Pigus ir nesunaikinamas išmanusis laikrodis: puiki proga įsigyti stilingą produktą už juokingą kainą

Partnerio turinys

2021-06-17, 14:10 (atnaujinta 2021-06-18, 12:01)

0 komentarų
Pigus ir nesunaikinamas išmanusis laikrodis: puiki proga įsigyti stilingą produktą už juokingą kainą

Ilgus mėnesius karantino seife uždaryti sėdėję žmonės nekantraudami laukia, kada galės sėsti į lėktuvus ar automobilius ir lėkti atostogų. Vieni tam ruošiasi degindami karantino kilogramus sporto salėje, o kiti ieškodami naujų drabužių. Mūsų nuomone, šią vasarą papildomai praskaidrinti galite pasitikdami ją su nauju stilingu išmaniuoju laikrodžiu ant riešo, kuris turės visas reikalingiausias funkcijas ir nenukankins per šiuos metus sulysusios piniginės. Šiandien kaip tik turime tokį pasiūlymą.

Internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ dabar galite įsigyti nesunaikinamą „Kospet Rock“ išmanųjį laikrodį, kurio kaina siekia vos 30,42 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Šio gamintojo produkciją esame išbandę ir mes, o jeigu ieškote tvirto ir patikimo laikrodžio – šios dienos pasiūlymas kaip tik Jums. Žemiau pateikiame daugiau informacijos apie šį įrenginį.

Kaip galima spėti, didžiausias „Kospet Rock” privalumas yra jo dizainas. Laikrodis yra labai įdomios formos, nors išoriškai šiek tiek primena legendinius „Casio G-Shock” ir pasižymi metaliniu rėmu, matomais varžteliais, įvairiais grioveliais ir sutvirtinimais. Tačiau tokia konstrukcija ne tik atrodo gražiai, bet ir turi funkcinę prasmę. „Kospet Rock” yra atsparus vandeniui iki 30m gylyje bei gali kuo puikiausiai veikti tiek prie -40, tiek prie +55 laipsnių Celsijaus temperatūros. Pridėkime dar ir tai, jog įrenginys yra atsparus smūgiams bei dulkėmės ir turėsime tikrą tvirtumo čempioną. Taip, tai gali įrenginys už 30 eurų.

Priekinėje prietaiso dalyje montuojamas didelis 1,69 colio įstrižainės spalvotas ekranas, pasižymintis didele rezoliucija. Tai padės tikroviškai atrodyti net penkiasdešimčiai skirtingų ciferblatų stilių ir padės turinį įžiūrėti kur kas lengviau bei komfortiškiau.

Kalbant apie funkcijas, „Kospet Rock” gali atlikti viską, ko iš jo tikimės. Jis skaičiuoja žingsnius, seka pulsą ir geba registruoti net 20 skirtingų sporto šakų treniruočių duomenis, įskaitant bėgimą, plaukimą, važiavimą dviračiu, kopimą į kalnus, futbolą ar tiesiog svorių kilnojimą. Beje, jis netgi turi kraujospūdžio matavimo funkciją, kuri leis šią procedūrą atlikti bet kur ir bet kada.

Na, o prijungus laikrodį prie telefono per Bluetooth atsiveria dar kitos galimybės. Įrenginys gali atvaizduoti pranešimus iš jūsų išmaniojo, rodyti orų prognozę, kontroliuoti muziką (perjungti ar sustabdyti dainą), sekti miegą, veikti kaip malonus žadintuvas ir dar daug visko.

„Kospet Rock”, kaip ir būdinga tokio tipo produktui, gali pasigirti puikia baterija. Gamintojo duomenimis, naudojant įprastai, vieno įkrovimo pakaks 14, o aktyviai nenaudojant - baterijos atsargos išseks tik po 50 dienų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas