„Bitės“ klientai telefonus galės palikti namuose: pristatyta eSIM paslauga „Apple Watch“ laikrodžiuose

„Bitė Lietuva“ pristato eSIM paslaugą „Apple Watch“ išmaniesiems laikrodžiams. Technologija leidžia fizines SIM korteles pakeisti virtualiomis, todėl naudojantis tik išmaniuoju laikrodžiu galima atsiliepti į skambučius, siųsti žinutes ir naršyti internete, net jei telefonas išjungtas ar išsikrovęs.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Bitės“ klientai telefonus galės palikti namuose: pristatyta eSIM paslauga „Apple Watch“ laikrodžiuose

„Nuo šiandien eSIM atkeliauja į populiariuosius „Apple“ laikrodžius – klientai galės naudotis visomis suteikiamomis galimybėmis. eSIM laikrodis veiks visur, kur tik veikia mūsų ryšys – daugiau kaip 99 proc. Lietuvos teritorijos. Net jei šalia ir nebus telefono, galėsite atsiliepti į skambučius, siųsti žinutes, klausytis muzikos ar naršyti internete“, – pranešime žiniasklaidai pasakoja Eligijus Rakickas, skaitmeninių paslaugų bendrovės „Bitė Lietuva“ produktų vadovas.

eSIM arba virtuali SIM kortelė suteikia galimybę išmaniesiems laikrodžiams tapti savarankiškais įrenginiais su mobiliuoju ryšiu. Senesni išmanieji laikrodžiai be eSIM, nutolus nuo išmanaus telefono netenka ryšio, o kartu ir daugybės išmanių privalumų.

„Sprendimas itin patogus, kai užsiimate veikla, kuriai nebūtinas išmanusis telefonas, arba jį nešiotis yra nepatogu, nesaugu: pavyzdžiui, bėgiojant, vedžiojant šunį ar ilsintis paplūdimyje. eSIM technologija leidžia esant reikalui jus pasiekti vien laikrodžiu, taip pat leidžia naudotis dauguma ryšio paslaugų net telefonui išsikrovus“, – pasakoja E. Rakickas.

E. Rakickas priduria, kad „pirmieji Lietuvoje pristatėme eSIM paslaugą. Dar 2019 metais į Lietuvą atnešėme didelę naujovę – eSIM išmaniesiems „Samsung“ laikrodžiams. Nauja paslauga tapo viena populiariausių mūsų paslaugų, o, anot mūsų partnerių, „Bitė“ tapo viena šio segmento lyderių.“

Pradėti naudotis nauja technologija – labai lengva, tereikia susieti įrenginį su išmaniuoju telefonu. Išmanus sprendimas veikia vieno numerio principu – tiek laikrodis, tiek telefonas turi tą patį kliento telefono numerį.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Stasys

Visiška nesąmonė.Naršyti internete su laikrodžiu.Ir dar apple,kurio baterija vargiai veiks penkias val.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas