Geriausias šios vasaros pirkinys? Nepraleiskite progos įsigyti puikaus „Haylou RS3“ išmaniojo laikrodžio

Geriausias šios vasaros pirkinys? Nepraleiskite progos įsigyti puikaus „Haylou RS3“ išmaniojo laikrodžio

Išmaniųjų laikrodžių rinka yra bene sparčiausiai auganti tarp išmaniųjų įrenginių, o tai suteikia vartotojams galimybę rinktis tarp gausybės įvairiausių produktų. Kinijos kompanija „Haylou“ nemažai dėmesio sulaukė prieš metus, kuomet pristatė didžiulio susidomėjimo sulaukusį „Solar“ modelį, o visai neseniai buvo pademonstruotas ir dar vienas naujas produktas – tai „Haylou RS3“.

Naująjį išmanųjį laikrodį dabar galima įsigyti „Gearbest“ internetinėje parduotuvėje, o jo kaina siekia tik 71,28 euro. Taip, tai nėra pats pigiausias laikrodis rinkoje, tačiau „Haylou RS3“ pasižymi puikiomis savybėmis ir stilingu dizainu, apie ką plačiau galite sužinoti skaitydami toliau. Norėdami įsigyti šį laikrodį – spauskite čia, o taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo L68CF5373E553000.


Visų pirma, į akis krinta paprastas, tačiau labai stilingas „Haylou RS3“ išmaniojo laikrodžio dizainas. Tamsiai pilkos spalvos, iš aliuminio lydinio pagamintas rėmelis, o šoninėje briaunoje – du mygtukai, kurie skirti įrenginio valdymui. Šis produktas pasižymi 1,2 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 390 x 390 taškų raiška. Kiekvienas šio įrenginio savininkas turės galimybę pasirinkti norimą ekrano dizainą arba susikurti jį pats, kas leis mėgautis personalizuotu vaizdu.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog šis laikrodis turi atsparumo vandeniui savybių, o dar vienas „Haylou RS3“ privalumas – baterijos tarnavimo laikas. Įrenginys turi 230 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti maždaug 12 dienų su įjungtu širdies ritmo stebėjimu. Išjungus pastarąją galimybę pilno įkrovimo pakaks net iki 21 dienos. Svarbiausia tai, jog puikus baterijos tarnavimo laikas yra puikiai suderintas su kitomis šio laikrodžio galimybėmis, kurių yra išties daug.

Išmanusis laikrodis leis Jums stebėti deguonies kiekį kraujyje, taip pat turi integruotą sensorių, kuris 24 valandas per parą gali sekti Jūsų širdies ritmą. „Haylou“ savo naujajame produkte turi ir daugiau daugeliui įprastų funkcijų – miego stebėjimas, sėdometrą, kvėpavimo pratimų rekomendacijas, kurios padės atgauti kvapą po sunkių treniruočių ir pan. Verta paminėti ir tai, jog „RS3“ modelis palaiko 14 skirtingų sporto režimų.

Verta paminėti ir tai, jog „Haylou RS3“ turi integruotą „Sony“ GPS modulį, kuris naudoja nedaug baterijos energijos, o tuo pačiu leis tiksliai fiksuoti Jūsų judėjimą. Be visų šių galimybių, išmanusis laikrodis palaiko ir daugybę kitų galimybių, kurios gerokai supaprastins kasdienes užduotis, kurias atliekate telefonu. „Haylou“ naujiena leis valdyti muziką Jūsų telefone, pateiks oro prognozes ar padės surasti pamestą išmanųjį telefoną.

Kaip jau minėjome, naująjį išmanųjį laikrodį dabar galima įsigyti „Gearbest“ internetinėje parduotuvėje, o jo kaina siekia tik 71,28 euro. Norėdami įsigyti „Haylou RS3“ jau dabar – spauskite čia, o taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo L68CF5373E553000.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas