„Samsung“ pristatė du naujus „Galaxy Book Go“ kompiuterius: biudžetinės klasės įrenginiai bus parduodami už labai patrauklią kainą

Lukas Snarskis

2021-06-06, 16:00

0 komentarų
„Samsung“ pristatė du naujus „Galaxy Book Go“ kompiuterius: biudžetinės klasės įrenginiai bus parduodami už labai patrauklią kainą

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kuria gausybę įvairiausių produktų – pradedant išmaniaisiais telefonais ir baigiant televizoriais, buitine technika ir pan. Prieš keletą dienų kompanijos vadovai pademonstravo ir du naujus nešiojamus kompiuterius, kurie veiks su „Windows“ operacine sistema.

Naujieji „Samsung Galaxy Book Go“ ir „Galaxy Book Go 5G“ pasiūlys mums „Qualcomm Snapdragon“ procesorius, o taip pat pasižymės labai patrauklia kaina. Pranešama, jog „Gaalxy Book Go“ kaina prasidės nuo maždaug 290 eurų. Paprastojoje versijoje „Galaxy Book Go“ yra tiek „Wi-Fi“, tiek „LTE“ palaikymas, o 5G modelis Jums suteiks ir naujos kartos ryšį.

Abu naujieji kompiuteriai pasižymi 14 colių TFT ekranais su 1920 x 1080 rezoliucija ir 720p kameromis. „Go“ modelis turi antrosios kartos „Snapdragon 7c“ procesorių, tuo tarpu „5G“ modelyje bus „Snapdragon 8cx Gen 2 5G“ procesorius. Abi „Samsung“ naujienos turės pasirinktinai 4 GB arba 8 GB LPDDR4X operatyviosios atminties (RAM) ir 64/128 GB eUFS vidinės atminties.

Kalbant apie programinę įrangą, prietaisuose bus įrašyta „Windows 10 Home/Pro“. Vartotojai taip pat ras nemažai įvairių jungčių: dvi USB-C jungtys, viena USB 2.0, ausinių ir mikrofono jungtys ir atskiri „microSD“ ir „nano-SIM“ lizdai. Abu modeliai turi 42,3Wh baterijas, kurios, pasak „Samsung“, gali išlaikyti visą dieną be įkrovimo. Naujieji kompiuteriai yra 15mm storio ir sveria vos 1,38 kg.

Paprastoji „Galaxy Book Go“ versija bus tik sidabrinės spalvos ir, kaip jau minėjome, bus parduodama už maždaug 290 eurų, o prekyboje turėtų pasirodyti jau šio mėnesio pabaigoje. Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku kiek kainuos „Galaxy Book Go 5G“ variantas, o taip pat nežinoma ir prekybos pradžios data.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas