Atsiskaityti parduotuvėse bus gerokai paprasčiau: „Samsung“ laikrodžių savininkams tai patiks

Atsiskaityti parduotuvėse bus gerokai paprasčiau: „Samsung“ laikrodžių savininkams tai patiks

„Samsung“ savo klientams Baltijos šalyse pristatė „Google Pay“ sprendimą, skirtą bekontakčiams atsiskaitymams naudojantis naujaisiais „Galaxy Watch4“ ir „Galaxy Watch4 Classic“ išmaniaisiais laikrodžiais.

„Kiekviena naujų „Samsung“ įrenginių premjera vartotojams atneša vis daugiau naujovių ir patogumo. Šį kartą nauji išmanieji „Samsung“ laikrodžiai, kuriuos pristatėme rugpjūtį, yra turtingi ne tik naujomis sveikatos stebėsenos funkcijomis, bet ir galimybe juos naudoti kaip alternatyvą bekontaktėms banko kortelėms, kas tapo dar aktualiau pandemijos metu“, – sako „Samsung Electronic Baltics“ vadovas Lietuvoje Simonas Skupas.

Jau dabar Lietuvos, Latvijos ir Estijos gyventojai savo turimas „Mastercard“ ir „Visa“ korteles gali susieti su „Google Pay“ skaitmenine pinigine ir naudojantis išmaniaisiais laikrodžiais „Galaxy Watch4“ arba „Galaxy Watch4 Classic“ atsiskaityti fizinėse parduotuvėse.

Kol kas išmaniųjų atsiskaitymų telefonu paslaugą „Google Pay“ Lietuvoje palaiko šeši šalyje veikiantys finansų rinkos dalyviai: „Swedbank“, „Revolut“, „Monese“, „Transferwise“, „Cirve OS Ltd“, „N26“.

„Google Pay“ yra mokėjimo paslauga, leidžianti prisijungti prie savo namų banko ir atlikti mokėjimus mobiliasiais įrenginiais, nenaudojant fizinės banko kortelės. Norint naudoti sprendimą, „Google Pay“ programa turi būti ir vartotojo išmaniajame telefone, ir išmaniajame laikrodyje. Atsiskaityti išmaniuoju laikrodžiu galima prekybos vietose tose pasaulio šalyse, kuriose aptarnaujamos vartotojų turimos mokėjimo kortelės. Kaip ir naudojant virtualią kortelę telefone, vartotojams pakaks tiesiog priliesti savo išmanųjį laikrodį laikrodį prie bekontakčio kortelių skaitytuvo.

Lietuvoje naujausius laikrodžius „Galaxy Watch4“ ir „Galaxy Watch4 Classic“ galima įsigyti Lietuvos mobiliųjų operatorių, elektronikos prekių, firminėse „Samsung“ parduotuvėse bei internete adresu samsung.lt. Abiejuose išmaniuosiuose laikrodžiuose veikia nauja „Wear OS“ operacinė sistema, kurią „Samsung“ kūrė bendromis jėgomis su „Google“, bei intuityviausia kompanijos „One UI Watch“ vartotojo sąsaja. „Galaxy Watch4“ serija siūlo patobulintą veikimą, sklandžią sąveiką su kitais įrenginiais. Prie komfortiškesnės vartotojo patirties prisideda ir jau minėtas „Google Pay“ sprendimas.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

3 komentarų

jonis

nu piaras ne kitaip. Turiu Mobvoi ticwatch gps pro3, tai nauduojuosi mokejimais nuo tada kai atsirado google pay per swedbank appsa. Cia "isrado" kas israsta. Aplamai gw4 nuvyle ir daugiau nepirksiu samsungu laikrodziu. Vistik GW buvo karalius, GW3 kazkoks nensusisekes, GW4 overpriced.

Paulius

Piaras. Ne Samsung pristatė ir padarė, o Google aktyvavo funkciją visuose Wear OS laikrodžiuose. Taigi juokinga tokį melą spaudai pateiktą skaityti.

Rolandas

Is dalies taip, is dalies ne. Taip google pay, jau seniau veike. Nauji watchai palaiko funkcija nes su google kartu kure operacine laikrodziams. Tai pvz huawei watchai to neturi

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas