„Google“ pristatė dar ne visas naujienas: šiemet sulauksime ir naujo išmaniojo laikrodžio, bendrovė keičia strategiją

„Apple“ ir „Samsung“ savo išmaniuosius laikrodžius išleidžia kasmet, o „Google“ ir „Fitbit“ produktų linija paprastai atnaujinama kas dvejus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ pristatė dar ne visas naujienas: šiemet sulauksime ir naujo išmaniojo laikrodžio, bendrovė keičia strategiją

Remiantis industrijos šaltiniu, „Google“ savo „Pixel Watch“ pradės leisti kasmet. Tai reiškia, kad jau šiemet galime tikėtis naujo „Pixel Watch“, kuris greičiausiai vadinsis „Google Pixel Watch 2“. Jo debiuto laukiama kartu su „Google Pixel 8“ ir „8 Pro“ išmaniaisiais telefonais.

Remiantis ankstesnėmis tendencijomis, „Pixel 8“ ir „8 Pro“ turėtų pasirodyti spalį, kadangi šį mėnesį interneto milžinė anonsavo savo flagmanus. Vienintelė išimtis yra „Pixel 5“, kuris buvo pristatytas rugsėjį.

Vis dar neturime jokios informacijos apie „Pixel Watch 2“. Tačiau yra spėlionių, kad bendras kupolo dizainas greičiausiai drastiškai nesikeis, o tik bus patobulintas, ir, galbūt, gaus didesnį ekraną ir mažesnius rėmelius. Galimai panašus dizainas taip pat reikštų, kad laikrodžio apyrankės tvirtinimo mechanizmas išliks toks pat, leisdamas vartotojams toliau naudoti turimas „Pixel Watch“ apyrankes.

Kalbant apie vidų, gali būti naudojamas „Snapdragon W5+“ su 4 nm gamybos procesu, kas galėtų leisti naujam „Pixel Watch“ veikti ilgiau vienu įkrovimu. Taip pat norėtume pamatyti skirtingus laikrodžio dydžius, tačiau kol kas apie tai nebuvo pranešta.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas