„Realme“ ruošia dar vieną naujieną: tokio produkto gamintojo asortimente dar nebuvo

„Realme“ ruošia dar vieną naujieną: tokio produkto gamintojo asortimente dar nebuvo

Pastaruoju metu Kinijos „Realme“ kompanija garsėja kaip išmaniųjų telefonų prekės ženklas. Tačiau galime drąsiai teigti, kad tai daugiau nei tik išmaniųjų telefonų gamintojas. Bendrovė veikia keliuose technologijų pasaulio segmentuose, tokiuose kaip nešiojami drabužiai, „TWS“ garso produktai, išmanieji televizoriai ir dar daugiau. Šiuo metu bendrovė ruošiasi įeiti ir į planšetinių bei nešiojamųjų kompiuterių segmentą, tačiau visai neseniai taip pat paskelbė, kad domisi žaidimų priedų asortimentu. Šių metų vasarį bendrovė taip pat patvirtino susidomėjimą išleisti kai kuriuos žaidimų priedus Indijos rinkai kartu su „Realme Narzo 30“ išmaniųjų telefonų serija. Pirmieji kompanijos siūlomi produktai buvo priedai, tokie kaip žaidimų pelė bei pelės kilimėlis. Visgi, šie produktai niekada nebuvo realizuoti. Nepaisant visų gamybos sunkumų, dabar aiškėja, kad netrukus vartotojus gali pasiekti naujoji „Realme“ belaidė pelė.

Praėjus kiek daugiau nei penkiems mėnesiams po „Realme Narzo 30“ serijos pristatymo, nauja „Realme“ pelė buvo sertifikuota. Pasak vieno šaltinio, pelė, turinti modelio numerį RMW2024, gavo naują sertifikatą. To tikrai pakanka, kad patvirtinti šio įrenginio egzistavimą ir net pradėti svarstyti apie greitu metu paskelbtą pristatymo datą. Numanoma, kad naujasis priedas atkeliaus kartu su 1,5 V baterija ir tikimasi, kad pelė bus visiškai belaidė. Visgi, tai išties įdomu, kadangi jau kuris laikas „Realme“ šnekėjo apie tikriems žaidėjams skirtus žaidimų priedus. Kaip žinia, žaidimų pelės įprastai būna prijungiamos, kad būtų užtikrintas geresnis atsakas ir itin tikslūs judesiai. Tačiau nereikia pamiršti, kad šiuo metu rinkoje yra aukščiausios kokybės belaidžių pelių, kurios siūlo beveik tokius pat rezultatus kaip ir laidinės pelės.

Kol kas negalime patvirtinti, ar tai ta pati žaidimų pelė, kuri patenka į „Realme Narzo“ produktų seriją. Tačiau galime būti beveik 100 procentų tikri, kad tai yra nauja „Realme“ belaidė pelė, kurią netrukus pamatysime rinkoje. Įprastai, sertifikatai yra vieni iš paskutinų žingsnių, kurie turi būti atlikti prieš produktui patenkant į rinką. Prasidėjus antrąjam 2021 metų pusmečiui, tikimės daugybės naujų „Realme“ produktų. Bendrovė tokiose rinkose kaip Indija, Kinija ir Europa pristatys tokias naujienas, kaip „Realme Pad“, „Realme Book“ ir „Realme MagDart“ priedus. Pastarasis produktas yra įkvėptas kitos technologijų bendrovės „Apple“ bei jos„Apple MagSafe“ technologija. Kinijos technologijų bendrovė pristatys naują pavyzdinį išmanųjį telefoną, pavadinimu „Realme Flash“. Tai bus pirmasis „Android“ įrenginys su magnetiniu belaidžiu įkrovimu.

Labai tikimės, kad netrukus paaiškės daugiau techninių detalių. Visgi, naujojo „Realme Book“ pristatymas skamba kaip gera proga į rinką įvesti „Realme“ belaidę pelę. Per ateinančius kelerius mėnesius Kinijos bendrovė beveik garantuotai pateiks daugiau informacijos ir, galbūt, galimų produktų anonsų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas