„Huawei“ pristatė neįtikėtiną išmanųjį laikrodį: naujasis „Watch Buds“ laikrodis pasiūlys ir dar neregėtą galimybę

Kinijos milžinė „Huawei“ išgyvena ne pačius geriausius laikus, ypatingai išmaniųjų telefonų sektoriuje. Tačiau bendrovė savo veiklos nestabdo ir vis ieško būdų kaip nustebinti būsimus ar esamus pirkėjus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ pristatė neįtikėtiną išmanųjį laikrodį: naujasis „Watch Buds“ laikrodis pasiūlys ir dar neregėtą galimybę

„Huawei“ pristatė naująjį „Watch Buds“ išmanųjį laikrodį, kuris nustebins savo galimybėmis. Jau vien pavadinimas išduoda, kad tai du įrenginiai viename – tai ne tik laikrodis, tačiau ir belaidžiai ausinukai. Taip, naujojo „Huawei“ laikrodžio ekranas pasikelia ir ten rasime belaidžius ausinukus.

Naujasis „Huawei Watch Buds“ pasižymi 1,43 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 466x466 taškų raiška. Šis įrenginys pasižymi nerūdijančio plieno korpusu, o dirželis pagamintas iš odos. Pirkėjai naująjį produktą galės įsigyti juodos arba rudos spalvų. Skelbiama, jog išmanusis laikrodis palaiko širdies ritmo stebėjimą, SpO2 sekimą, miego ir streso valdymą, taip pat širdies susitraukimų dažnio prieširdžių virpėjimo patikrą ir EKG rodmenis. Taip pat gausite 80 treniruočių režimų.

Kalbant apie belaidžius ausinukus, kurie paslėpti po šio laikrodžio ekranu – jie pasiūlys triukšmo slopinimo galimybę, o pačių ausinukų svoris siekia vos 4 gramus. Šis įrenginys taip pat aprūpintas IP54 sertifikatu. Pranešama, jog „Watch Buds“ veiks su „HarmonyOS 3“ operacine sistema bei turės „Bluetooth 5.2“ ryšio technologijos palaikymą.

„Huawei“ atstovų teigimu, pilno įkrovimo pakaks maždaug 3 dienoms. Su pilnu baterijos įkrovimu, ausinukai leis mėgautis muzika maždaug 4 valandas. Pilnas „Huawei Watch Buds“ įkrovimas truks maždaug 100 minučių.

Skelbiama, jog „Huawei Watch Buds“ bus parduodamas už maždaug 405 eurus. Tiesa, šis išmanusis laikrodis buvo pristatytas Kinijoje, tačiau Europoje šios „Huawei“ naujienos mes neišvysime.

2 komentarų

Rolandas

Huawei jau kuris laikas nebėra, kinai sunaikino šią kompaniją. Kokia prasmė pirkti, jei palaikymo nebebus?

ramass

Vėl bus toks pats mėšlas , kad ranką sportuojant palenkus , laikrodis išsijungia.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas