„Windows 11“ klaidos sukels juoką: naujoji versija leidžia peržengti visas galimybių ribas

Arnas Balčiūnas

2021-11-09, 12:10

1 komentaras
„Windows 11“ klaidos sukels juoką: naujoji versija leidžia peržengti visas galimybių ribas

Birželio mėnesį, JAV milžinė „Microsoft“, pademonstravo naująją „Windows“ operacinės sistemos versiją. Praėjus keturiems mėnesiams – pagaliau baigtas daugelio laukimas. Pirmąją spalio savaitę, naujoji „Windows 11“ tapo prieinama daugeliui, kurie turi su šia platformos versija suderinamus kompiuterius.

Operacinė sistema daugeliui prieinama jau kuris laikas, tačiau joje neišvengiama ir ganėtinai kurioziškų klaidų. Ir nors įvairios spragos panašaus tipo platformose – menka naujiena, tačiau kūrėjams išleista naujausia „Windows 11“ versija nustebins daugelį. Prieš kelias dienas pasirodęs naujinys turi vizualinį defektą, kuris rodo, jog kompiuterių baterija yra įkrauta daugiau nei 100 proc.

Ir nors su šių dienų technologijomis toks dalykas neįmanomas, tačiau socialiniame tinkle „Reddit“ jau pasklido gausybė ekranvaizdžių, kuriuose dalinamasi apie gerokai daugiau įkrautas kompiuterių baterijas. Vartotojas „GlithcyDragon65“ dalinasi nuotrauka, kurioje matyti, jog baterija įkrauta iki 115 proc., o šis naudotojas yra įsidiegęs „Windows 11 DEV channel build 22494“ versiją.

Kai kurie „Reddit“ vartotojai taip pat neslepia džiaugsmo, demonstruodami kompiuterio įkrovimo galimybes. Vienas iš vartotojų dalinasi nuotrauka su 104 proc. įkrauta baterijos informacija. Neilgai trukus, į šią situaciją sureagavo ir „Microsoft“ inžinierė Jennifer Gentleman, kuri patikino, jog šiuo metu yra ieškoma problemos.

Įdomu ir tai, jog „Microsoft“ atstovų teigimu, analogiška problema atsirado ne su naujuoju „Windows 11“ kūrėjams skirtu atnaujinimu, o buvo atrasti ir senesnėse šios platformos versijose. Kol kas nėra aišku kada „Microsoft“ ketina ištaisyti šią problemą, tačiau vertėtų atkreipti dėmesį, jog ji galima tik kūrėjams skirtą „Windows 11“ versiją naudojantiems vartootjams.

1 komentarų

leox

Visas galimybių ribas? Nu ne, tai tik baterijos įkrova. Antraščių rašytojai jūs.. O vėliau įdėsite šitą straipsnį "Kas sprogdino internetą" :)) Patys rašote, patys ir sprogdinate.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas