Ieškote nebrangaus ir kokybiško išmaniojo laikrodžio? „Xiaomi“ pasiūlymas, kurio praleisti neįmanoma

Ieškote nebrangaus ir kokybiško išmaniojo laikrodžio? „Xiaomi“ pasiūlymas, kurio praleisti neįmanoma

Išmanieji laikrodžiai jau seniai nebėra naujiena - mieste juos galima pastebėti ant dažno praeivio riešo, o internetas užverstas skirtingais jų modeliais. Deja, dauguma pigesnių variantų atrodo praktiškai identiškai - lyg kokios kvadratinės dėžutės su dirželiais, o tuo metu klasikinė apvali forma rezervuota brangesnės kainų kategorijos atstovams. Tačiau Kinijos milžinė „Xiaomi“ visuomet turi ką pasiūlyti.

Dabar internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ Jūs galite įsigyti „Xiaomi Mi Watch“ išmanųjį laikrodį už ypatingą kainą. Praėjusių metų pradžioje pristatytas produktas šiuo metu kainuoja 115,35 eurų, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą M6957DF515512000. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Jeigu dar nežinote kuo ypatingas šis „Xiaomi“ laikrodis – siūlome skaityti toliau.

Naujasis laikrodis pasižymi kvadratiniu 1,78 colio AMOLED ekranu, apsaugotu safyriniu stiklu, o laikrodžio korpusas pagamintas iš aliuminio. Dešinėje įrenginio pusėje rasime karūnėlę, kuri skirta patogesniam laikrodžio valdymui, kiek žemiau įmontuotas daugiafunkcis mygtukas, o viduryje, tarp karūnėlės ir mygtuko, mikrofonas. Kitoje pusėje randame garsiakalbį ir mikrofoną, o apvertę laikrodį matome širdies pulso matuoklį ir krovimo jungtį.

Kartu su naujuoju „Mi Watch“ komplektuojama fluoro gumos apyrankė, kuri yra antialerginė ir draugiška odai. Spalvų gama, nors ir nedidelė, tačiau turi pagrindines ir populiariausias guminių apyrankių spalvas: baltą, mėlyną, sidabro ir juodą. Taip pat šią apyrankę galėsite išimti ir pakeisti kokia nors kita.

„Xiaomi Mi Watch“ viduje slepia specialiai išmaniesiems laikrodžiams kurtą „Snapdragon Wear 3100 4G“ lustą, turintį keturis „Cortex A7“ branduolius, veikiančius 1,2 GHz taktiniu dažniu. Gamintojas teigia, jog šis įrenginys yra pirmasis, naudojantis „Snapdragon Wear 3100 4G“ lustą, nes kiek anksčiau išleistas „Fossil Gen 5“ laikrodis neturi 4G palaikymo.

Visgi būtina paminėti, jog naujasis „Xiaomi“ kūrinys turi vieną iš didžiausių baterijų išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Minėtoji baterija pasižymi 570 mAh talpa, kai, pavyzdžiui, „Huawei Watch GT 2“ pasižymi 455 mAh, „Galaxy Watch Active 2“ – 340 mAh, na, o „Apple Watch Series 5“ – vos 296 mAh baterijų talpomis. Nors „Mi Watch“ baterijos talpa atrodo įspūdingai, visgi realybė gali kiek nuliūdinti: gamintojas teigia, jog laikrodis vienu krovimu gali išgyventi iki 36 valandų.

Kaip jau minėjome, dabar internetinėje parduotuvėje „Gearbest“, šį laikrodį galite įsigyti už 115,35 eurų, o norėdami tai padaryti – spauskite čia. Tiesa, nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo M6957DF515512000.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas