„Windows 11“ sulauks ilgai laukto atnaujinimo: pasiūlys galimybę, kuri buvo prieinama senesnėse „Windows“ versijose

Arnas Balčiūnas

2023-05-27, 15:55 (atnaujinta 2023-05-28, 13:36)

0 komentarų

Nors gandų apie „Windows 12“ daugėja kiekvieną dieną, „Microsoft“ ir toliau dirba ties „Windows 11“ operacinės sistemos tobulinimu. Ši itin populiari operacinė sistema nuolat gauna atnaujinimų ir funkcijų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Windows 11“ sulauks ilgai laukto atnaujinimo: pasiūlys galimybę, kuri buvo prieinama senesnėse „Windows“ versijose

Remiantis pasirodžiusia informacija, kita funkcija, kurią „Microsoft“ planuoja pristatyti, yra „Vista“ tipo programėlės „Windows 11“ darbalaukyje. Produktyvumas yra pagrindinis šiuolaikinių technologijų tikslas. Daugelis produktų yra sukurti taip, kad palengvintų mūsų kasdienes užduotis, kas taip pat galioja operacinėms sistemoms.

Kūrėjai, tokie kaip „Microsoft“, „Apple“ ir „Google“, nuolat papildo savo programinę įrangą, kad pagerintų produktyvumą.

Vienas iš populiariausių produktyvumo įrankių yra valdikliai. Valdikliai yra maži, interaktyvūs langai, suteikiantys greitą prieigą prie informacijos ar veiksmų. Pastaraisiais metais jie tapo vis populiaresni ir dabar yra prieinami daugelyje skirtingų platformų.

Remiantis naujausiais pranešimais, valdikliai atkeliauja į „Windows“. Netrukus vartotojai galės prie savo ekranų prisegti valdiklius, įskaitant sukurtus trečiųjų šalių kūrėjų. Taip bus dar lengviau išlikti produktyviam dirbant „Windows“. „Windows 11“ valdiklių funkcija atkartoja dabar pasenusias „Windows Vista“ programėles.

Tačiau pastebimas skirtumas yra tas, kad šie valdikliai iki šiol buvo tik kairėje ekrano pusėje ir jų funkcionalumas buvo apribotas. Patogių programėlių patirties sugrįžimas reiškia, kad „Microsoft“ naudojasi galimybėmis, kurias jie pirmą kartą pasiūlė su „Vista“, įskaitant darbalaukio funkcijas, tokias kaip orai ir naujienos.

Šis žingsnis suteikia „Microsoft“ puikų šansą iš naujo apibrėžti, kaip valdikliai veikia kompiuteryje. Galimybė prisegti valdiklius prie darbalaukio nustatyta tokiu būdu, kad žymiai padidintų vartotojo produktyvumą. Nors valdiklių naujinimas gali būti atidėtas į vėlesnę versiją, šias naujienas smagu girdėti. Tikėtina, kad naujinimai ir patobulinimai bus platinami per „Microsoft Store“ atnaujinimus visoms „Windows 11“ versijoms.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas