Stebuklinga diena: siūlome įsigyti galingiausią išmanųjį laikrodį pasaulyje

Partnerio turinys

2021-08-06, 17:00

0 komentarų
Stebuklinga diena: siūlome įsigyti galingiausią išmanųjį laikrodį pasaulyje

Išmaniųjų laikrodžių industrija per pastaruosius kelerius metus smarkiai pasikeitė. Visai neseniai tikėjomės, kad šioje rinkoje, kaip ir telefonų pasaulyje, dominuos „Apple Watch” ir daugybė „Google” vystomos „Wear OS” operacinės sistemos įrenginių, tačiau taip nenutiko. Rinką užpildė daugybė nebrangių išmaniųjų apyrankių ir laikrodžių su apkarpytomis funkcijomis ir primityvia programine įranga. Laimė šiuo keliu žengia ne visi. Šiandien savo skaitytojams norime papasakoti apie „Kospet Optimus 2” išmanųjį laikrodį, kuris savo galia ir funkcionalumu kaip lygus su lygiu gali rungtis su visaverčiu išmaniuoju telefonu.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą WIIKOPMU, neįtikėtinos galios „Kospet Optimus 2” išmanųjį laikrodį įsigysite vos už 157,11 euro. Be to, pasirinkus „Priority Line” siutimą prekė ateis be papildomų mokesčių.

Daugiau apie „Kospet Optimus 2”

Pirmas dalykas, kurį pastebėsite išsipakavę „Kospet Optimus 2”, yra jo masyvumas. Kadangi įrenginyje gamintojui reikėjo sutalpinti daugybę įvairių mikroschemų ir milžinišką baterija, prietaiso korpusas tapo didelis ir labiausiai patikti turėtų stambių laikrodžių gerbėjams. Jo korpusas gaminamas iš keramikos. „Kospet Optimus 2”, dešiniajame šone įrengti su mygtukai primena klasikinių laikrodžių karūnėles, todėl ant jūsų riešo prelegentas atrodys išties solidžiai.

Su laikrodžiu komplektuojama juoda silikoninė apyrankė, nebijanti prakaito ir drėgmės, tačiau esant reikalui ją nesunkiai galite pakeisti odine.

Pirma sritis, kur pradeda matytis tokio didžiulio korpuso privalumas, yra ekranas. Kompanija sumontavo vieną kokybiškiausių matricų rinkoje, kurios įstrižainė siekia net 1,6 colio. 400x400 rezoliucija garantuoja net 354 pikselių colyje, kuris lenkia „iPhone” telefonams. Be to, IPS technologija garantuos šviesų vaizdą ir puikius matymo kampus. Nuostabią vaizdo kokybę išnaudos daugybė virtualių laikrodžio ciferblatų - nuo labai tikroviškų ir klasikinius laikrodžius atkartojančių iki linksmų ir modernių.

Vis dėlto pagrindinė „Kospet Optimus 2” stiprybė slypi jo viduje. Laikrodyje įdiegta 4GB operatyviosios ir 64GB vidinės atminties, o sklandesniu nei bet kokio kito laikrodžio veikimu rūpinasi modernus 4 branduolių lustas. Ką tai reiškia? Šiuos komponentus galėtume sudėti į išmanųjį telefoną ir jis veiktų kuo puikiausiai. Dėl šios priežasties „Optimus 2” veikia ne kokia nors apkarpyta „Wear OS” ar kokia primityvi kiniška operacinė sistemas, o visavertė Android 9.1. Dėl šios priežasties laikrodyje yra „Play Store” aplikacijų parduotuvėje, kuri leis atsisiųsti visas jūsų telefone naudojamas programėles. Ar gali būti kas nors geriau, nei ant riešo bet kurią sekundę galėti atsidaryti „Chrome” naršyklę, pažiūrėti „YouTube” ar sužaisti kokį nesudėtingą žaidimą?

Kadangi tokios galios reikia ne visada, gamintojas sumontavo ir antrą lustą, kuris taupys bateriją atliekant nesudėtingas užduotis, tokias kaip sportinės veiklos sekimas.

„Kospet Optimus 2” netgi turi SIM kortelių stalčiuką, todėl jį galite naudoti kaip išmanųjį telefoną - skambinti ir girdėti pašnekovą per įmontuotą garsiakalbį ir džiaugtis sparčiu 4G internetu bet kur ir bet kada. Tačiau to daryti nebūtina - „Kospet Optimus 2” gali prisijungti prie jūsų telefono ir veikti kaip visi įprasti išmanieji laikrodžiai. Kitaip tariant, rodyti pranešimus, orus, skaičiuoti žingsnius, matuoti pulsą, sekti įvairių sporto šakų treniruočių rezultatus, jau nekalbant apie visavertę „Google Maps” navigaciją dėl GPS imtuvo.

Iš įdomesnių dalykų netgi galima paminėti geros kokybės 13MP megapikselių besisukiojančią kamerą. Tai reiškia, kad laikrodžiu galima užfiksuoti ne tik asmenukę, bet ir aplinką - patogu, jei staiga kažką reikia nufotografuoti, o telefono nėra po ranka

Kalbant apie bateriją, „Kospet Optimus 2” atveju jos talpa siekia net 1260mAh - apie 4 kartus daugiau negu įprastuose išmaniuosiuose laikrodžiuose. Toks milžiniškas akumuliatorius garantuoja, kad naudodamiesi šiuo prietaisu kaip atskiru įrenginiu jį turėsite krauti kas 36 valandas, o dėvėdami kaip įprastą išmanų laikrodį - dar rečiau. Tikrai puikus rezultatas, turint galvoje, kad savo telefonus krauname kasdien.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą WIIKOPMU, neįtikėtinos galios „Kospet Optimus 2” išmanųjį laikrodį įsigysite vos už 157,11 euro. Be to, pasirinkus „Priority Line” siutimą prekė ateis be papildomų mokesčių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Buvę darbuotojai ir toliau kritikuoja „Microsoft“: kompanija sulaukė aštrios kritikos dėl planuojamo pakeitimo, susijusio su reklamų rodymu

Lukas Snarskis

2024-04-20, 14:55

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Buvę darbuotojai ir toliau kritikuoja „Microsoft“: kompanija sulaukė aštrios kritikos dėl planuojamo pakeitimo, susijusio su reklamų rodymu

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Kadangi oficialiai palaikomi procesoriai yra gana modernūs, žmonės iš savo kompiuterių su „Windows 11“ paprastai tikėjosi didesnio našumo. Nors SSD diskas nėra privalomas, dauguma sistemų šiais laikais jį turi ir čia taip pat negalima kaltinti naudotojų lūkesčių, nes pati „Microsoft“ teigė, kad būtent tam ir buvo sukurta ši platformos versija.

Nepaisant viso to, naudotojai ir toliau skundžiasi, kad jų kompiuteriai su „Windows“ tiesiog nėra pakankamai spartūs net ir palyginti galingose sistemose. Todėl daugelis nusprendė pereiti prie „Linux“, kuri gauna didžiulį AES šifravimo našumo padidinimą, arba naudoti patobulintas „Windows 11“ versijas.

Buvęs „Microsoft“ inžinierius Andy Youngas yra vienas iš tų, kurie pastebėjo, kad „Windows 11“ yra lėta ir nusprendė pasiskųsti Redmondo milžinei. A.Youngas pastebi, kad jis turi 1 600 eurų kainuojantį kompiuterį su 128 GB operatyviosios (RAM) atminties, tačiau „Start“ meniu veikimas yra „komiškai prastas“.

Praėjus vos keletui dienų po A.Youngo kritikos į buvusio darbdavio stovyklą – pasisakė ir buvęs ‚Microsoft“ vartotojo patirties (UX) vadovas Jensenas Harrisas. Kaip ir A.Youngas, jis socialiniame tinkle „X“ sarkastišku tonu išreiškė nusivylimą ir nepritarimą naujajai skelbimų sistemai, kurią „Microsoft“ testuoja naujausioje operacinės sistemos versijoje.

J.Harriso tviterio žinutė buvo tiesioginis atsakas į „The Verge“ pranešimą apie šią naujieną, kurioje buvo pažymėta, kad „Microsoft“ eksperimentuoja su reklamomis „Windows“ operacinėje sistemoje jau daugiau nei 10 metų".

Buvusio „Microsoft“ atsakas leidžia manyti, kad jis ne visai patenkintas tuo, kaip šiuo metu vyksta bendrovėje, nes iš jos išėjo prieš dešimtmetį. Todėl „Microsoft“ tai dvigubas smūgis, nes ji sulaukė priekaištų dėl dabartinių „Windows“ vartotojo sąsajos ir UX sprendimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas