Sau lygių neturintis išmanusis laikrodis – už mažiau nei 50€ pasiūlys neprilygstamas atsparumo savybes bei ilgai tarnaujančią bateriją

Ne paslaptis, jog laikui bėgant išmanieji laikrodžiai darosi vis populiaresni, ir su šiais įrenginiais dabar galime sutikti net ir tuos žmones, kurie kadaise sakydavo, kad klasikinis laikrodis bus vienintelis įrenginys, kurį sutiksime ant jo rankos. Taigi, jų populiarėjimui turi būti ir kažkokia priežastis, ir ji yra pakankamai paprasta – pakankamai gražus dizainas, įvairios galimybės, kurios gyvenimą padaro patogesniu.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Sau lygių neturintis išmanusis laikrodis – už mažiau nei 50€ pasiūlys neprilygstamas atsparumo savybes bei ilgai tarnaujančią bateriją

Didėjantį išmaniųjų laikrodžių populiarumą nulėmė ir vis patrauklesnė jų kaina – dabar galima rasti ne tik kelis šimtus kainuojančių modelių, bet ir pakankamai pigių variantų. Platformoje „Aliexpress“ dabar parduodamas naujasis „Zeblaze Vibe 7 Pro“ modelis, kurio kaina siekia vos 43,74 eurus, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia. Verta pastebėti, kad pirkėjai gali rinktis iš dviejų skirtingų spalvų – juodos arba sidabrinės.

Zeblaze Vibe 7 Pro išmanusis laikrodis

„Aliexpress“ platformoje šį išmanųjį laikrodį parduodamas oficialioje gamintojo parduotuvėje, o jį įsigijo daugiau nei 3000 internetų. Verta pastebėti ir tai, jog šis produktas sulaukė beveik 1 000 pirkėjų atsiliepimų, o bendras reitingas siekia net 4,9 žvaigždutės iš penkių. Akivaizdu, kad tai kokybiškas ir dėmesio vertas įrenginys.

Taigi, minėtasis įrenginys pasižymi 1,43 colio įstrižainės AMOLED ekranu, kuris užtikrins itin puikias spalvas ir gražų vaizdą, ir yra apsaugotas „Gorilla Glass“ stiklu, kad ekranas išliktų sveikas visą laikrodžio naudojimo laiką. Įrenginio korpusas pagamintas iš aliuminio, tad laikrodis atrodys gražiai ir bus patvarus ir puikiai tarnaujantis jūsų draugas kasdien.

Kaip ir bet kuriame išmaniajame laikrodyje, galėsite pasikeisti ciferblato dizainą, rasite įvairius sporto režimus, širdies pulso matuoklį ir įvairias kitas funkcijas ir galimybes, tad manome, jog šiuo įrenginiu nusivilt tikrai neteks. Žinoma, būtina išskirti ir naujojo „Zeblaze“ modelio bateriją, kurios talpa siekia 400 mAh.

Skelbiama, jog pilnu įkrovimu šis laikrodis veiks maždaug 14 dienų, esant tipiniam naudojimui, o jeigu naudojamasi itin aktyviai – 7 dienas. „Zeblaze Vibe 7 Pro“ išties nustebins savo baterijos tarnavimo laiku ir turėtų patenkinti daugelio vartotojo poreikius, nes jo tikrai neteks krauti kiekvieną ar kas keletą dienų. Verta paminėti ir jo atsparumo savybes.

„Zeblaze Vibe 7 Pro“ yra aprūpintas atsparumo vandeniui sertifikatais, kas reiškia, kad jam yra nebaisu ne tik nedideli vandens lašai, bet ir sėkmingai gali veikti iki 30 metrų gylyje. Turbūt būtų sunku prašyti kažko daugiau iš laikrodžio, kuris kainuoja mažiau nei 50 eurų, tiesa? Tuomet dar paminėsime, jog jis turi ir „MIL-STD-810G“ sertifikatą, kas rodo jo atsparumą smūgiams, ekstremalioms temperatūroms ir pan.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Marius

Aš jį katik už 36,77 isimečiau i krepšeli žiurėsim kas per paukštis aišku stebuklo nesitikiu už tokius pinigus.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas