„Garmin“ pristatė stilingą hibridinį laikrodį: naujasis išmanusis pasiūlys ne tik klasiką, bet ir naujausias funkcijas

„Garmin“ pristato naują hibridinį išmanųjį laikrodį „Vívomove Trend“, kurio dizainas analoginio klasikinio laikrodžio ir įdiegtos svarbiausios sveikatos, kūno rengybos ir išmaniosios funkcijos. Įdiegtos tokios funkcijos kaip išmaniojo telefono pranešimų ir „Garmin“ Pay™ bekontakčių mokėjimų, streso lygio, miego stebėjimo, taip pat numatytosios veiklos ir kitos.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Garmin“ pristatė stilingą hibridinį laikrodį: naujasis išmanusis pasiūlys ne tik klasiką, bet ir naujausias funkcijas

Tai šiuolaikiškas būdas palaikyti ryšius ir sekti savo sveikatos bei kūno rengybos duomenis. Galėsite ilgiau laiko judėti, nes išmaniojo laikrodžio režimu prietaiso baterija veiks iki 5 dienų. O kai jau ateis laikas įkrauti laikrodį, tai padaryti bus lengva ir patogu – belaidžiam įkrovimui galima naudoti daugumą „Qi“ sertifikuotų įkrovimo padėklų.

„Siekta pusiausvyros tarp mados ir funkcionalumo – „Vívomove Trend“ buvo sukurtas galvojant apie tai, kaip papildyti jūsų kasdienį gyvenimą. Kadangi laikrodis mažas, dizainas elegantiškas, įdiegtos populiariausios sveikatos, kūno rengybos ir išmaniosios funkcijos – su „Vívomove Trend“ patogu būti bet kur – darbe, treniruotėse ir visur kitur“, – sakė Suzanne Lyman, „Garmin“ viceprezidentė, atsakinga už vartotojų įtraukimo rinkodarą

„Vívomove Trend“ sukurtas taip, kad atrodytų kaip tradicinis analoginis laikrodis. Jis yra su tikromis tiksinčio laikrodžio rodyklėmis ir paslėptu lietimui jautriu ekranu, kuris pasirodo tik tada, kai yra reikalingas. Jutikliniame ekrane laikrodžio rodyklės būna tokioje padėtyje, kad netrukdo matyti sveikatos statistiką, išmaniuosius pranešimus ir kt.

„Vívomove Trend“ galima rinktis iš įvairių madingų spalvų, įskaitant skalūno / juodą, persiko aukso / dramblio kaulo, kreminio aukso / prancūzišką pilką ir sidabro / rūko pilką, laikrodis yra su nerūdijančiojo plieno rėmu, gaubtu stiklu ir patogiu silikoniniu dirželiu. Klientai taip pat gali susikurti savo „Vívomove Trend“, keisdami ir derindami dirželius ir rėmelius su Your Watch, Your Way svetainėje garmin.com.

Su „Vívomove Trend“ galite gauti tekstinius pranešimus ir peržiūrėti socialinių tinklų naujienas, el. paštą ir daug ką kita tiesiog ant riešo, jeigu laikrodis yra suderintas su Apple® arba Android™ išmaniuoju telefonu. Turintieji Android telefoną netgi gali atsakyti greitaisiais pranešimais, siųsdami tiesiog nuo riešo. Būdami ne namuose galite saugiai naudotis „Garmin“ Pay bekontakčio mokėjimo sprendimu visose parduotuvėse, prisijungdami prie banko. Saugumo ir sekimo funkcijos suteikia ramybę, nes naudotojas gali išsiųsti pranešimą su tikslia savo buvimo vieta (jei yra) pasirinktiems kontaktiniams asmenims arba laikrodis gali automatiškai išsiųsti pranešimą tam tikrų įvykių būnant lauke metu.

Naudotojai taip pat gali sekti savo sveikatos ir kūno rengybos informaciją, susisiekti su draugais arba varžytis su jais, registruotis iššūkiams ir dar daugiau, naudodamiesi nemokama išmaniojo telefono „Garmin Connect“ programėle, – prenumerata nebūtina.

„Vívomove Trend“ naudotojai gali lengvai įvertinti savo savijautą bet kuriuo dienos metu, naudodamiesi aukščiausios kokybės sveikatos stebėjimo funkcijomis:

  • Body Battery™ energijos stebėjimas: galite sužinoti, koks energijos lygis yra bet kuriuo dienos metu.
  • Pulso matavimas ant riešo: galite nustatyti savo širdies ritmą 24 valandas per parą ir gauti perspėjimus apie nenormalų širdies susitraukimų dažnį (per dažną arba per retą), kai jūsų kūnas ilsisi.
  • Miego stebėjimas ir miego rodikliai: geriau suprasite, ar jūsų kūnas pailsėjo.
  • Pulse Ox: kraujo prisotinimo deguonimi lygio stebėjimas.
  • Streso stebėjimas: sužinokite, kokia – rami, subalansuota ar įtempta – buvo jūsų diena.
  • Moterų sveikatos stebėjimas: naudokitės „Garmin Connect“ išmaniojo telefono programėle, skirta mėnesinių ciklui arba nėštumui stebėti. Užregistruokite simptomus ir gausite mankštos bei mitybos rekomendacijas ir kt. Taip pat naudokitės laikrodžio Women’s Health Tracking programėle – peržiūrėkite ir įrašykite informaciją tiesiog nuo riešo.

Išeikite į lauką ir judėkite su „Vívomove Trend“, naudodamiesi populiariomis kūno rengybos funkcijomis. Atraskite naują aistrą, pakeiskite įprastas treniruotes, naudodamiesi išmaniajame laikrodyje užprogramuotais jogos, jėgos, širdies veiklos, bėgimo ir kitos veiklos profiliais. Išmanųjį laikrodį galima prijungti prie suderinamo išmaniojo telefono GPS, kad būtų galima tiksliai nustatyti atstumą, tempą ir greitį vaikščiojant lauke, bėgiojant arba važiuojant dviračiu.

Be to, „Vívomove Trend“ įdiegta „Garmin“ amžiaus nustatymo, atsižvelgiant į fizinį parengtumą, funkcija: pagal tokius duomenis kaip naudotojo chronologinis amžius, savaitės aktyvumas, širdies ritmas ramybės būsenoje ir KMI arba kūno riebalų procentas įvertinama, ar pagal parengtumą kūnas jaunesnis ar vyresnis, patariama, kaip sumažinti šį amžių.

Dabar „Vívomove Trend“ mažmeninė kaina – nuo 329,99 EUR.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas