„Fossil“ ruošia naujus laikrodžius: išsiskirs neįtikėtina sparta bei itin patrauklia kaina

Lukas Snarskis

2021-08-23, 10:20

0 komentarų
„Fossil“ ruošia naujus laikrodžius: išsiskirs neįtikėtina sparta bei itin patrauklia kaina

Naujieji „Fossil“ 6 kartos išmanieji laikrodžiai su „Wear OS“ pasirodys jau netrukus, tačiau tai yra visa informacija, ką skelbia gamintojas. Visgi neoficialių šaltinių teigimu, šie „Fossil“ modeliai naudos „Snapdragon Wear 4100+“ mikroschemų rinkinį.

Remiantis oficialia informacija galima teigti, kad tai - palyginti neseniai sukurtas 12 nm mikroschemų rinkinys, kuris yra net 85 proc. greitesnis už „Wear 3100“. Šis taip pat palaiko 4G LTE (4 kat.) ir GPS. Ne gana to, šis rinkinys turi patobulintą AON procesorių, kuris tausoja įrenginio bateriją bei prailgina jos veikimą. Tarp naujų funkcijų galime įvardinti nuolatinius širdies ritmo matavimų valdymą ir „Always On“ ekrano funkciją.

Vartotojai galės rinktis tarp dviejų „Fossil Gen 6“ laikrodžio dydžių – 42 mm ir 44 mm. Verta pastebėti, kad abi versijos turės tą patį 1,28 colio įstrižainės OLED ekraną, kurio skiriamoji geba bus 416 x 416 pikselių. Teigiama, kad ekranas bus ryškesnis, lyginant su dabartiniais penktos kartos įrenginiais bei palaikys „Always On“ funkciją.

Išmaniųjų laikrodžių korpusai bus atsparūs vandeniui iki 50 metų (5 ATM standartas). Vartotojai turės galimybę pasirinkti įvairius metalinius, odinius ar kitos medžiagos laikrodžio dirželių. Šie bus įvairių stilių, tinkančių tiek vyrams, tiek ir moterims. Laikrodžių baterija turėtų atlaikyti iki 24 valandų, o kasdienį įrenginio įkrovimą palengvins greito įkrovimo galimybė – išmanųjį „Fossil“ laikrodį nuo 0 iki 80 proc. bus galima įkrauti vos per 30 minučių. Kaip teigia gamintojas, ekstremalus energijos taupymo režimas padės baterijos veikimo laikotarpį prailginti iki kelių dienų.

Kalbant apie jutiklius ir fizinio aktyvumo registravimą, šiuose įrenginiuose rasime įprastą žingsnių matavimo funkciją, širdies ritmo matuoklį su SpO2 rodmenimis (deguonies kiekis kraujyje) ir GPS palaikymą. Viskas, ko reikia tiksliai fiksuoti pratimus lauke ar sporto salėje. Labai tikėtina, kad šiuos išmaniuosius laikrodžius rinkoje pamatysime jau nuo rugsėjo 27 dienos. „Fossil Gen 6“ kaina turėtų prasidėti nuo 300 iki 330 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas