„Garmin“ pristatė du naujus laikrodžius: neribotas veikimo laikas ir krovininių automobilių vairuotojams sukurta naujiena

„Garmin“ pristatė du naujus laikrodžius: neribotas veikimo laikas ir krovininių automobilių vairuotojams sukurta naujiena

„Garmin“ pristatė naujausius „Instinct 2“ ir „Instinct 2 dēzl“ versijos išmaniuosius laikrodžius. Naujoji „Instinct 2“ serija užtikrina neribotą baterijos veikimo laiką ir pristato naujas ryškias spalvas. Serijos laikrodžiuose taip pat yra visos būtinos gyvenimo būdo palaikymo funkcijos, kad įrenginys būtų tinkamas bet kuriam nuotykių ieškotojui. „Instinct 2 dēzl“ versija yra specialiai sukurta sunkvežimių vairuotojams, norintiems kelyje palaikyti sveiką gyvenimo būdą.

„Instinct 2“

Naujieji „Instinct 2“ serijos išmanieji laikrodžiai yra naujų ryškių spalvų ir dviejų dydžių – su tradiciniu 45 mm rėmeliu ir mažesniu 40 mm rėmeliu („Instinct 2S“). Jų didelės raiškos ekranas yra atsparus įbrėžimams, todėl laikrodžio naudotojas gali jaustis drąsiai ir būti pasiruošęs bet kokiam iššūkiui. „Instinct 2“, turintis visas išmaniųjų laikrodžių „Instinct“ funkcijas, taip pat atitinka karinius temperatūros bei atsparumo smūgiams standartus bei nepraleidžia vandens. Taip pat prieinami skirtingi šios serijos laikrodžių variantai, pavyzdžiui, „Instinct 2 Solar“ su saulės baterijos įkrovimo funkcija, standartinis, „Surf“, „Tactical“ ir „Camo“.

Išmaniojo laikrodžio režimu „Instinct 2“ nepertraukiamai veikia net iki keturių savaičių. Dėl saulės energijos technologijų pažangos „Instinct 2 Solar“ užtikrina neribotą baterijos veikimo laiką išmaniojo laikrodžio režimu – tai naujas baterijos veikimo laiko standartas.

„Serija „Instinct 2“ sukurta taip, kad patrauktų dėmesį ir išsiskirtų iš minios bei padėtų jums išnaudoti visas kasdienybės galimybes, – sakė Danas Bartelis, „Garmin“ pasaulinių vartotojų pardavimų viceprezidentas. – Tačiau serija „Instinct 2“ savyje slepia kai ką daugiau. Jame derinamos ryškios spalvos ir geriausios „Garmin“ technologijos, todėl „Instinct 2“ yra daugiau nei išmanusis laikrodis – tai patikimas įrankis, padedantis gyventi pagal savo taisykles.“

Būk sveikas ir palaikyk ryšius

„Instinct 2“ siūlo visą funkcijų komplektą, leidžiantį sekti sveikatos ir savijautos rodiklius, tokius kaip kūno baterija, streso lygis ir širdies ritmas. Neprarasti motyvacijos treniruočių metu padės tokios funkcijos kaip „VO2 Max“ duomenys, fizinio pasirengimo amžius, treniruočių apkrovos ir poilsio laiko matuoklis, taip pat didelio intensyvumo intervalinių ir kasdienių treniruočių pasiūlymai.

Aktyvaus poilsio metu išmaniųjų laikrodžių naudotojai turi galimybę naudotis įvairiomis sporto programėlėmis, pavyzdžiui, multisporto funkcija, padedančia pereiti nuo vienos veiklos prie kitos išsaugant informaciją.

„Instinct 2“ serija suderinama su „Garmin Connect IQ“ (CIQ) parduotuve – platforma, leidžiančia suasmeninti savo „Instinct 2“ laikrodį nemokamai atsisiunčiant programas, ekrano valdiklius, ciferblatus, duomenų laukus ir kt. Visi „Instinct 2“ laikrodžiai taip pat palaiko „Garmin Pay“ funkciją.

Specializuotos versijos

Aktyvaus laisvalaikio mėgėjams ir nuotykių ieškotojams „Instinct 2“ siūlo tris specializuotas išmaniojo laikrodžio versijas su pritaikytomis funkcijomis:

  • „Surf“: tinka įvairioms vandens sporto veikloms – banglenčių, burlenčių ir jėgos aitvarų sportui. Taip pat išmaniajame laikrodyje galima sekti esamą vandenyno būseną.

  • „Tactical“: „Instinct 2 Solar“ taktinė versija sukurta kariškiams. Jame yra specialių funkcijų, tokių kaip įrenginio blokavimas, sekimo funkcijų atrakinimas, suderinamumas su naktinio matymo akiniais ir du buvimo vietos koordinačių formatai.

  • „Camo“: grafito ir žalios spalvos kamufliažas leidžia susilieti su aplinka arba išsiskirti iš jos, atsižvelgiant į tai, ar esate miesto aplinkoje, ar tikrose džiunglėse.

„Instinct 2“ ir „Instinct 2S“ yra nuolatinio „Garmin“ išmaniųjų laikrodžių tobulinimo rezultatas. Rekomenduojama mažmeninė kaina – 349,99 EUR.

„Instinct 2 dēzl“

Naujasis „Instinct 2 dēzl“ yra išmanusis laikrodis, sukurtas specialiai profesionaliems krovininių automobilių vairuotojams. Prietaisas leidžia automobilių vairuotojams bet kuriuo metu stebėti savo sveikatos rodiklius – širdies ritmą, deguonies kiekį, miego kokybę, streso lygį ir kitus savijautos duomenis. Išlipę iš automobilio kabinos, vairuotojai gali atlikti specialiai sukurtus pratimus, pritaikytus prie kasdienio vairuotojų darbo režimo.

„Instinct 2 dēzl“ profesionaliems sunkvežimių vairuotojams kelyje suteikia visus patogumus, padidina efektyvumą ir daro kelionę malonesnę, padeda lengvai suplanuoti sustojimus naudojant kasdienius pertraukų laikmačius, kurie laiku pateikia pranešimus. Laikrodis gali būti susietas su bet kuriuo „Garmin dēzl LGV“ serijos sunkvežimio navigacijos įrenginiu, todėl pertraukų planavimo laikmačius, sveikatos parametrus ir geros savijautos pasiūlymus galite peržiūrėti ir didelės raiškos navigacijos ekrane, ir išmaniojo laikrodžio ekrane.

„Instinct 2 dēzl“ išmanųjį laikrodį krovininių automobilių vairuotojai gali įsigyti jau dabar, rekomenduojama mažmeninė kaina - 399,99 EUR.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas