„Garmin“ pristato „fēnix 7“ ir naują seriją „epix“: patvarumas ir patogumas, o taip pat ir aukščiausia klasė ant jūsų riešo

„Garmin“ pristato „fēnix 7“ ir naują seriją „epix“: patvarumas ir patogumas, o taip pat ir aukščiausia klasė ant jūsų riešo

Šiandien „Garmin“ pristato naujausią populiariosios serijos „fēnix“ gaminį „fēnix 7“ ir naują seriją – „Garmin epix“. Naujojoje „fēnix“ daugiafunkcių sportinių išmaniųjų laikrodžių su jutikliniu ekranu ir valdymo mygtukais serijoje – patvarūs ir patogūs, kasdienai tinkami laikrodžiai su patobulintomis funkcijomis. Yra ir laikrodžių, kurie veikia maitinami saulės energijos. Aukštos klasės, išskirtinio dizaino išmanusis laikrodis „epix“ su AMOLED ekranu ir iki 16 dienų veikiančia baterija, tinka tiems žmonėms, kurie nori kasdien stebėti savijautą, fizinės veiklos rodiklius ir jį segėdami leistis į įvairiausius nuotykius.

„Fēnix 7“

Norint padėti sportininkams ir nuotykių ieškotojams pasiekti vis įspūdingesnių rezultatų, naujieji „fēnix 7“ serijos laikrodžiai sukurti tokie, kad veikia maitinami saulės energijos. Modelio „Sapphire Solar“, kuris įsikrauna nuo saulės, spinduliams sugerti skirtas paviršiaus plotas yra padvigubintas, kad laikrodis gautų daugiau energijos. „Fēnix 7X“ funkcionuoja kaip laisvų rankų prietaisas, be to, jį galima naudoti kaip LED kišeninį žibintuvėlį – tai praverčia sportuojant, gamtoje ir kasdieniame gyvenime. Laikrodis skleidžia baltą ir raudoną šviesą, todėl gali apšviesti kelią, kai išsiruošiate pabėgioti. Serijos „fēnix 7“ prietaisuose įdiegta pažangi penkių mygtukų sistema ir įtaisytas jautrus jutiklinis ekranas, kad būtų patogu peržiūrėti topografinius žemėlapius.

„Padedame sportininkams įgyvendinti savo svajones ir tai darome jau dešimt metų nuo pirmojo išmaniojo serijos „fēnix“ laikrodžio išleidimo. Ir toliau tęsiame savo misiją siūlyti novatoriškus sprendimus tiems, kuriems jų reikia labiausiai, – sako Danas Bartelis, „Garmin“ viceprezidentas, atsakingas už pasaulinę prekybą. – Serijos „fēnix 7“ laikrodžiai pasižymi pažangiausiomis, daugeliui sporto šakų pritaikytomis funkcijomis, kurios išties praverčia. Dabar, kai pritaikyta tai, kas naujausia dizaino srityje, pasiekti geriausi „Garmin“ tos klasės laikrodžių veikimo rodikliai, suteikiama galimybė stebėti savo sveikatos būklę ir palaikyti ją gerą – įsigiję tokį laikrodį galite turėti viską, ko reikia aktyviai gyvensenai.“

Naujosios serijos patobulinimai padeda palaikyti fizinę formą:

  • Kad išvengtumėte išsekimo, siūloma naudotis tikralaikio pajėgumo vertinimo programa „Real-Time Stamina“, ypač praversiančia, jei jūsų kultivuojamas sportas yra bėgimas arba važiavimas dviračiu.

  • Vizualizuojamos prognozės funkcija („Visual Race Predictor“), apimanti bėgimo istoriją ir bendrąjį fizinį pasirengimą, pateikia su bėgimu susijusius skaičiavimus – galima prognozuoti, kaip vyks treniruotė.

  • Skaičiavimams po treniruotės skirta funkcija – „Recovery Time Advisor“ (patarėjas, nurodantis atsigavimo laiką): atsižvelgiant į treniruotės intensyvumą ir kt. veiksnius, pvz., stresą, kasdienę veiklą ir miegą, nustatoma, per kiek valandų atsigausite po tam tikro krūvio.

  • Kasdienio treniruotės krūvio nustatymo funkcija „Daily Workout Suggestions“ padeda planuoti kitą bėgimo arba važiavimo dviračiu treniruotę, atsižvelgiant į dabartinės treniruotės krūvį, pobūdį ir fizinio pasirengimo lygį.

Įdiegus visą „Garmin“ navigacijos funkcijų komplektą, serijos „fēnix 7“ prietaisai, suderinami su visomis pagrindinėmis palydovinėmis sistemomis (ir L5 dažnių diapazonu), geriau veikia ten, kur blogas GPS ryšys. Visi „fēnix 7“ laikrodžiai suteikia prieigą prie „SkiView™“ žemėlapių ir informacijos apie 42 000 golfo aikštelių. Modeliai Standart ir „Solar“ (naudojantys saulės energiją) suteikia galimybę atsisiųsti „TopoActive“ žemėlapius (bet kurio pasaulio regiono). Modelyje „Sapphire Solar“ jau įdiegti Jūsų regiono „TopoActive“ žemėlapiai, taip pat galima atsisiųsti bet kurio pasaulio regiono žemėlapius. Naujoji funkcija „Up Ahead“ naudojama tam, kad būtų tiksliai parodoma, pvz., kaip pasiekti greitosios pagalbos punktą, taip pat ji nurodo takus, posūkių vietas.

Naujai pristatomi serijos „fēnix 7“ išmanieji laikrodžiai teikia sveikatos ir kūno būsenos duomenis (funkcija „Pulse Ox“), širdies ritmo, kvėpavimo ir streso lygio duomenis, reikalingus savijautai (funkcijos „Body Battery“, „Fitness Age“) ir miego kokybei (funkcija „Sleep Score“) įvertinti.

Modeliai, kuriuos galima įsigyti: „fēnix 7S“, „fēnix 7“ ir „fēnix 7X“ – standartinė versija (neįsikraunantys saulės energija), „Solar“ ir „Sapphire Solar“ versijos; rekomenduojama mažmeninės prekybos kaina – nuo 699,99 EUR.

„Garmin epix“

Naujieji serijos „epix“ išmanieji laikrodžiai – su 1,3 colio AMOLED ekranu, pagamintu iš safyro kristalų, ir titano rėmu, todėl yra ne tik patrauklios išvaizdos, bet ir patvarūs. Baterijos veikimo laikas – iki 16 dienų, todėl „epix“ puikiai tiks naudoti kasdien, ypač su sportu susijusiems tikslams, norint stebėti savijautą ir išlaikyti aukštą jos lygį, siekti naujų asmeninių rekordų, produktyviai mankštintis treniruotėse.

„Išmanusis laikrodis „epix“, sukurtas aktyviai gyvenantiems žmonėms, yra daugiafunkcis aukščiausios klasės išmanusis laikrodis, naudingas įvairių sporto šakų atstovams. Jis gaminamas su AMOLED ekranu ir ilgai veikiančia baterija, todėl gali atlikti sveikatingumo, treniravimosi ir atsigavimo požiūriu svarbias funkcijas lengviau ir patogiau naudotojui, – sako D. Bartelis. – Kiekvienas turime skirtingų asmeninių tikslų, bet „epix“ galės padėti jų siekti, kad ir kokie tie tikslai būtų, nes gavus duomenų padidės motyvacija veikti.“

Šios serijos išmanieji laikrodžiai suteikia galimybę stebėti sveikatos ir savijautos rodiklius, kaip antai širdies ritmas, kvėpavimas, streso lygis, taip pat miego rodiklius ir kūno energijos atsargas. „Epix“ suteikia prieigą prie kitų išmaniųjų prietaisų, pvz., pranešimų Jūsų telefone, muzikos saugyklos, taip pat yra galimybė laikrodyje įdiegti belaidžio ryšio funkcijas: galima atlikti mokėjimus naudojantis „Garmin Pay“ ar, esant kritinei situacijai, susisiekti su pasirinktais kontaktiniais asmenimis ir gauti pagalbą.

Sportuojant „epix“ bus naudingas bet kokios fizinės veiklos metu – tiek treniruojantis sporto salėje, tiek esant lauke, vandenyje arba kalnuose. Taikomoji programa „Garmin Coach“ siūlo parengtus treniruočių planus, nemokamai teikiami virtualaus trenerio patarimai. Ypač daug pažangių treniravimosi galimybių „epix“ suteikia bėgikams, pvz., įdiegta programa „PacePro™“, kuri padeda susikurti tempo išlaikymo trasoje strategiją, ją keisti pagal pateikiamus nurodymus; yra programa „Real-Time Stamina“ (tikralaikis pajėgumo vertinimas), leidžianti stebėti ir valdyti įdedamas fizines pastangas, kad jūsų organizmas neišsektų. Su „epix“ galima treniruotis išmintingiau, pasinaudoti siūlomomis treniruočių programomis, kurios yra individualizuotos atsižvelgiant į fizinio pasirengimo lygį, ankstesnių treniruočių rezultatus, jų istoriją, biometrinius duomenis.

„Epix“ siūlomi su tokia apdaila: skalūno atspalvio plieno, juodo titano / safyro ir balto titano /safyro, juodos / pilkos deimanto tipo anglies / titano / safyro; rekomenduojama mažmeninė kaina – nuo 899,99 EUR.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas