Aiškėja pirmosios „Galaxy Watch 7“ serijos laikrodžių savybės: pasiūlys eSIM palaikymą bei dvigubai daugiau atminties nei anksčiau

Lukas Snarskis

2024-03-26, 11:00

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kuria ne tik „Galaxy“ serijos išmaniuosius telefonus, tačiau su jais debiutuoja ir nauji laikrodžiai. Dar šiemet galime sulaukti ir keleto naujų modelių, o jų pristatymo laukiama dar šią vasarą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja pirmosios „Galaxy Watch 7“ serijos laikrodžių savybės: pasiūlys eSIM palaikymą bei dvigubai daugiau atminties nei anksčiau

Liepos mėnesį daugelis tikisi išvysti naujus „Samsung“ išmaniuosius laikrodžius, kurie bus aprūpinti nauju 3 nm architektūrą naudojančiu mikroschemų rinkiniu. Dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie „Galaxy Watch 7“ serijos produktus.

Pranešama, jog „Samsung“ išmaniųjų laikrodžių seriją sudarys trys modeliai, kurie žymimi SM-L300/L305, SM-L310/L315 ir SM-L700/L705 serijos numeriai. Tie modeliai, kurių pabaigoje yra penketas – turėtų būti aprūpinti ir eSIM kortelių palaikymu.

„Samsung Galaxy Watch 7“ serijos įrenginiai veikiausiai turės dvigubai daugiau vidinės atminties. Jeigu ankstesni modeliai siūlė 16 GB, tai šiemet pasirodantys išmanieji laikrodžiai turės jau 32 GB. Tai, žinoma leis išsaugoti daugiau programėlių ar muzikos, kurią bus galima klausyti neturint prieigos prie interneto.

„Samsung Galaxy Watch 7“ serijos produktai greičiausiai veiks su „Wear OS“ operacine sistema ir naudos „One UI Watch“ vartotojo sąsają bei pasiūlys nemažai naujovių. Deja, tačiau kol kas nėra pateikiama jokios papildomos informacijos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas