„Garmin Descent G1“ – išmanusis laikrodis, leidžiantis kuo labiau mėgautis nuotykiais virš vandens ir po vandeniu

„Garmin Descent G1“ – išmanusis laikrodis, leidžiantis kuo labiau mėgautis nuotykiais virš vandens ir po vandeniu

„Descent G1“ serija yra naujausias populiariosios „Garmin“ laikrodžių tipo nardymo kompiuterių serijos papildymas. Naujos tvirtos konstrukcijos „Descent G1 Solar“ laikrodžio tipo nardymo kompiuteris pasižymi moderniomis nardymo technologijomis, 24/7 sveikatos ir geros savijautos funkcijomis, visu išmaniojo laikrodžio funkcionalumu ir ilgesniu baterijos veikimo laiku, kurį suteikia papildoma saulės energijos įkrovimo galimybė.

„Nesvarbu, ar norite įsigyti savo pirmąjį laikrodžio tipo nardymo kompiuterį, ar papildyti turimą aktyvaus gyvenimo būdo įrenginių asortimentą, „Descent G1“ serija bus puikus kompanionas visiems narams, vertinantiems galimybę naudoti daugiafunkcį išmanųjį laikrodį visose savo gyvenimo srityse, – sako Dan Bartel, „Garmin“ pasaulinių vartotojų pardavimų viceprezidentas. – „Descent G1 Solar“ sukurtas remiantis moderniomis „Garmin“ nardymo technologijomis ir papildytas įkrovimo saulės energija galimybe, kad klientai galėtų ilgiau užsiimti savo veikla.“

Ypač patvarus išmanusis laikrodis visiems narams

„G1“ serija su lengvai įskaitomu, kontrastingu ekranu ir 45 mm laikrodžio korpusu papildo nardymo įrenginių pasiūlą nauju kompaktišku dizainu, kurio forma ir funkcijos specialiai sukurtos taip, kad būtų ypač patvarios ir patogios. „Descent G1“ serijos laikrodžiai turi sandarius indukcinius mygtukus ir safyro ekraną, kad galima būtų leistis į visus nuotykius virš vandens ir po vandeniu iki 10 atm (100 metrų gylyje). Laikrodžiai yra įvairių spalvų ir suderinami su „Garmin QuickFit“ dirželiais. O modelis su saulės baterijos įkrovimo funkcija pailgins akumuliatoriaus veikimo laiką.

„Descent G1“ palaiko kelis nardymo režimus, įskaitant kvėpavimo sulaikymo ir povandeninės medžioklės režimus, taip pat nardymą su izoliuotu kvėpavimo aparatu. Įrenginyje taip pat yra triašis skaitmeninis kompasas ir vibracijos įspėjimai apie gylį. Naras prietaiso ekrane gali matyti gylį, nardymo laiką, temperatūrą, laiko be dekompresijos ribą (NDL), laiką iki paviršiaus (TTS), panirimo ir išnirimo greitį, dujų mišinį, dalinį deguonies slėgį (PO2), azoto (N2) absorbciją, informaciją apie dekompresiją, saugumo įspėjimus, paros laiką ir pritaikyti įrenginį pagal savo poreikius. Laisvieji narai galės naudotis pritaikomais nardymo ir paviršiaus ekranais, kvėpavimo sulaikymo režimu ir kitais rodikliais, pvz., panirimo ir išnirimo greičiu, tai padės analizuoti rezultatus tarp nėrimų.

Sveikatos stebėjimo funkcijos ir sporto programėlės

„Descent G1“ serijoje įdiegtos įvairios sveikatos ir geros savijautos funkcijos, pavyzdžiui, miego stebėsena, įvairios integruotos vidaus ir GPS sporto programėlės, įskaitant plaukimo, bėgimo, važiavimo dviračiu, golfo, jogos ir banglenčių sporto programas, „HIIT Workouts“ (didelio intensyvumo intervalinės treniruotės), „Daily Suggested Workouts“ (kasdien siūlomos treniruotės), taip pat „Garmin“ naudotojų mėgstamos kūno rengybos funkcijos, pavyzdžiui, „VO2 Max“, „Fitness Age“, „Recovery Time“ ir kt.

Tarp užsiėmimų naudotojai gali naudotis tokiomis „Garmin“ funkcijomis kaip „Garmin Pay“ programėlė ir galimybė gauti išmaniuosius pranešimus, jei išmanusis laikrodis prijungiamas prie suderinamo išmaniojo telefono. Nuotykiams be interneto „Descent G1“ lengva sujungti su „inReach® Mini 2“ palydovine komunikacija, kuri leis siųsti ar gauti pranešimus būnant virš vandens ir pranešti SOS įvykus nelaimei.

„Descent G1“ ir „Descent G1 Solar“ prieinami jau dabar, rekomenduojamos mažmeninės prekybos kainos – 549,99 ir 649,99 EUR.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas