„Huawei” netrukus pristatys „Watch 3” laikrodį: bus išmanesnis, nei bet kada anksčiau

Ignas Petrikonis

2021-04-07, 19:05 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

0 komentarų
„Huawei” netrukus pristatys „Watch 3” laikrodį: bus išmanesnis, nei bet kada anksčiau

„Huawei”, spaudžiama JAV sankcijų, patiria sunkumų gamindama išmaniuosius telefonus, todėl yra priversta kur kas smarkiau susikoncentruoti į kitų kategorijų įrenginius, tokius kaip ausines ir išmaniuosius laikrodžius. Būtent dėl šios priežasties pastarieji sulauks kaip niekada didelio atnaujinimo - bendrovė ruošia itin išmanų „Huawei Watch 3” laikrodį.

Kinijos socialiniame tinkle „Weibo” gerai žinomas informacijos nutekintojas „Peng Peng Jun arrives” pasidalino „Watch 3” vartotojo sąsajos nuotrauka, kuri byloja apie didelį atnaujinimą. Jo teigimu, „Huawei” priėmė sprendimą šiek tiek pakeisti savo laikrodžių linijos prioritetus ir sutelkti daugiau dėmesio į išmanias funkcijas - „Watch 3” atsisakys „GT” prierašo pavadinime ir taps 2015 metais pasirodžiusio „Watch 2” su „Google Wear OS” operacine sistema įpėdiniu.

„Watch 3” bus diegiama visavertė „Harmony OS” operacinė sistema, kuri palaikys daug trečiųjų šalių programėlių - tai yra bene didžiausias dabartinių „Watch GT” savininkų nusiskundimas. Tikėtina, jog laikrodyje dėl šios priežasties bus montuojamas spartesnis lustas. Paskalos taip pat mini eSIM kortelės palaikymą, kuri leis įrenginio savininkams naudotis internetu ir atsiliepti į skambučius, net ir šalia neturint telefono.

Žinoma, tokios reformos pareikalaus aukų. „Huawei Watch 3” baterija nebetarnaus 2 savaičių, kaip „GT” serijos laikrodžių, tačiau, šaltinio teigimu, produkto ištvermė vis tiek bus priimtina.

Prognozuojama, jog „Huawei Watch 3” pasirodys jau šių metų gegužę. Dizainas ir kaina kol kas nežinomi.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas