime artimiausiomis savaitėmis.

Net neabejojama, jog „Realme“ su šiuo naujuoju kompiuteriu bandys konkuruoti su „Xiaomi“ bei šios Kinijos milžinės dukterine įmone „Redmi“. Manoma, kad „Realme Book“ turėtų kainuoti maždaug 565 eurus.

Priminsime, jog viena iš svarbiausių „Windows 11” operacinės sistemos ypatybių yra ta, kad dabar joje galima paprastai paleisti „Android” programėles, kurias galima atsisiųsti iš „Amazon Appstore”. Bendrovė „Microsoft” nepatvirtino oficialios „Windows 11” išleidimo plačiajai visuomenei datos, tačiau žinome, kad ją bus galima įsigyti per šventinį sezoną. Verta prisiminti, jog internete neseniai buvo pasirodę ir „Realme“ kompiuterio nuotraukos.

Kaip galima matyti iš tekste esančių nuotraukų, nešiojamas kompiuteris pasižymės ekranu su 3:2 kraštinių santykiu ir ganėtinai siaurais ekrano rėmeliais. Apatinėje ekrano dalyje, juodame rėmelyje, nesunkiai pastebimas „Realme“ logotipas. Skelbiama, jog šis įrenginys pasižymi aliuminio korpusu, o taip pat yra labai plonas. Kairėje „Realme Book“ briaunoje galime matyti du USB-C lizdus, kas sufleruoja, jog šis nešiojamas kompiuteris bus įkraunamas pasitelkiant „USB Power Delivery“ technologiją. Apatinėje įrenginio dalyje galima pastebėti ir du garsiakalbius bei ganėtinai didelę erdvę aušinimui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas