Sensacija: pristatytas nešiojamasis kompiuteris net su 7 ekranais!

Leonardas Sindaravičius

2021-02-10, 11:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:44)

0 komentarų
Sensacija: pristatytas nešiojamasis kompiuteris net su 7 ekranais!

Ką darote, jei norite dirbti produktyviau? Teisingai, įsigyjate daugiau monitorių, nes produktyvumo paskatinti vien valios pastangomis neįmanoma. Net jei dirbate darbą, reikalaujantį nešiojamojo kompiuterio, ribų nėra - „Expanscape“ sukūrė tikrą monstrą - nešiojamąjį kompiuterį, pavadinimu „Aurora 7“, turintį net keturis 17,3 colio įstrižainės 4K rezoliucijos monitorius bei tris septynių colių „Full-HD“ ekranus. Visi jie išdėstyti gan keistai maišyta portreto-peizažo orientacija, ko rezultate turime masyvų ir labai komiškai atrodantį prietaisą.

Akivaizdu, kad kompiuteris su septyniais ekranais turės ir trūkumų. Vienas iš jų yra svoris - „Aurora 7“ prototipas sveria net 12 kilogramų. Tačiau ką priaugo svorio kategorijoje, šis žvėris atperka tuo, kas sutalpinta jo viduje - „Intel Core i9-9900K“ procesorius, net 64 gigabaitai „DDR4“ operatyvinės atminties ir „NVidia GeForce 1060“ grafikos plokštė. Tokiai sistemai išmaitinti reikia nemažai energijos, tad viduje yra dvi baterijos - viena, 82Wh galios, tiekia energiją sistemai, tuo tarpu antra, net 148Wh, suteikia gyvybę visiems įrenginio ekranams. Žinoma, ilgo tarnavimo laiko tikėtis beviltiška - kūrėjai praneša, jog vien baterijos energijos pakaks vos iki 140 minučių naudojimo.

Kol nepradėjo ieškoti jo kainų, primename, jog „Aurora 7“ yra prototipas - vietinėse parduotuvėse vargu ar kada nors išvysime kažką panašaus, tačiau, kitaip nei su daugeliu kitų prototipų, šį iš tikro įmanoma įsigyti. Tam reikėtų susisiekti su jo kūrėjais „Expanscape“ ir pasirašyti kontraktą, tačiau nors kainos savo tinklalapyje jie neatskleidžia, rašoma, jog „kainoje atsispindės produkto vystymas ir faktas, jog vis dar esame ankstyvoje jo tobulinimo stadijoje“.

Kitaip tariant - norint naudotis „Aurora 7“, tektų gerokai pakratyti kišenes ir reikėtų būti pasiruošus galimiems nesklandumams. Tačiau ko nepadarysi dėl išskirtinumo, tiesa?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas