Žaidimų gerbėjams tai patiks: HP pristatė nebrangius nešiojamus kompiuterius

Ina Jonaitienė

2021-07-27, 14:30

0 komentarų
Žaidimų gerbėjams tai patiks: HP pristatė nebrangius nešiojamus kompiuterius

Kompanija HP visai neseniai pristatė žaidimams skirtą nešiojamų kompiuterių seriją „HP Victus 16“, kuri daugelį nustebins puikiomis specifikacijomis bei į žaidimus orientuotomis galimybėmis. Naujieji įrenginiai pasižymės „Intel 11th Gen“ ir „AMD Ryzen“ procesoriais, o žemiau rasite daugiau informacijos apie juos.

„Victus E“ serija buvo aprūpinta galingais „AMD Ryzen 7“ procesoriais, o „Victus D“ serija – „Intel Core i7“ procesoriais. Nepaisant procesoriaus modelių skirtumo, abi serijos naudotojams suteikia „Nvidia GeForce RTX 30“ kartos vaizdo plokštes. Beje, šios serijos modeliai turi 16 colių ekranus ir itin didelio atnaujinimo dažnio skaičius. „HP Victus 16“ serija buvo paleista visame pasaulyje gegužę, pažvelkime į šios serijos kompiuterių gilesnes specifikacijas ir kainas.


Ši serija yra aprūpinta 16 colių ekranais su Full HD raiška bei 144 Hz atnaujinimo dažniu. Verta paminėti, kad didžiausias ekrano ryškumas yra 300 nitų. Be to, ekranai naudoja mažai mėlynos šviesos turinčią „Eyesafe“ technologiją. „E“ serija vartotojams leis naudoti „AMD Ryzen 5 5600H“ arba „Ryzen 7 5800H“ procesorius. Tuo tarpu, „D“ serijoje galima rinktis „Intel Core i7-11800H“ ir 11-osios kartos „Core i5-11300H“ procesorius. „HP Victus E“ serijoje galima pasirinkti „Nvidia GeForce RTX 3060“ vaizdo plokštę su 6 GB operatyviosios GDDR6 atminties arba „AMD Radeon RX 5500M“ su 4 GB operatyviosios GDDR6 atminties. Tačiau, technologijų portalo „Gadgets 360“ teigiama informacija, „HP Victus D“ serija siūlo tik vieną vaizdo plokštės variantą – „GeForce RTX 3060“ su 6 GB operatyviosios atminties. Visi modeliai įprastai siūlo 16 GB DDR4 operatyviąją (angl. RAM) atmintį su 3200 MHz magistralės sparta, tačiau, jei yra poreikis, skaičius praplėsti galima ir iki 32 GB. Neužmirštamas ir „PCIe“ tipo SSD diskas su 512 GB.


Visose serijose veikia „Windows 10 Home“ operacinė sistema. Jeigu norite, galimybė persikelti į naujausią „Windows 11“ operacinės sistemos versiją yra. Modeliai pasižymi penkių krypčių oro srauto dizainu su didesnėmis ventiliacijos angomis, taip pat ir ventiliatoriais, kurie užtikrina, kad užkietėję žaidėjai būtų aprūpinti geru aušinimu, o aušinimas užkirstų kelią visoms nereikalingoms problemoms. Naudodamiesi „OMEN Gaming HUB“ programine įranga, galite keisti našumo režimus, stebėti sistemos gyvybingumą, keisti įvairius nustatymus. Be to, „HP Victus 16“ žaidimų nešiojamųjų kompiuterių modeliuose yra „Bang & Olufsen“ garsiakalbių sistema, 720p HD plataus matymo kamera integruota su dviem skaitmeniniais mikrofonais.

„HP Victus E“ serija parduodama už 742 eurus, o pirkėjai turės „Mica Silver“ spalvos pasirinkimą. „Victus 16 D“ serijos pradinė kaina yra apie 850 eurų, o šios serijos produktai pasižymės „Performance Blue“ spalva.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

Pranešimas spaudai

2024-04-17, 19:54

0 komentarų

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Dėka lengvos bei kompaktiškos konstrukcijos, objektyvas ne tik užtikrina aukščiausią vaizdų kokybę, tačiau ir yra patogus nešioti.

Naujasis objektyvas pasižymi didele raiška, puikiu bokeh efektu ir greitu, tiksliu, tyliu automatiniu fokusavimu. Įspūdingai lengvas, 409 g sveriantis objektyvas lengvai nešiojamas, todėl galite lengvai mėgautis kasdieniu fotografavimu, iš perspektyvos, kurią galima išgauti tik naudojant plačiakampį objektyvą.

Objektyvas turi tą patį filtro skersmenį, darbines savybes ir yra beveik tokio pat dydžio bei svorio kaip ir 2024 m. vasario mėn. paskelbtas „FE 24-50mm F2.8 G“, todėl lengva fotografuoti fotoaparatą laikant tiek rankose, tiek naudojant stabilizatorių.

„FE 16-25mm F2.8 G“ praplečia tiek fotografijos tiek videografijos galimybes fiksuojant įvairias scenas, pavyzdžiui kraštovaizdžius, architektūrą ar portretus.

Pagrindinės FE 16-25mm F2.8 G savybės

  • Kompaktiškas ir lengvas dizainas su naujausia optine ir mechanine konstrukcija.

  • Filtro skersmuo φ67 mm, didžiausias skersmuo 74,8 mm, ilgis 91,4 mm, svoris apie 409 g.

  • Efektyviai išdėstant tris ypač mažos dispersijos stiklus ir keturis asferinius lęšius, įskaitant vieną mažos dispersijos asferinį lęšį, sumažinamos įvairios aberacijos, pvz., chromatinė aberacija, ir pasiekiamas aukštos skiriamosios gebos vaizdas nuo ekrano centro iki kampo.

  • 11 lapelių žiedinė diafragma ir sferinių aberacijų optimizavimas užtikrina gražų bokeh efektą, kuris yra skiriamasis „Sony G“ objektyvų bruožas.

  • Labai gera fotografavimo stambiu planu geba - mažiausias fotografavimo atstumas yra 0,18 m, o didžiausias didinimas - 0,20x.

  • Įmontuoti du linijiniai varikliai leidžia greitai, tiksliai, bei tyliai fokusuoti net ir greitai judančius objektus. Taip pat palaikomas greitas, nepertraukiamas fotografavimas su AF/AE sekimu iki maždaug 120 kadrų per sekundę kartu su α9 III pilno kadro veidrodiniu fotoaparatu. Sklandus sekimas net ir filmuojant 4K120p/FHD240p didelės kadrų spartos vaizdo įrašus, kuriems reikia tikslaus fokusavimo. Naudojant rankinį fokusavimą, linijinis atsakas leidžia tiksliai išgauti aukštos kokybės vaizdą.

  • Kvėpavimo kompensacija leidžia stabilizuoti vaizdą filmuojant.

  • Suderinamas su α serijos fotoaparato vaizdo stabilizavimo funkcija „Active mode“, pasiekiamas aukštas vaizdo stabilizavimo efektas.

  • Ypač patogus valdymas naudojant fokusavimo išlaikymo mygtuką, diafragmos žiedą, diafragmos paspaudimo įjungimo / išjungimo jungiklį ir fokusavimo režimo jungiklį.

  • Sukurtas taip, kad būtų atsparus dulkėms ir drėgmei, padengtas fluoro danga, neleidžiančia purvui prilipti prie priekinio objektyvo paviršiaus.

Kaina ir prieinamumas

Naująjį FE 16-25 mm F2,8 G bus galima įsigyti xx m. už maždaug xxx. Jį parduos „Sony“ įgaliotieji platintojai visoje Europoje.

Čia galima rasti įvairių išskirtinių istorijų, vaizdo įrašų ir įdomaus naujo turinio, nufilmuoto naujausiais fotoaparatais ir kitais „Sony“ gaminiais. „Sony“ Europos fotografijos centras prieinamas 22 kalbomis, jame pateikiamos naujienos, konkursai ir naujausias „Sony“ renginių kiekvienoje šalyje sąrašas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas