„Garmin“ turi naujieną mūsų mažiesiems: sporto apyrankė vaikams dabar ir su Mandaloriečio ir Grogu dirželiais

„Garmin“ turi naujieną mūsų mažiesiems: sporto apyrankė vaikams dabar ir su Mandaloriečio ir Grogu dirželiais

Dabar vaikai gali stebėti savo kasdienius užsiėmimus naudodami laikrodį su Mandaloriečio arba žaisminga Grogu apyranke Šie vaikiški, atsparūs ir vandens nepraleidžiantys sekikliai turi spalvingą ekraną su serialo „Mandalorietis“ įkvėptu ciferblatu ir yra suderinami su atitinkamu „Žvaigždžių karų“ nuotykiu tėvų valdomoje išmaniojo telefono programėlėje, skatinančioje vaikus kasdien atlikti rekomenduojamas 60 minučių aktyvios veiklos. Baterija veikia net iki vienų metų, todėl vaikai galės įgyvendinti savo „Žvaigždžių karų“ fantazijas dieną ir naktį ir nereikės įkrauti bateriją. Siūlomi ir nauji persikinės leopardo ir kosminės juodos spalvos „Garmin“ dirželių stiliai bei žaidimu pagrįstam mokymuisi bei viso pasaulio kultūros pažinimui skirti nuotykiai programėlėje.

vívofit jr. 3 vis dar mėgstama mūsų jauniausių vartotojų, – sako Danas Bartelis, „Garmin“ pasaulinių vartotojų pardavimų viceprezidentas. – Vaikai mielai siekia savo aktyvumo tikslų norėdami pamatyti, kas toliau įvyks programėlės nuotykyje. Džiaugiamės galėdami pasidalinti nauju dizainu ir interaktyviais pasakojimais su jaunąja „Žvaigždžių karų“ gerbėjų karta.“

„Žvaigždžių karų“ nuotykis

Dvi skirtingai graviruotos apyrankės leidžia vaikams rinktis iš dviejų temų – Mandaloriečio ir dėmesį patraukiančios, žalios Grogu temos. Galima išsirinkti norimą spalvoto ekrano ciferblatą, kuriame vaizduojami tiek „Mandaloriečio“, tiek visos „Žvaigždžių karų“ sagos populiariausi veikėjai.

Su vívofit jr. 3 galima dar kartą patirti įspūdingiausius „Žvaigždžių karų“ vaizdus mobiliojoje programėlėje Skywalker Saga – A Star Wars Adventure. Kartu su suaugusiojo pagalba vaikas patirs jaudulį ir nepamirštamas akimirkas iš įkvepiančios Skywalker istorijos. Patobulinta grafika leidžia vaikams patirti įkvepiančius nuotykius bėgant nuo Darto Veiderio kartu su R2-D2 ir C-3POT, padedant Hanui Solo ir Čiubakai kovoti su Imperija ir netgi kartu su Rey ir BB-8 susikauti su Pirmuoju ordinu. Kuo daugiau veiklos tikslų vaikai pasieks, tuo daugiau galės pamatyti.

Sporto treniruočių su treneriu Mandaloriečiu metu vaikai mokosi pagrindinių mankštos judesių, tokių kaip šokinėjimas, joga, kopimas į kalnus ir kt. Linksmybės tęsiasi su interaktyviu iššūkiu, leidžiančiu vaikams rinkti virtualiai kolekcionuojamus daiktus visoje galaktikoje. Kai vaikai pasiekia dienos aktyvumo minučių skaičių, jiems suteikiama daugiau laiko mobiliajame iššūkyje.

„Garmin“ vívofit jr. 3 yra daugiau nei sporto sekiklis. Jis atlieka šias funkcijas:

  • Seka žingsnius, miegą ir rekomenduojamos aktyvios veiklos minutes, padėdamas sukurti sveikatos ir sporto įpročius visam gyvenimui.

  • Kasdienės veiklos tikslų pasiekimas interaktyvioje „Garmin Jr.“ programėlėje atveria naujus lygius ir nuotykius, atitinkančius dirželio dizainą.

  • Galima atsisiųsti laiko ekranus ir valdiklį, kuriame rodoma kontaktinė informacija, nelaimės atvejams.

  • Vaikai gali sekti žingsnius ir atstumus, išmatuotus žaidžiant, sportuojant ir atliekant kitą veiklą, o vėliau peržiūrėti šiuos duomenis „Garmin Jr.“ programėlėje.

  • Skatina draugiškas varžybas visai šeimai su Toe-to-Toe žingsnių iššūkiais.

Tėvų padėjėjas

vívofit jr. 3 yra vertingas įrankis tėvams. Jie į suderinamą išmanųjį atsisiuntę Garmin Jr. programėlę gali:

  • stebėti vaiko veiklą, žingsnių, pareigų atlikimo duomenis ir kita. Tai puikus būdas nustatyti, ar reikia sutrumpinti laiką prie ekrano, pakoreguoti ėjimo miegoti laiką, subalansuoti brolių ir seserų pareigas ir kt.

  • Paskirti pareigas ir suplanuoti įspėjimus, kurie ekrane parodomi kaip piktogramos, kad vaikai, kurie dar nemoka skaityti, žinotų, ką daryti. Šias pareigas galima nustatyti taip, kad jos kartotųsi kas savaitę arba tam tikrą dieną, taip padedant vaikams mokytis dienotvarkės ir atsakomybės.

  • Skatinti gerą elgesį naudojant virtualias monetas, kurias vaikai gali keisti į tam tikrą atlygį.

  • Tėvai „Garmin Jr.“ programėlėje gali aktyvuoti režimą „Kid Mode“, kuris apriboja vaiko prieigą prie pareigų stebėjimo ir žymėjimo bei misijų peržiūros savo programėlėje.

vívofit jr. 3 rekomenduojama mažmeninės prekybos kaina yra 89,99 euro, ją jau galima įsigyti oficialiame gamintojo puslapyje.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas